Bábozással, pantominnel és színházi fotózással is pályáztak már

2020. 05. 21., 12:15

A koronavírus miatt nehéz helyzetbe került alkotók támogatására indított videópályázatot a Stagehive. A szavazás és a pályázás is június 3-ig tart.

A Hiventures által támogatott, Magyarországról indult nemzetközi Stagehive előadó-művészeti területen működik egyfajta szakmai társkeresőként – írja a Kreatív Online.

A felhasználók a megvalósítani kívánt vagy már folyamatban lévő projektjeiket is feltölthetik, de csatlakozhatnak másokéhoz is. 

A Stagehive most olyan magyar nyelvű, magyarországi vagy határon túli produkciók bemutatkozó videóit várja, amelyek a tervek szerint a 2020/2021-es évadban valósulnak meg színházi, zenei, tánc- és cirkuszi műfajokban.

Eddig 24 alkotó és csapat töltötte fel a videóját, a projektek között van pantomim, klasszikus zene korhű hangszerekkel, mesebábozás, színházi fotózás, musicalelőadás, balettgála, modern tánc és prózai előadás is.

Szavazni és videókat feltölteni június 3-án éjfélig lehet.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 05. 20., 09:12
Újfajta szemlélettel kell a logisztikai iparág problémáit megoldani. Az új idők új megoldásokat követelnek, ennek mi is a részesei vagyunk – mondta az Üzletemnek Honosiné Máhr Ágnes, a Ho-Máhr Trans ügyvezetője, pénzügyi és szakmai vezetője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS