Új tagozatvezetőket választott az IVSZ

Új tagozatvezetőket választott az IVSZ
2022. 08. 29., 18:17

Az informatikai és nagyvállalati tagozat vezetőjét online szavazás keretében, a telekommunikációs tagozat vezetőjét pedig tagozati ülésen választották meg az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) tagvállalatainak képviselői.

A szavazások végeredményeként az informatikai tagozat élén Vityi Pétert (Kürt Akadémia) Jakab Roland, az Ericsson Magyarország regionális igazgatója váltja: „Vezető Európai központú technológiai cég képviselőjeként hiszek az innováció és a digitalizáció szinte mindent átformáló erejében, a benne rejlő lehetőségekben, és természetesen tudatában vagyok a veszélyeknek is. Ezen tisztségen keresztül kívánok hangot adni annak, hogy az átalakulás Magyarország gazdasági növekedése és versenyképességének javítása szempontjából kivételes lehetőség, továbbá célom felkutatni és kialakítani olyan programokat – és együttműködéseket elősegíteni – amelyek a tagság számára előnyöket, üzleti lehetőségeket kínálnak.”

A telekommunikációs tagozat vezetését Dr. Orbán Anita, a Vodafone vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese veszi át dr. Pete Gábortól (Vodafone): “Meggyőződésem, hogy az IVSZ egy olyan platform, amely mostanra kiérdemelt figyelmet kap nemcsak a szakma, de a kormányzat és a közvélemény részéről is. A véleményezett kérdésekben a telekommunikációs vállalatok szempontjait is figyelembe véve, határozott állásfoglalást képviselve kell javaslatokat tennünk, ehhez szeretnék tudásommal és tapasztalatommal hozzájárulni.”

A nagyvállalati tagozatot a jövőben Wolf András (Blackbelt) helyett pedig Alkér Zoltán, az MVM infrastruktúra vezérigazgató-helyettese vezeti majd: „Ügyfeleink minden eddiginél jobban igénylik a digitális megoldásokat az élet mindenterületén, amelyek egyúttal új üzleti lehetőségeket is jelent az iparági szereplők számára. Véleményem szerint a nagyvállalatoknak méretüknél és egyéb adottságaiknál fogva alapvető szerepe van a digitalizáció elősegítésében. Fontos, hogy a különbözőiparágakban tevékenykedő nagyvállalatok egymással, kkv-kkal, valamint mikrovállalkozásokkal is szorosabban együttműködjenek, mivel más-más szeletét látják a gazdaságnak; ennek kiváló színteret ad az IVSZ.”

A sikeres tagozati tisztségválasztások alapján az IVSZ következő közgyűlésén, 2022. augusztus 30-án, a résztvevők megerősítik a szavazás eredményét, így ők hárman már hivatalosan is a tagozatot képviselő elnökségi tagként vállalnak majd szerepet az IVSZ életében.

A megválasztott tagozatvezetők programjai itt találhatók:

A kéen (balról jobbra): Jakab Roland, dr. Orbán Anita, Alkér Zoltán

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 16:10
Küldetésünk alapja, hogy a létrehozott üzleti kultúra utánunk is fennmarad. Ezt bontjuk le 5 éves periódusokra, melyeket éves terveken keresztül valósítunk meg – mondta az Üzletemnek Avidor András nemzetközi franchise és networking szakértő, a BNI Magyarország vezetője.
2022. 11. 24., 16:35
További intézkedésekre is szükség lesz a turisztikai és vendéglátó szektor kilátástalannak tűnő helyzetének enyhítésére – mondja Duska Sándor, a VOSZ Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekciójának vezetője.
2022-12-03 15:12:57
Míg egyes vállalkozások mobil weboldalakat és alkalmazásokat is alkalmaznak, más cégek a kettő közül csak az egyiket választják. Ez a választás függ a költségektől, a használhatóságtól, a szükséges funkcióktól és a kiszolgált célközönségtől is.
2022-12-02 19:18:00
Újabb termékkör, a 8 tojásos levesbetét száraztészták gyártói és forgalmazói számára nyílt meg a lehetőség, hogy elnyerjék a KMÉ védjegy arany fokozatát. A Nébih által koordinált Termékmustra alapján 13 termék esetében igényelhetik a legjobbaknak járó elismerést.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS