Támogatói jeggyel segíthetik a Tisza-tavi Ökocentrumot

2020. 04. 22., 16:00

Április 20-tól a Tisza-tavi Ökocentrum elkezdte a támogatói jegyek értékesítését – jelentette be Kiss János ügyvezető igazgató.

Az idén 8 éves intézmény több mint egy hónapja belépőjegy-bevételek nélkül folyamatosan gondoskodik az állatokról, védelmükről, élőhelyeik karbantartásáról, etetésükről, itatásukról, egészségi állapotuk megóvásáról, kifutóik takarításáról, az akváriumok üzemben tartásáról – írja a turizmus.com.

Az ügyvezető igazgató tájékoztatása szerint a szigorú takarékossági intézkedések bevezetése ellenére ­pénzügyi forrásaik végesek, s a járvány elhúzódása esetén lehetetlen pénzügyi helyzetbe kerülhetnek.

Az intézmény arra számít, hogy lesznek olyanok, akik – ismerve a népszerű intézmény elmúlt nyolcéves tevékenységét ­– szívesen segítenek a nehéz napokban.

A támogatói jegy egy nem névre szóló, az Ökocentrum pénztárában történő felmutatás mellett belépésre jogosító, és az újranyitást követően 2021. június 30-ig felhasználható utalvány 2000 és 5000 forint közötti értékben.

(Fotók: Szerdahelyi Csaba)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 03. 26., 23:45
epizód: 2023 / 3   |   hossz: 19:51
Mi kerül akár több tízmillió forintba egy nagy teljesítményű hangsugárzón és miben különbözik a hagyományos értelemben vett hangfalaktól? Hogyan lehetséges, hogy nem vastagabb egy faliképnél, mégis úgy szólaltat meg analóg és digitális zenét, mint semmi más? A világhír felé haladó márka sztoriját Kiss Imre, a Popori Acoustics értékesítési és marketingvezetője mutatja be.
Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS