Új ügyvezető a Trenkwalder élén

2019. 01. 22., 15:30

G. Nagy Balázs lett a Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. ügyvezetője. A több mint másfél évtizedes menedzsment és üzletfejlesztési tapasztalattal rendelkező új cégvezető 2017 júliusa óta a Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség elnöki tisztét is betölti.

G. Nagy Balázs (39) korábban közel nyolc éven át vezette a Manpower Business Solutions Kft-t, melynek során az alapoktól építette fel a csoport üzleti folyamatok kiszervezésével foglalkozó üzletágát. Ennek keretében üzemeltetett szolgáltató és adminisztrációs központokat, menedzselte munkaerő-felvételi folyamatok kihelyezését, és részt vett teljes operációk áthelyezésében Nyugat-Európából Magyarországra, illetve innen Ázsiába.

A szakember 2003. és 2008. között az Exact Software üzletfejlesztési menedzsereként főként munkafolyamat-menedzsmenttel és különböző információs folyamatok kialakításával foglalkozott.

„Nagy sikernek tartjuk, hogy G. Nagy Balázs kinevezésével kiemelkedő szakmai tapasztalatokkal bíró szakember kerül magyarországi leányvállalatunk élére – mondta Fehér Tamás, az osztrák Trenkwalder Csoport alelnöke. – Személye garancia arra, hogy a piaci lehetőségek további kihasználásával vezetése alatt a Trenkwalder tovább erősítheti meghatározó szerepét Magyarországon.”

A Trenkwalder egyike Magyarország vezető személyzeti szolgáltatóinak. 2017-ben a harmadik legnagyobb munkaerő-kölcsönző, és a negyedik legnagyobb munkaerő-közvetítő ügynökségeként tartották számon. Meghatározó piaci pozíciókat épített többek között a vezetőkiválasztás, a bérszámfejtés-kiszervezés, valamint a rehabilitációs foglalkoztatási tanácsadás területén is.

„Folytatni szeretném azt az elmúlt években megkezdett munkát, amelynek során a Trenkwalder jelentős lépéseket tett a komplex személyzeti szolgáltatások irányába - hangsúlyozta G. Nagy Balázs. – Célom, hogy ügyfeleink számára a HR szolgáltatások lehető legszélesebb körét tudjuk magas színvonalon és költséghatékonyan biztosítani. Nagy hangsúlyt helyezek a digitalizációra, az automatizációs lehetőségek minél szélesebb körű kihasználására és a digitális HR megoldások bevezetésére és fejlesztésére.”

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 24., 16:35
További intézkedésekre is szükség lesz a turisztikai és vendéglátó szektor kilátástalannak tűnő helyzetének enyhítésére – mondja Duska Sándor, a VOSZ Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekciójának vezetője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS