Hét szállodában kezdi el a felújítást a Hunguest Hotels

2020. 04. 30., 14:30

A Hunguest Hotels állományában jelenleg 1670 fő munkavállaló van, ebből a tervek szerint 800 és 850 fő közötti munkavállalótól válik meg a szállodalánc.

„Az igazgatósági döntés a csoportos létszámleépítési folyamat megindításáról szólt, az elbocsátandók pontos száma és köre a következő időszakok egyeztetései alapján dőlnek el, amely döntést az Üzemi Tanáccsal, a Szakszervezettel és a szállodaigazgatókkal szorosan együttműködve, a hatályos munkajogi szabályoknak megfelelően hozza meg a Hunguest Hotels Zrt. igazgatósága” – írta a cég a turizmus-com-nak.

A tulajdonos Opus Global Nyrt. emellett elhelyezkedési tanácsadással, életvezetési coach-csal és átképzési támogatással segíti az elbocsátandó dolgozókat.

A tulajdonos tájékoztatása szerint az önerővel megkezdődő felújítási munkálatok az első körben az alábbi hét szállodát érintik:

  • Hotel Répce, Bükfürdő
  • Hotel Helios, Hévíz
  • Hotel Panoráma, Hévíz
  • Hotel Bál Resort, Balatonalmádi
  • Grandhotel Galya, Mátraszentimre
  • Hotel Flóra, Eger
  • Hotel Béke, Hajdúszoboszló
Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 16:10
Küldetésünk alapja, hogy a létrehozott üzleti kultúra utánunk is fennmarad. Ezt bontjuk le 5 éves periódusokra, melyeket éves terveken keresztül valósítunk meg – mondta az Üzletemnek Avidor András nemzetközi franchise és networking szakértő, a BNI Magyarország vezetője.
2022. 11. 24., 16:35
További intézkedésekre is szükség lesz a turisztikai és vendéglátó szektor kilátástalannak tűnő helyzetének enyhítésére – mondja Duska Sándor, a VOSZ Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekciójának vezetője.
2022-12-02 19:18:00
Újabb termékkör, a 8 tojásos levesbetét száraztészták gyártói és forgalmazói számára nyílt meg a lehetőség, hogy elnyerjék a KMÉ védjegy arany fokozatát. A Nébih által koordinált Termékmustra alapján 13 termék esetében igényelhetik a legjobbaknak járó elismerést.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS