Távozik az Árukereső.hu-tól Rácz Csaba ügyvezető

2022. 05. 06., 18:07

Távozik az Árukereső.hu-tól Rácz Csaba ügyvezető igazgató, aki ebben a pozícióban 2013 óta dolgozott Magyarország legnagyobb ár-összehasonlító oldalánál, a hazai e-kereskedelmi szektor leglátogatottabb platformjánál.

Rácz Csaba 2013 óta töltötte be az Árukereső ügyvezető igazgatói pozícióját. Ezt megelőzően a tartalom- és szolgáltatásfejlesztési területet irányította a cégnél.

A szakember vezetése alatt a vállalat éves árbevétele 900 millió forintos szintről közel 7 milliárd forintra növekedett, s ezen időszak alatt alapozódott meg a vállalat profitábilis működése is. Az ügyvezető május 15-ig támogatja a cég munkáját s egyben a vezetésben végbemenő változást.

„Fantasztikus utazás volt számomra, amit az Árukereső.hu-nál átélhettem! Egy 10 fős csapathoz csatlakoztam 2006-ban, amely mára 100 főre bővült, miközben Magyarország meghatározó e-kereskedelmi platformját hoztuk létre. Stabil, profitábilis és magas bevétellel rendelkező vállalatot építettünk a – magyar Árukereső.hu-t, román Compari.ro-t és bolgár Pazaruvaj.com-ot üzemeltető – Online Comparison Shopping Kft-ből. A legbüszkébb mégis arra a csapatra és közösségre vagyok, melyet közösen építettünk, s mely nélkül mindez nem valósulhatott volna meg. Szurkolok a csapatnak a további sikeres működés érdekében, melyhez úgy gondolom, hogy a tulajdonos Heureka Group-pal minden szükséges feltétel rendelkezésre is áll” – mondta a három országért felelős ügyvezető.

A Heureka Group képviseletében Tomáš Braverman, a csoport vezérigazgatója mondott köszönetet a távozó ügyvezetőnek: „Csabával kilenc éve dolgozunk együtt és ez idő alatt folyamatosan nyomon követhettem termékfejlesztésben való szakmaiságát, e-kereskedelmi, cégvezetési hozzáértését és a szívvel-lélekkel végzett munkáját a csapatépítésben/csapatvezetésben. Döntését tiszteletben tartva kívánok neki további szakmai sikereket!”

A megüresedett ügyvezetői pozíció betöltéséig az Árukereső.hu operatív irányítását a Heureka Group menedzsmentje látja el.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS