Ezt ajánlja a kkv-knak az Emirates

Ezt ajánlja a kkv-knak az Emirates
2021. 06. 29., 14:00

Az ENSZ június 27-ét a kis és középvállalkozások nemzetközi világnapjának nyilvánította. Ebből az alkalomból az Emirates is új kezdeményezést indított „Business Rewards” programja részeként, hogy a szektor szereplőinek segítséget nyújtson a világjárványt követően a gazdaság újraindításában azáltal, hogy az üzleti utakra elkülönített kiadásaikat még hatékonyabban használhassák fel.

Azon új tagok, akik 2021. június 27. és július 27. között csatlakoznak a hűségprogramhoz, annyi Business Rewards ponttal gazdagodnak, amely közel egyenértékű egy Economy Class retúrjeggyel a Budapest-Dubaj útvonalon. 

Az Emirates jelenleg több mint 20 ezer kis- és középvállalkozást tart nyílván a Business Rewards programjában, és számtalan előnyt kínál tagjainak: egyszerűsített becsekkolás, egyszerűbb pontszerzés és -beváltás, nagyobb rugalmasság a pontok beváltása és felhasználása terén, illetve upgrade lehetőségek, még a last minute foglalások esetén is.  

Ahogy egyre több ország lazít az utazási korlátozásain, az üzleti utazások is fokozatosan újraindulnak. Rugalmasságának köszönhetően a kkv szektor jelenti az elsődleges gazdasági hajtóerőt, és a szektor szereplői számára is fontos, hogy mielőbb folytathassák üzleti kapcsolataik építését.

A járvány idején a Business Rewards program tagjai körében a top úti célok London, Manila, Párizs, Kairó, Milánó és Bejrút voltak. Dubaj szintén kiemelt úti cél, ahova a Business Rewards program tagjai gyakran ellátogatnak, hiszen az üzleti élet a városban a világjárvány alatt sem állt le, köszönhetően világklasszis infrastruktúrájának és a start-up-okat támogató ökoszisztémájának.  

Az Emirates már hosszú ideje támogatja a kis- és középvállalkozásokat, nem csupán a Business Rewards programján keresztül, hanem beszállítói programja részeként is. Világszerte több száz, különböző iparágban tevékenykedő kkv számára biztosított lehetőséget, hogy termékeiket megismertethették a nemzetközi utazóközönséggel. 

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 16., 09:10
Kötelezővé teheti a munkáltató a túlórát? Van beleszólása a munkavállalónak a kötelező túlóra elrendelésébe? Megtagadhatja a munkavállaló a túlórázást vagy minden esetben köteles eleget tenni a munkáltató ilyen irányú utasításának? A kérdésekre dr. Kocsis Gergely ügyvéd válaszol.
2024-04-19 20:10:18
A 2023-2027. közötti időszakra vonatkozó, magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervvel összefüggő információk megújult formában új honlapon, a kap.gov.hu oldalon érhetőek el.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

Az Országos Atomenergia Hivatal elindította Instagram oldalát, amelynek célja az ismeretterjesztés: rövid, szórakoztató posztok formájában mutatja be az atomenergia és annak békés célú alkalmazásához kapcsolódó érdekességeket elsősorban a diákoknak, illetve mindenkinek, aki az atomenergia iránt érdeklődik.