Ha szóban jó vagy, legyél írásban is hatékony!

2018. 11. 13., 15:15

A cégek elsősorban a szóbeli kommunikáció fejlesztésére fordítanak energiát, pedig az írásos anyagok esetén hasonlóan fontos, hogy hatékonyan tájékoztassák az ügyfeleket. Új tréning segít azoknak, akik munkakörükből fakadóan sokat írnak – legyen az cikk, beszámoló, blogposzt, kreatív szöveg.

November 21-én indul Zsiga Henrik írástechnikai tréningje. Az előadó korábban több száz prózaírót képzett. A képzéseken azt tapasztalta, hogy az évek során egyre nagyobb számban jelennek meg a padokban olyan marketingszakemberek, cégvezetők, akik az íráskészségük fejlesztéséhez, insprirálódáshoz keresnek képzőt.

Az egyre fokozódó érdeklődés eredményeképp az előadó – más képző szakemberek segítségével – külön tematikát épített a céges környezetű írások alkotóinak.

A tréningen fejleszteni kívánja a résztvevők íráskészségét, amely nyomán azok magabiztosabban írnak, hatékonyabban kommunikálnak ügyfeleikkel, munkatársaikkal.

Hasonlóan hangsúlyos szerepet kap az inspiráció – a résztvevők új alkotó módszerhez jutnak, megismerik a tökéletes storytelling hátterét, a hatásgyakorlás eszközeit.

A résztvevőknek arra is lehetőségük van, hogy előzetesen beküldjék írásaikat, hogy az előadó azok elemzése után átadhassa mentori észrevételeit.

A tréninget minden évben kétszer rendezik meg – cégek, önkormányzatok számára a képző azonban lehetőséget biztosít a képzés kihelyezésére, illetve igény esetén profilhoz igazítja a tananyagot.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 06. 24., 09:37
Az árukézbesítő óriás radikális lépése fenntarthatósági szempontból kétszeres előnnyel jár, hiszen egyrészt a nem lebomló, műanyag légpárnák felhasználását 95 százalékkal csökkentette, másrészt olyan papír töltőanyaggal helyettesítette őket, ami egyszerre újrahasznosított és újrafelhasználható.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS