Tudnivalók a tudatos sportfogadás kapcsán

Tudnivalók a tudatos sportfogadás kapcsán
2023. 10. 06., 04:30

Akármennyire is hihetetlen az online posztolt számtalan nyerő szelvény alapján, de a sportfogadók 95 %-a hosszú távon veszteséges és csak 5 %-a nyereséges. Hogy ez minek tudható be? Nos, leginkább annak, hogy kevesen vannak, akik tudatosan sportfogadnak.

Vegyünk egy példát!

Legyen mondjuk az alanyunk neve Béla, aki napi szinten meglátogatja a kedvenc online fogadóirodáját, és miközben elkortyolgat egy finom kávét, megnézi az aznapi kínálatot, amelyben látja például, hogy a Tottenham otthon játszik egy, a számára ismeretlen együttes ellen FA kupamérkőzést, és ebből úgy gondolja, hogy tuti nyerők lesznek. Ezzel a taktikával lehet, hogy párszor nyerni fog, de hosszú távon nem fog működni. Ha viszont veszi a fáradtságot arra, hogy különböző elemzéseket végezzen, akkor máris nagyobb valószínűséggel lesz nyertes fogadása.

Kövess tipstereket!

Amennyiben pedig a fentieken túl még az OH Sports Global Pro csomagjára is előfizet, amely kezdő és haladó szinten is mindenféleképp ajánlott, akkor a mi Bélánk további lépéseket tesz a profi sportfogadás irányába.

Ez a szolgáltatás ugyanis az egyik legkomolyabban vehető a piacon. Pontos tétkezeléssel rendelkezik, minden tippadónak van egy átlátható leírása, ahol részletezik, milyen szelvényekre számíthatsz – „PRE”, azaz mérkőzés előtt, vagy „LIVE”, azaz élő fogadások –, illetve korrekt statisztikákat mutat fel. Ráadásul az oldal szolgáltatásainak eredményeiről a #HelyzetHétfő című rovatban is beszámolnak minden héten a zárt Facebook csoportjukban.

Abban az esetben, ha mégis úgy döntenél, hogy nem követsz tippadót vagy tippadó szolgáltatást, akkor fontos, hogy a fogadásaid során próbálj meg ne a topligás bajnokságokra specializálódni! A legtöbb booki, illetve oddsmester ugyanis szintén ezekre specializálódik.

Végül nézzük meg, hogy melyek a leggyakoribb szelvénytípusok!

Ha még csak most ismerkedsz az online sportfogadás világával, akkor a single, vagy más néven egyszeri fogadószelvény a legideálisabb választás számodra. Ezen ugyanis egy esemény van, amelynél a kiválasztott opciónak kell teljesülnie ahhoz, hogy nyertes szelvényről beszélhess.

Amennyiben pedig már szereztél némi tapasztalatot, akkor áttérhetsz a sima kombi szelvényekre, amelyek esetén több eseményt, opciót válogatsz egy szelvényre, és ezek mindegyikének nyertesnek kell lennie, hogy maga a szelvény pénzt hozzon a konyhára.

De természetesen választhatod az X/Y gyűjtőszelvényeket is, amelyekre felteszel annyi eseményt, amennyit gondolsz, és meghatározod azt is, hogy ebből minimum mennyit kell eltalálnod, hogy nyereményhez juss. Ez lesz az X, amelynek minden esetben minimum 2-nek kell lennie.

Ami a nyeremény összegét illeti, az már egy kicsivel bonyolultabb. Tegyük fel például, hogy az „Y” 4 esemény, az „X” pedig 3! Ilyenkor a szelvényünk még 1 hiba esetén is fizet, ami elég nagy biztonságot ad, de a gyűjtőfogadás ára négyszer annyiba kerül, mintha csak simán lehúznád a fogadást egybe. Arról nem is beszélve, hogy 4 találat esetén is kisebb a maximális nyeremény.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.
2024-03-02 15:10:41
Ugyanazon elbírálás alá esik a bányászat, a kereskedelem, a fogadás, a befektetés, valamint az ellenértékként történő szerzés is.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS