Nyolc hét alatt digitális utazási szakértővé válhat

2020. 07. 23., 10:45

Az Edutus Egyetem a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány támogatásával elindítja online teljesíthető, akkreditált digitális turisztikai felnőttképzéseit.

Az Edutus Egyetem innovatív, digitális turisztikai képzését az utazási és turisztikai ágazat képviselőivel együttműködve tervezték meg, így igazodik az üzleti környezethez, és az ágazat kihívásainak és igényeinek kielégítésére szolgál mind az állami, mind a magánvállalkozások számára – írja a turizmus.com.

A Digitális turisztikai szakember képzési programján belül három egymásra épülő, de külön is elvégezhető kurzust kínál:

  • Digitális alapismeretek és alkalmazásuk a turizmusban
  • Online rendszerek a turizmusban
  • Digitális turizmusmarketing

A képzéseket mindenki a saját tempójában tudja elvégezni maximum 8 hét alatt. Az első turnusra július 31-ig lehet jelentkezni.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS