Ha szóban jó vagy, legyél írásban is hatékony!

2018. 11. 13., 15:15

A cégek elsősorban a szóbeli kommunikáció fejlesztésére fordítanak energiát, pedig az írásos anyagok esetén hasonlóan fontos, hogy hatékonyan tájékoztassák az ügyfeleket. Új tréning segít azoknak, akik munkakörükből fakadóan sokat írnak – legyen az cikk, beszámoló, blogposzt, kreatív szöveg.

November 21-én indul Zsiga Henrik írástechnikai tréningje. Az előadó korábban több száz prózaírót képzett. A képzéseken azt tapasztalta, hogy az évek során egyre nagyobb számban jelennek meg a padokban olyan marketingszakemberek, cégvezetők, akik az íráskészségük fejlesztéséhez, insprirálódáshoz keresnek képzőt.

Az egyre fokozódó érdeklődés eredményeképp az előadó – más képző szakemberek segítségével – külön tematikát épített a céges környezetű írások alkotóinak.

A tréningen fejleszteni kívánja a résztvevők íráskészségét, amely nyomán azok magabiztosabban írnak, hatékonyabban kommunikálnak ügyfeleikkel, munkatársaikkal.

Hasonlóan hangsúlyos szerepet kap az inspiráció – a résztvevők új alkotó módszerhez jutnak, megismerik a tökéletes storytelling hátterét, a hatásgyakorlás eszközeit.

A résztvevőknek arra is lehetőségük van, hogy előzetesen beküldjék írásaikat, hogy az előadó azok elemzése után átadhassa mentori észrevételeit.

A tréninget minden évben kétszer rendezik meg – cégek, önkormányzatok számára a képző azonban lehetőséget biztosít a képzés kihelyezésére, illetve igény esetén profilhoz igazítja a tananyagot.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-06-10 08:13:00
A 2013 óta futó kezdeményezés elsősorban bértámogatással ösztönzi a középiskolások, egyetemisták vakációs foglalkoztatását, ami érdemben segíti elő a fiatalok munkatapasztalat szerzését. Idén nyáron 3,5 milliárd forintos keretösszegre pályázhatnak a jogosultak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Megkerülhetetlen cukrászlegendák, a csoki iránti szerelemből született friss kisvállalkozások, ékszerdobozhoz hasonlító helyiségek és nagypolgári miliő.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS