Ezt ajánlja a kkv-knak az Emirates

Ezt ajánlja a kkv-knak az Emirates
2021. 06. 29., 14:00

Az ENSZ június 27-ét a kis és középvállalkozások nemzetközi világnapjának nyilvánította. Ebből az alkalomból az Emirates is új kezdeményezést indított „Business Rewards” programja részeként, hogy a szektor szereplőinek segítséget nyújtson a világjárványt követően a gazdaság újraindításában azáltal, hogy az üzleti utakra elkülönített kiadásaikat még hatékonyabban használhassák fel.

Azon új tagok, akik 2021. június 27. és július 27. között csatlakoznak a hűségprogramhoz, annyi Business Rewards ponttal gazdagodnak, amely közel egyenértékű egy Economy Class retúrjeggyel a Budapest-Dubaj útvonalon. 

Az Emirates jelenleg több mint 20 ezer kis- és középvállalkozást tart nyílván a Business Rewards programjában, és számtalan előnyt kínál tagjainak: egyszerűsített becsekkolás, egyszerűbb pontszerzés és -beváltás, nagyobb rugalmasság a pontok beváltása és felhasználása terén, illetve upgrade lehetőségek, még a last minute foglalások esetén is.  

Ahogy egyre több ország lazít az utazási korlátozásain, az üzleti utazások is fokozatosan újraindulnak. Rugalmasságának köszönhetően a kkv szektor jelenti az elsődleges gazdasági hajtóerőt, és a szektor szereplői számára is fontos, hogy mielőbb folytathassák üzleti kapcsolataik építését.

A járvány idején a Business Rewards program tagjai körében a top úti célok London, Manila, Párizs, Kairó, Milánó és Bejrút voltak. Dubaj szintén kiemelt úti cél, ahova a Business Rewards program tagjai gyakran ellátogatnak, hiszen az üzleti élet a városban a világjárvány alatt sem állt le, köszönhetően világklasszis infrastruktúrájának és a start-up-okat támogató ökoszisztémájának.  

Az Emirates már hosszú ideje támogatja a kis- és középvállalkozásokat, nem csupán a Business Rewards programján keresztül, hanem beszállítói programja részeként is. Világszerte több száz, különböző iparágban tevékenykedő kkv számára biztosított lehetőséget, hogy termékeiket megismertethették a nemzetközi utazóközönséggel. 

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.
2023-06-04 15:17:17
Az MNB értesítette a K&H Biztosító Zrt.-t Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítási pályázata pozitív elbírálásáról. Az új konstrukció forgalmazása így akár azonnal indulhat. Ezzel már 12 minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítás érhető el a piacon.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS