Összetartók.hu

Itt találod az összes cikket a „Összetartók.hu” témában!

Sebességet váltanak az Összetartók

Sebességet váltanak az Összetartók

Újabb fokozatba kapcsol az Összetartók.hu. A vállalkozók ingyenes üzleti közösségi oldala még több és még színesebb tartalommal, a vállalkozók mindennapjait segítő tanácsokkal jelenik meg a jövőben. Csatlakozz te is a megújult közösséghez és fejleszd a vállalkozásodat segítségükkel!
2021. 11. 08., 18:52
Összetartók.hu: az online üzleti közösség

Vállalkozóknak készült az Összetartók.hu, hogy üzleti kapcsolatok építésével és kedvező pénzügyi megoldásokkal könnyítse meg a cégvezetők munkáját. A magyar kis- és középvállalkozók közössége, valamint a legjobb banki szakértők segítik az érdeklődőket: új együttműködéseket teremthetnek és a megosztott példákkal, tapasztalatokkal is segíthetik egymást az MFB támogatásával működő, a vállalkozásoknak teljesen ingyenes üzleti közösségi oldalon. (x)

2021. 10. 06., 10:00
Összetartók.hu: az online üzleti közösség

Vállalkozóknak készült az Összetartók.hu, hogy üzleti kapcsolatok építésével és kedvező pénzügyi megoldásokkal könnyítse meg a cégvezetők munkáját. A magyar kis- és középvállalkozók közössége, valamint a legjobb banki szakértők segítik az érdeklődőket: új együttműködéseket teremthetnek és a megosztott példákkal, tapasztalatokkal is segíthetik egymást az MFB támogatásával működő, a vállalkozásoknak teljesen ingyenes üzleti közösségi oldalon. (x)

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS