Sebességet váltanak az Összetartók

Sebességet váltanak az Összetartók
2022. 02. 24., 09:05

Újabb fokozatba kapcsol az Összetartók.hu. A vállalkozók ingyenes üzleti közösségi oldala még több és még színesebb tartalommal, a vállalkozók mindennapjait segítő tanácsokkal jelenik meg a jövőben. Csatlakozz te is a megújult közösséghez és fejleszd a vállalkozásodat segítségükkel!

Még színesebb tartalommal, a vállalkozók mindennapjait segítő tanácsokkal újít az Összetartók.hu. Az üzleti közösségi oldal sebességet vált, a közösség és a vállalkozók igényeinek megfelelően nemcsak a pénzügyi kérdések megvitatására koncentrál. A jövőben a vállalkozások olyan mindennapi problémáira is hatékony segítséget, tanácsokat, cikkeket és javaslatokat kínál a portál, mint például az ügyfélszerzés nehézségei, a váratlan helyzetek megoldásának lehetőségei, a pénzügyi egyensúly megteremtésének kérdései, az árazás problémái vagy éppen a munka és magánélet egyensúlyának megteremtése a vállalkozás irányítása során. Jó ötletekkel találkozhatunk az oldalon az adminisztrációs kérdések kezelése, vagy éppen a munkaerő felvétele és megtartása, a marketing és a management területén is.

Az Összetartók.hu, a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) fejlesztésével létrejött üzleti közösségi oldal, ahol a magyar kis- és középvállalkozók közössége, valamint a legjobb banki, pénzügyi és üzleti szakértők segítik az érdeklődőket. A portál inspirációt nyújt az álmaikat és terveiket megvalósító vállalkozóknak, mindenki számára nyitott és teljesen ingyenes. A közösségi oldalon a vállalkozók online vehetik fel a kapcsolatot egymással – a kapcsolati háló építése itt ingyenes – máshol az ilyen szolgáltatások jellemzően a tagok által fizetett díjakból működnek.

A weboldal hasznos segítséget nyújt a vállalati finanszírozási problémák kedvező megoldásában, ismereteket nyújt és terjeszt. Az Összetartók.hu tudásbázisában szereplő leírásokban is elmagyarázzák a legfontosabb pénzügyi tudnivalókat és fogalmakat, ezen felül a szakértők megválaszolják a felmerülő – egyszerűnek vagy bonyolultnak tűnő – kérdéseket. Sikeres vállalkozások és beruházások bemutatott példáin keresztül is megismerhetik a felhasználók, hogyan és mire érdemes jó finanszírozási megoldást keresni.

Az Összetartók közössége olyan magyar kis- és középvállalkozókból áll, akik tapasztalataikkal és szakértelmükkel segítik egymást. Egy vállalkozónak ugyanis ma már nem elég csak a szakmájában jónak lennie, rengeteg további ismerettel és képességgel kell felvérteznie magát a siker érdekében. Speciális tudást igényel az induló ötlet után a szükséges piac felkutatása, érteni kell a marketinghez, a fogyasztói elégedettségtől a márkaépítésen keresztül a beszállítói kapcsolatokig bezárólag számos területhez. Ismerni kell a meghatározó pénzügyi és adózási szabályokat és a vonatkozó összes további előírásokat, valamint ezek változásait, gyakorlati alkalmazásait. Ezeken felül felmerülnek a HR-kérdések is, hiszen a fejlődés kulcsfontosságú lépése a bővülés, amihez a legjobb munkatársakat kell megtalálni és kialakítani azt a csapatot, amellyel még sikeresebbé válhat a cég.

Az Összetartók felület eddig leginkább a pénzügyi problémák megoldására koncentrált a tapasztalatok megosztásával, hiszen a válság időszaka alatt a pályázati és finanszírozási lehetőségek jelentették a legnagyobb segítséget a vállalkozók számára. Az oldal megújítása során az eddigi tartalom olyan új, a vállalkozások és a vállalkozók mindennapi problémáival foglalkozó írásokkal egészül ki, amelyek segítik ezt a szektort a hatékonyabb és jobb működésben.

„Az Összetartók.hu szerepe egyszerű, mégis kulcsfontosságú: segít az álmaikat és terveiket megvalósító vállalkozóknak” – hangsúlyozta Milassin Levente, a Magyar Fejlesztési Bank marketing és kommunikációs igazgatója. „Ma egy vállalkozás vezetése számtalan felelősséggel jár, de a nálunk megszerezhető tudással és a megosztható tapasztalatokkal, lehetőségekkel az egész közösség előrébb juthat.” Milassin Levente hozzáfűzte: „Az Összetartók.hu mindenki számára nyitott és teljesen ingyenes, az MFB ezzel is támogatja a hazai vállalkozások fejlődését.” (X)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.
2024. 03. 04., 13:25
epizód: 2024 / 5   |   hossz: 25:08
A home office elterjedésével és a munkához való viszonyunk változásával átalakult a hozzáállásunk az öltözködéshez, pedig a „business look” törvényei állandók, ahogy a kapcsolatépítésben betöltött szerepe is. Frank Patrícia stylist, stílus- és színtanácsadó szerint bár a formális öltözködés megőrizte a jelentőségét jó néhány – például pénzügyi és jogi – területen, a kreatívabb üzletágakban mostanra inkább egyfajta laza elegancia érvényesül. Ebben az esetben sem mindegy viszont, hogy milyen hatást váltunk ki a potenciális partnerünkből vagy munkáltatónkból a kritikusan fontos első hét másodpercben. Nagy üzletek és karrierek torpanhatnak meg, egyébként jól betartható, csak éppen nem túl közismert megjelenési szabályok figyelmen kívül hagyása miatt. Te ne kövesd el ugyanezt a hibát – Frank Patrícia itt segít!

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS