A kriptovaluták használatát támogathatja a Samsung csúcsmodellje

2019. 01. 24., 11:00

A februárban piacra kerülő Galaxy S10 egyik legjelentősebb fejlesztése, hírek szerint, a kriptovaluták használatának támogatása lesz.

A Samsung február 20-án bemutatásra kerülő Galaxy S10 telefonjainak hardveréről már eddig is rengeteg információ szivárgott ki, ám a szoftveres újdonságokat titokban tartja a dél-koreai gyártó – írja a PCfórum.hu.

Kiszivárgott hírek szerint lehet az egyik legjelentősebb fejlesztés a kriptovaluták használatának támogatása lehet.

Egyelőre kérdéses, hogy ezek pontosan melyek lesznek a százszám létező kriptovaluták közül. A képernyőkön ugyan az egyetlen konkrétan megnevezett ilyen „pénznem” az Ethereum, de meglepő lenne ha a legnépszerűbb kriptopénzt, a Bitcoin-t nem támogatná a Galaxy S10 új funkciója.

Valószínű, hogy a telefonok plusz alkalmazások vagy bővítések telepítésével további, tetszőleges kriptovaluták, illetve az ezeket tároló digitális pénztárcák kezelésére is alkalmassá válhatnak.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-01-28 10:13:40
A küszöbön álló uniós intézkedéscsomag újabb lendületet ad az e-számlázás és a számviteli digitalizáció elterjedésének. Amellett ugyanis, hogy kötelezővé válik az e-számla alkalmazása, az EU-s szabályozás kijelöli a számviteli-, adózási- és ezzel összefüggésben az adatszolgáltatási gyakorlatok hosszú távú fejlesztési irányát.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS