Távozik az Árukereső.hu-tól Rácz Csaba ügyvezető

2022. 05. 06., 18:07

Távozik az Árukereső.hu-tól Rácz Csaba ügyvezető igazgató, aki ebben a pozícióban 2013 óta dolgozott Magyarország legnagyobb ár-összehasonlító oldalánál, a hazai e-kereskedelmi szektor leglátogatottabb platformjánál.

Rácz Csaba 2013 óta töltötte be az Árukereső ügyvezető igazgatói pozícióját. Ezt megelőzően a tartalom- és szolgáltatásfejlesztési területet irányította a cégnél.

A szakember vezetése alatt a vállalat éves árbevétele 900 millió forintos szintről közel 7 milliárd forintra növekedett, s ezen időszak alatt alapozódott meg a vállalat profitábilis működése is. Az ügyvezető május 15-ig támogatja a cég munkáját s egyben a vezetésben végbemenő változást.

„Fantasztikus utazás volt számomra, amit az Árukereső.hu-nál átélhettem! Egy 10 fős csapathoz csatlakoztam 2006-ban, amely mára 100 főre bővült, miközben Magyarország meghatározó e-kereskedelmi platformját hoztuk létre. Stabil, profitábilis és magas bevétellel rendelkező vállalatot építettünk a – magyar Árukereső.hu-t, román Compari.ro-t és bolgár Pazaruvaj.com-ot üzemeltető – Online Comparison Shopping Kft-ből. A legbüszkébb mégis arra a csapatra és közösségre vagyok, melyet közösen építettünk, s mely nélkül mindez nem valósulhatott volna meg. Szurkolok a csapatnak a további sikeres működés érdekében, melyhez úgy gondolom, hogy a tulajdonos Heureka Group-pal minden szükséges feltétel rendelkezésre is áll” – mondta a három országért felelős ügyvezető.

A Heureka Group képviseletében Tomáš Braverman, a csoport vezérigazgatója mondott köszönetet a távozó ügyvezetőnek: „Csabával kilenc éve dolgozunk együtt és ez idő alatt folyamatosan nyomon követhettem termékfejlesztésben való szakmaiságát, e-kereskedelmi, cégvezetési hozzáértését és a szívvel-lélekkel végzett munkáját a csapatépítésben/csapatvezetésben. Döntését tiszteletben tartva kívánok neki további szakmai sikereket!”

A megüresedett ügyvezetői pozíció betöltéséig az Árukereső.hu operatív irányítását a Heureka Group menedzsmentje látja el.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022-06-28 17:27:00
A borászok kiválóan alkalmazkodnak a változásokhoz, úttörői a mezőgazdasági újításoknak, és utat mutatnak az egész magyar agrárium számára – jelentette ki Nagy István agrárminiszter a 41. Országos Borverseny megnyitóján.
2022-06-28 15:37:00
2021-ben az országnak három olyan megyéje volt, ahol a természetes fogyás ellenére a belföldi és a nemzetközi vándorlás együttes hatásának köszönhetően a lakosság lélekszáma ténylegesen nőtt – olvasható a statisztikai hivatal „Népmozgalom, 2021” című kiadványában.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerőpiacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Magyarország Zrt. elnök-vezérigazgatója válaszol.
2022. 06. 13., 06:35
epizód: 2022 / 6   |   hossz: 19:01
A kamerás megfigyelés csak „célhoz kötött” lehet, de a célok meghatározásakor is körültekintően kell eljárni – hívja fel a figyelmet dr. Szabó Gergely ügyvéd. A Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda irodavezető partnerét a munkavállalók megfigyelésére, a kamerák elhelyezésére vonatkozó szabályokról, az élőképekre vonatkozó speciális előírásokról és a technika fejlődés nyújtotta lehetőségek jogi korlátairól kérdeztük.
2022. 05. 30., 12:00
epizód: 2022 / 5   |   hossz: 21:41
Mi vár a vendéglátóiparra a Covid-járvány végén és az ukrajnai háború közben? Miként lesznek a konkurensekből partnerek? Miért a 3. év a legkritikusabb az ágazatban? Hogyan lehet visszacsábítani a pályaelhagyókat? Hány főnök tud kiszabadulni a napi rutinból a hetenkénti feladatmegbeszélésre a csapattal? Bánhalmi Kata, a több ezer tagot számláló Piqniq Budapest szakmai szervezet társalapítója válaszol a kérdésekre.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS