Ne mondd le, foglald át! – így kampányol a szállodaszövetség

2020. 04. 16., 14:15

A belföldi utazókat szólítja meg legújabb kampányában a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége. Az átfoglalóknak a tagszállodák többség fél-, illetve egy évig felhasználható utalványt adnak.

LinkedIn-oldalán megjelent kampányában arra hívja fel az utazók figyelmet az MSZÉSZ, hogy mit tehetnek, ha meghiúsult a családi vakáció és nem szeretnék elveszíteni a befizetett előleget – írja a turizmus.com

Mit tehetsz? #nemonddle #foglaldát – tanácsolják a vendégeknek.

„Egyeztess a szállodával, és foglald át egy későbbi időpontra. Érthető, ha a bizonytalanság miatt nem mered még kiválasztani a dátumot. Ebben az esetben a szállodák többsége egy értékutalványt biztosít részedre, melyet fél-, illetve egy évig felhasználhatsz” – olvasható a felhívásban.

A vendégek hűségét például romantikus vacsorával, városnéző, felfedező túrával, személyre szóló bekészítéssel, masszázzsal, kozmetikai kezelésekkel, gyermekfelügyelettel és más ajándékokkal igyekeznek honorálni.

Az akcióban a legtöbb MSZÉSZ-tagszálloda részt vesz.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS