Energetikai projektekben működik együtt az MVM és a Tungsram

2021. 03. 25., 19:45

Stratégiai együttműködési keretmegállapodást írt alá az MVM Energetika Zrt. és a Tungsram az energetikai terület részét képező világítástechnikai és -technológiai fejlesztések, piaci megoldások közös feltárásáról és piaci bevezetéséről.

A megállapodást az MVM Csoport részéről Kóbor György elnök-vezérigazgató, a Tungsram részéről Jörg Bauer elnök-vezérigazgató írta alá egy online találkozó alkalmával – betartva mindkét vállalat járványügyi előírásait.

A két vállalat természetes partnerként vág bele az együttműködésbe, hiszen mindketten a magyar mérnöki tudást fordítják hazájuk javára, valamint kamatoztatják azt a nemzetközi piacokon. Több energiahatékonysági projektet is terveznek, ám közös cég létrehozásáról egyelőre nincsen szó.

„Az MVM-ben társra találtunk törekvéseinkben, amelyek az élhető környezet megteremtését célozzák – mondta Jörg Bauer a megállapodás aláírásakor. – Az energiatakarékosság, a költséghatékonyság és az okos megoldások immár három éve, a Tungsram függetlenné válása óta állnak tevékenységünk központjában, és a keretmegállapodás újabb lépés ezen koncepciók eredményes megvalósulásának irányába.”

„Az MVM Csoport a régió meghatározó energetikai tudásbázisaként számos területen indította el és folytatja a fenntartható jövőt szolgáló hatékonyságjavító projektjeit, legyen szó megújuló energiáról vagy inkubációról. A Tungsrammal kötött megállapodás új utakat nyit, ahol közös innovációkkal valódi változásokat hozhatunk az emberek, városok életébe” – nyilatkozta Kóbor György.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-10-03 09:09:44
Több nagybank csökkentette az elmúlt hetekben a kamatait, így a lakáshiteleknél egyre több ajánlatot találhatunk 10 százalék alatti kamattal, de van már 8 százaléknál kisebb is. A folytatás azonban göröngyösebbé is válhat – derül ki a Bank360.hu elemzéséből.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Nem drága a csapatépítés, ha a dolgozók napi béréhez viszonyítjuk, de nem az étel, az ital és maga az esemény a fontos, hanem az, hogy mit hozunk ki a résztvevőkből. A látens távozóktól az elkerülhető fluktuáción át a jutalmazás-elismerés egyensúlyáig – íme, a recept ahhoz, hogy egy nyelvet beszéljen dolgozó és munkáltató. A következetes, tervszerű vállalati fejlődéshez vezető útról Kalmár Pétert, az [eureka] Consulting & Games alapító-vezérigazgatóját kérdeztük.
Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS