Sebességet váltanak az Összetartók

Sebességet váltanak az Összetartók
2022. 02. 24., 09:05

Újabb fokozatba kapcsol az Összetartók.hu. A vállalkozók ingyenes üzleti közösségi oldala még több és még színesebb tartalommal, a vállalkozók mindennapjait segítő tanácsokkal jelenik meg a jövőben. Csatlakozz te is a megújult közösséghez és fejleszd a vállalkozásodat segítségükkel!

Még színesebb tartalommal, a vállalkozók mindennapjait segítő tanácsokkal újít az Összetartók.hu. Az üzleti közösségi oldal sebességet vált, a közösség és a vállalkozók igényeinek megfelelően nemcsak a pénzügyi kérdések megvitatására koncentrál. A jövőben a vállalkozások olyan mindennapi problémáira is hatékony segítséget, tanácsokat, cikkeket és javaslatokat kínál a portál, mint például az ügyfélszerzés nehézségei, a váratlan helyzetek megoldásának lehetőségei, a pénzügyi egyensúly megteremtésének kérdései, az árazás problémái vagy éppen a munka és magánélet egyensúlyának megteremtése a vállalkozás irányítása során. Jó ötletekkel találkozhatunk az oldalon az adminisztrációs kérdések kezelése, vagy éppen a munkaerő felvétele és megtartása, a marketing és a management területén is.

Az Összetartók.hu, a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) fejlesztésével létrejött üzleti közösségi oldal, ahol a magyar kis- és középvállalkozók közössége, valamint a legjobb banki, pénzügyi és üzleti szakértők segítik az érdeklődőket. A portál inspirációt nyújt az álmaikat és terveiket megvalósító vállalkozóknak, mindenki számára nyitott és teljesen ingyenes. A közösségi oldalon a vállalkozók online vehetik fel a kapcsolatot egymással – a kapcsolati háló építése itt ingyenes – máshol az ilyen szolgáltatások jellemzően a tagok által fizetett díjakból működnek.

A weboldal hasznos segítséget nyújt a vállalati finanszírozási problémák kedvező megoldásában, ismereteket nyújt és terjeszt. Az Összetartók.hu tudásbázisában szereplő leírásokban is elmagyarázzák a legfontosabb pénzügyi tudnivalókat és fogalmakat, ezen felül a szakértők megválaszolják a felmerülő – egyszerűnek vagy bonyolultnak tűnő – kérdéseket. Sikeres vállalkozások és beruházások bemutatott példáin keresztül is megismerhetik a felhasználók, hogyan és mire érdemes jó finanszírozási megoldást keresni.

Az Összetartók közössége olyan magyar kis- és középvállalkozókból áll, akik tapasztalataikkal és szakértelmükkel segítik egymást. Egy vállalkozónak ugyanis ma már nem elég csak a szakmájában jónak lennie, rengeteg további ismerettel és képességgel kell felvérteznie magát a siker érdekében. Speciális tudást igényel az induló ötlet után a szükséges piac felkutatása, érteni kell a marketinghez, a fogyasztói elégedettségtől a márkaépítésen keresztül a beszállítói kapcsolatokig bezárólag számos területhez. Ismerni kell a meghatározó pénzügyi és adózási szabályokat és a vonatkozó összes további előírásokat, valamint ezek változásait, gyakorlati alkalmazásait. Ezeken felül felmerülnek a HR-kérdések is, hiszen a fejlődés kulcsfontosságú lépése a bővülés, amihez a legjobb munkatársakat kell megtalálni és kialakítani azt a csapatot, amellyel még sikeresebbé válhat a cég.

Az Összetartók felület eddig leginkább a pénzügyi problémák megoldására koncentrált a tapasztalatok megosztásával, hiszen a válság időszaka alatt a pályázati és finanszírozási lehetőségek jelentették a legnagyobb segítséget a vállalkozók számára. Az oldal megújítása során az eddigi tartalom olyan új, a vállalkozások és a vállalkozók mindennapi problémáival foglalkozó írásokkal egészül ki, amelyek segítik ezt a szektort a hatékonyabb és jobb működésben.

„Az Összetartók.hu szerepe egyszerű, mégis kulcsfontosságú: segít az álmaikat és terveiket megvalósító vállalkozóknak” – hangsúlyozta Milassin Levente, a Magyar Fejlesztési Bank marketing és kommunikációs igazgatója. „Ma egy vállalkozás vezetése számtalan felelősséggel jár, de a nálunk megszerezhető tudással és a megosztható tapasztalatokkal, lehetőségekkel az egész közösség előrébb juthat.” Milassin Levente hozzáfűzte: „Az Összetartók.hu mindenki számára nyitott és teljesen ingyenes, az MFB ezzel is támogatja a hazai vállalkozások fejlődését.” (X)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-10-04 17:39:00
A nukleáris létesítmények és radioaktívhulladék-tárolók, illetve a nukleáris és más radioaktív anyagok fizikai védelmének egyik fontos elemével, a támadást elhárító erők reagálási funkciójával kapcsolatos workshopot szervezett közösen az Országos Atomenergia Hivatal és az Amerikai Egyesült Államok Energetikai Minisztériuma.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Nem drága a csapatépítés, ha a dolgozók napi béréhez viszonyítjuk, de nem az étel, az ital és maga az esemény a fontos, hanem az, hogy mit hozunk ki a résztvevőkből. A látens távozóktól az elkerülhető fluktuáción át a jutalmazás-elismerés egyensúlyáig – íme, a recept ahhoz, hogy egy nyelvet beszéljen dolgozó és munkáltató. A következetes, tervszerű vállalati fejlődéshez vezető útról Kalmár Pétert, az [eureka] Consulting & Games alapító-vezérigazgatóját kérdeztük.
Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

A nukleáris létesítmények és radioaktívhulladék-tárolók, illetve a nukleáris és más radioaktív anyagok fizikai védelmének egyik fontos elemével, a támadást elhárító erők reagálási funkciójával kapcsolatos workshopot szervezett közösen az Országos Atomenergia Hivatal és az Amerikai Egyesült Államok Energetikai Minisztériuma.