A kriptovaluták használatát támogathatja a Samsung csúcsmodellje

2019. 01. 24., 11:00

A februárban piacra kerülő Galaxy S10 egyik legjelentősebb fejlesztése, hírek szerint, a kriptovaluták használatának támogatása lesz.

A Samsung február 20-án bemutatásra kerülő Galaxy S10 telefonjainak hardveréről már eddig is rengeteg információ szivárgott ki, ám a szoftveres újdonságokat titokban tartja a dél-koreai gyártó – írja a PCfórum.hu.

Kiszivárgott hírek szerint lehet az egyik legjelentősebb fejlesztés a kriptovaluták használatának támogatása lehet.

Egyelőre kérdéses, hogy ezek pontosan melyek lesznek a százszám létező kriptovaluták közül. A képernyőkön ugyan az egyetlen konkrétan megnevezett ilyen „pénznem” az Ethereum, de meglepő lenne ha a legnépszerűbb kriptopénzt, a Bitcoin-t nem támogatná a Galaxy S10 új funkciója.

Valószínű, hogy a telefonok plusz alkalmazások vagy bővítések telepítésével további, tetszőleges kriptovaluták, illetve az ezeket tároló digitális pénztárcák kezelésére is alkalmassá válhatnak.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS