IMEX Frankfurt: 26 szolgáltatót mutat be a Magyarország-stand

IMEX Frankfurt: 26 szolgáltatót mutat be a Magyarország-stand
2022. 05. 31., 12:37

A Magyar Turisztikai Ügynökség és a Magyar Kongresszusi Iroda együttműködésében megvalósuló Magyarország-stand 26 hazai szolgáltató számára teremt lehetőséget a nemzetközi bemutatkozásra.

A frankfurti IMEX az egyik legnagyobb nemzetközi hivatásturisztikai vásár, ahol a magyar standon számos rangos, hazai turisztikai szolgáltató is társkiállítóként vesz részt – többek között vendéglátó- és szállodaipari szereplők, utazási irodák és rendezvényszervező cégek. A vásáron való szereplés célja, hogy az ide érkező közel 3000 szakember számára bemutassa: hazánk a hivatásturisztikai szegmensben is kiváló úti cél és sokszínű konferencia helyszín lehet.

A konferencia és üzleti rendezvények közösségének globális piaca 2022. május 31. és június 2. között nyújt találkozási lehetőséget Frankfurtban, ahova a világ minden pontjáról érkeznek szolgáltatók és buyerek, hogy üzleti kapcsolatot építsenek. A nemzetközi seregszemlén a magyar stand az országban rejlő nemzetközi hivatásturisztikai potenciált mutatja be, ahol a folyamatosan megújuló rendezvényterek, növekvő szállodai kapacitás és mindenekelőtt felkészült szakemberek várják az ide érkező konferencia résztvevőket.

„Budapestet kiemelkedő építészete, dinamikusan fejlődő, színes gasztronómiája, egyedülálló történelmi terei és hagyományai, kivételes termálfürdő kultúrája, és könnyű megközelíthetősége teszi élénk, biztonságos, ugyanakkor rendkívül vonzó úti céllá. A szakkiállításon való szereplés kiemelkedő lehetőség a magyar szolgáltatók és az egész iparág számára, hiszen közép és hosszútávon is megalapozhatja a szektor stabilitását és növekedését. Az idevonzott rendezvények azonnali, jelentős gazdasági hatásán túl akár évtizedekre is hatással lehetnek a beruházás-ösztönzésre, a munkahelyteremtésre és a tudományos fejlődésre is” – hangsúlyozta Jakab Zsófia, a Magyar Turisztikai Ügynökség Marketing és kommunikációs vezérigazgató-helyettese.

A nemzetközi üzleti rendezvény és kongresszusi ágazatért végzett munka hozza a turizmus és vendégéjszakák prémium elvárásait és multiplikátor hatással von be számos más iparágból származó szereplőt.  A külföldi partnerekkel, külképviseletekkel történő folyamatos online kommunikációra építve, az előre egyeztetett személyes tárgyalások, desztinációs prezentációk és egyeztetések a közvetlen eredmények mellett a következő évek sikereit alapozzák meg.

„Hatalmas öröm, hogy újra élőben találkozhatunk és nemzeti standunkon 26 kiváló magyar cég mutathatja be szolgáltatásait. Mindannyiunkban közös a szenvedély, ami Budapesthez és az országhoz köt. Személyes lelkesedésünk válik vendégszeretetté, helyismeretünk kreatív megoldásokká és insider tippekké, tapasztalatunk pedig magas minőségű, biztonságot kínáló szolgáltatássá. Desztinációnk egyedülállóan ötvözi az optimális megközelíthetőséget, MICE rendezvényekhez szükséges infrastruktúrát és lenyűgöző keretprogramokat, látnivalókat. Legyen szó incentive ajánlatról, üzleti találkozóról vagy szövetségi kongresszusról, örömmel kínálunk professzionális és fenntartható event megoldásokat” – fogalmaz Békefi Anna, a Magyar Kongresszusi Iroda ügyvezető igazgatója.

A kiállítók előzetesen jelzett részvételi szándéka alapján a Team Hungary tagjai: AIM Group, Anantara New York Palace Budapest Hotel, Budapesti Kongresszusi Központ, Blaguss DMC, Cityrama DMC, Continental Travel, Cosmos, Danubius Hotels, Ensana, Felix Kitchen & Bar, HUNGEXPO, Hilton Budapest, Hotel AVS, IMS Budapest, Kozmo Luxury Hotel Budapest, Microcosmos DMC, Motivation Global Travel, One Event Hungary, OTP Travel Kft., Párisi Udvar Hotel Budapest, Senator Meetings & Incentives, Special Effects, The Ritz-Carlton Budapest, Tour East Tour Hungary, budapestUNDERGUIDE, Visual Europe Group. (NTÜ)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 12. 05., 10:10
Nálunk nem csupán a szavak szintjén érvényes az, hogy egy hajóban evezünk, hanem tényleg közösen, csapatként jutunk át egyik partról a másikra – mondta az Üzletemnek Csuhay Attila, az ingatlanprojektek menedzselésével foglalkozó GPM Kft. ügyvezető igazgatója.
2023-12-11 16:10:00
Míg a „scoring” csak bizonyos feltételek mellett megengedett, a fennálló tartozás elengedésére vonatkozó információk huzamos ideig történő tárolása ellentétes az általános adatvédelmi rendelettel– mondta ki ítéleteiben az Európai Unió Bírósága.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  Rovathírek: GUSTO

Elkészült a magyar fejlesztésű, kézzel készült borospohár, amely teljesen új, kifinomult arcát mutatja meg a világ egyik legjobb édes borának, az aszúnak. Megérkezett az ASZÚGLASS!

  Rovathírek: ATOMBUSINESS