Fiatal vállalkozóknak játszik a NAV Pénzügyőr Zenekara

2023. 11. 13., 20:40

A héten kezdődik a 16. Fiatal Vállalkozók Hete Karrier és Üzleti Show, amelynek egyik kiemelt partnere a NAV. Egy hétig, az ország tíz városában látogathatók különböző, gazdasági témájú előadások és konferenciák, ismert vállalkozók és nagy márkák menedzsereinek közreműködésével. A hét záróeseményén, az Országos Fiatal Vállalkozói Díj átadóján a NAV Pénzügyőr Zenekara ad koncertet.

A Fiatal Vállalkozók Hete immár másfél évtizede inspirálja fiatalok ezreit, hogy vállalkozást alapítsanak, vagy fellendíthessék karrierjüket. Az idei rendezvénysorozat minden eddiginél több helyszínen várja az érdeklődőket: Budapesten, Győrben, Zalaegerszegen, Pécsett, Szolnokon, Békéscsabán, Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon és Székesfehérváron. A részvételhez regisztrálni kell, de részvételi díjat nem kell fizetni. 

A résztvevők több helyszínen találkozhatnak a NAV kollégáival és előadóival, tájékozódhatnak többek között a NAV Mentor Programjáról. A budapesti központi helyszínen a NAV szóvivője, dr. Kis Péter András vezeti az izgalmasnak ígérkező kerekasztal-beszélgetést a márkaépítésről.

A NAV évek óta partnere az eseménynek és folyamatosan fejleszti a vállalkozók támogatását, tájékozódását segítő csatornáit. Ez alkalommal is a legismertebb márkák tulajdonosai és vezetői fognak össze, hogy inspirációval és tudással segíthessék a magyar fiatalokat. Az előadók és partnerek maguk teszik lehetővé, hogy az egész országban ingyenes lehessen a program az érdeklődők számára. A NAV partnerségének nem titkolt célja az adótudatosság erősítése és a jogszerű közteherviselés támogatása a fiatalok körében. Idén a Pénzügyőr Zenekar koncertjével egy értékes kulturális hagyományt is bemutat a közönségnek a hivatal.

Az országos rendezvénysorozat programja és a regisztráció is elérhető a www.fiatalvallalkozokhete.hu oldalon, ahol az érdeklődők kedvükre válogathatnak a Karrier és Üzleti Show széles programkínálatából. (NAV)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS