Óriási gázsikat fizet az Apple a sorozatok sztárjainak

2018. 11. 03., 13:00

Jól megy az Egyesült Államokban a sztároknak! Az Apple Jennifer Anistonnak és Reese Witherspoonnak is 1,1-1,1 millió dollárt fizet egy készülő sorozat egyetlen epizódjáért.

Az amerikai komédiák szereplői javarészt jóval kevesebbet keresnek a drámasorozatok színészeinél – írja a Kreatív Online a Variety listáját elemezve.

A streaming-nagyágyúk közötti is hatalmas a verseny, a Hulu, a Netflix vagy az Amazon mellett az Apple is beszállt ebbe az iparágba.

Néhány példa, az összegeket epizódokra és nem a teljes évadokra számolták ki.

Javier Bardem: AppleCortes (még bemutatás előtt)  1,2 millió dollár

Jennifer Aniston: Apple, egyelőre még cím nélküli projekt  - 1,1 millió dollár

Reese Witherspoon: Apple, egyelőre még cím nélküli projekt  - 1,1 millió dollár

Elisabeth Moss: Hulu, A szolgálólány meséje - 1 millió dollár

Norman Reedus: AMC, The Walking Dead - 1 millió dollár

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 07. 03., 08:25
epizód: 2024 / 13   |   hossz: 20:51
Az OFA Nonprofit Kft. „Az év felelős foglalkoztatója” pályázat keretében évről évre összegyűjti és díjazza azokat a hazai munkáltatókat, akik kiemelkedő tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén. A cég közzé is teszi azokat a jó gyakorlatokat, amelyek hozzájárulnak a terület fejlődéséhez. A díjakat, amelyekre 2024-ben július 19-ig lehet pályázni, öt kategóriában osztják ki: kisvállalkozások, középvállalkozások, nagyvállalatok I-II., illetve egyéb gazdálkodó szervezetek. Kiosztanak különdíjakat is, amelyek különösen érdekesek, hiszen gyakran olyan innovatív ötleteket takarnak, amelyeket nem feltétlenül a pénz motivált – mondta el Endrész Alexandra programvezető.
2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS