Tizedszer is a K&H az „Legjobb Kereskedelem-finanszírozó Bank” Magyarországon

2023. 01. 26., 19:13

Megőrizte pozícióját a K&H, idén immár tizedik alkalommal is a külkereskedelem legjobb magyarországi finanszírozójává választották. A Global Finance nemzetközi pénzügyi magazin által odaítélt „Legjobb Kereskedelem Finanszírozó Bank Magyarországon” (Best Trade Finance Provider in Hungary) díjnál a kereskedelemfinanszírozásban elért eredmények mellett a bank piacformáló szerepét is figyelembe vették.

Immár 10. alkalommal őrizte meg első helyét a K&H az export-import tevékenység finanszírozójaként Magyarországon, az elmúlt év után idén is elnyerte a Global Finance nemzetközi pénzügyi magazin „Legjobb Kereskedelem Finanszírozó Bank Magyarországon 2023” díját.

A magazin szerkesztősége a pénzintézetek eredményei, illetve iparági elemzők, vállalatvezetők és technológiai szakértők véleménye alapján rangsorolta több mint 100 ország és régió legjobb pénzügyi szolgáltatóit a tranzakciók volumene, a globális jelenlét, az ügyfélkiszolgálás minősége, a versenyképes árazás és az innovatív megoldások alapján. Az idei nyertesek a termékek és szolgáltatások szempontjából is vezető megoldásokat értek el.

„A külkereskedelmi tevékenység finanszírozása a nagyvállalati és kkv ügyfeleink által egyik leggyakrabban igénybe vett szolgáltatásunk. Ez annak a hosszú távú szemléletnek és elköteleződésnek köszönhető, hogy ügyfeleink még a jelenlegi, kihívásokkal teli időszakban is stabilan számíthatnak ránk. Jól mutatja ezt, hogy vannak olyan cégek, amelyek 25-30 éve a bank ügyfelei” – emelte ki Rajna Gábor, a K&H Üzleti ügyfelek divízió vezetője a díj elnyerése kapcsán.

„A termékek helyett az ügyfelek igényeire helyezzük a hangsúlyt. Ez a holisztikus szemlélet azzal valósítható meg, hogy a kül- és belkereskedelem finanszírozására szolgáló megoldásokat, a pénzügyi tranzakciókat és a pénzforgalom kezelését egységesen kezelik a működőtőke leghatékonyabb felhasználása érdekében. Mindezek mellett pedig most kiemelt szerepet kapnak az olyan kiegészítő szolgáltatások, amelyek a fenntartható pénzügyi megoldások használatát, illetve a pénzügyi kockázatok mérséklését szolgálják. Például rugalmasabb árfolyamkockázat fedezeti stratégiákat és megoldásokat kínálunk, hogy átsegítsük ügyfeleinket ezen a hektikus időszakon” – tette hozzá.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 20., 16:40
Nem jellemezte magas cégfluktuáció a faipari szektort 2022-ben, alapvetően stagnált az itt működő cégek száma. Az egyéni vállalkozók köre tavaly közel 100 fővel tovább csökkent. A jövő rövidtávon várhatóan nem hoz jelentős kiugrást, 2023-ban csökkenő cégszámmal érdemes számolni – írja elemzésében az Opten.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-22 10:09:00
Sokan tudják, hogy minden cégnek rendelkeznie kell székhellyel. Viszont a székhely mellett a cégnek lehet telephelye és fióktelepe is. Milyen jogi feltételeknek kell megfelelnie a székhelynek? Mi a különbség a székhely, a telephely és a fióktelep között? A érdésekre dr. Szabó Gergely ügyvéd válaszol.
2023-03-22 09:09:00
Minden eddiginél pontosabb műtéti eljárásokra adhat lehetőséget az először anyagvizsgálatra használt technológia, amit tovább gondolva alkalmassá tettek rá, hogy valós idejű képeket készítsen az emberi test belsejéről. Ez szó szerint létfontosságú, például rákos szövetek eltávolításánál.
2023-03-21 19:13:00
Ha Önnek van a feltételeknek megfelelő, eladó kutyája és részt kíván venni a NAV április hónapban tervezett kutyavásárán, akkor 2023. április 12-ig küldjön előzetes ajánlatot!

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS