Szolgáltatók jelentkezését várja kampányához az MTÜ

2020. 09. 01., 10:45

A Magyar Turisztikai Ügynökség országos forgalomélénkítő kampányt indít szeptember 9-től, amely azt üzeni: a belföldi élmények nem érnek véget a nyárral, Magyarország turisztikai kínálata a főszezon elmúltával is számos lehetőséget kínál.

A Magyar Turisztikai Ügynökség a kampány során szálláshelyek, vendéglátó egységek, borászatok, fürdők, illetve egyéb turisztikai szolgáltatók és attrakciók aktív közreműködésére számít, és várja azok jelentkezését, akik szívesen együttműködnének az utószezon turisztikai forgalmának élénkítésében – írja a turizmus.com.

A kampány keretében a szolgáltatók 2020. szeptember 9. és október 15. között Magyarország ősszel is vár! néven speciális ajánlatot hoznak létre. Az MTÜ az ajánlatokat a csodasmagyarorszag.hu weboldalon gyűjti össze.

A kampányhoz az alábbi adatlap kitöltésével lehet csatlakozni, legkésőbb szeptember 6-ig.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS