Az eMAG tól érkezett az Árukereső.hu új ügyvezető igazgatója

2022. 12. 12., 18:21

Szták András az Extreme digital-eMAG kereskedelmi igazgatói pozíciójából érkezett az Árukereső.hu-hoz.

Szták András az elmúlt 8 évben komoly szerepet vállalt az eMAG magyarországi jelenlétének kiépítésében, előtte pedig nemzetközi cégeknél és közepes méretű vállalkozásoknál látott el vezetői feladatokat.

A szakember üzleti tapasztalatait kamatoztathatja most nem csak az Árukereső.hu-nál, hanem regionális társoldalainál is, mint például a román Compari.ro-nál vagy a bolgár Pazaruvaj.com-nál. Hét hónap után így újra van ügyvezető igazgatója a hazai e-kereskedelmi szektor leglátogatottabb platformjának.

„Célom, hogy saját stratégiai szemléletemmel, tapasztalataimmal és elképzeléseimmel hozzájáruljak az Árukereső.hu és társoldalai sikereihez. Napjainkban meghatározó a digitális tudatosság, így kiemelten fontosak az ár-összehasonlító oldalak, illetve az, amit nyújtanak. A folyamatos, dinamikus gazdasági változások kétségen kívül komoly kihívásokat hoznak a társadalom életében, és az Árukereső.hu-nak ezekre a kihívásokra is válaszolni kell rugalmassággal, kreatív problémamegoldással, széles áruválasztékkal és további információkkal a tudatos online döntéshozatalhoz” – mondta Szták András.

A Heureka Group képviseletében Tomáš Braverman, a csoport vezérigazgatója üdvözölte az ügyvezetőt: „András teljesen új, friss szemléletet hoz a vállalathoz. Számunkra kifejezetten fontos a magyar piac, és pontosan ezért nem akartuk elsietni az új vezető kinevezését. András hosszú szakmai múltjával, vezetői mentalitásával és komoly tapasztalatával egyértelműen a legjobb választás.”

Szták András 2022. december 12-én kezdett el dolgozni új pozíciójában, amit korábban Rácz Csaba töltött be.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS