Okos ajándékdoboz: a tökéletes ajándék uraknak!

Okos ajándékdoboz: a tökéletes ajándék uraknak!
2024. 04. 03., 05:15

Szülinap, névnap, karácsony, húsvét, rokonok ballagása, üzleti események – az ember csak kapkodja a fejét, mikor, kinek és mit kellene vinnie. Mindenféle diszkrimináció nélkül pedig azt is mondhatjuk, hogy teljesen más egy hölgynek és egy úrnak vásárolni. De azt nem mondanánk, hogy utóbbi a könnyebb – hiszen nem elég a gesztus, hasznosnak is kell lennie!

A lockalbox okos ajándékdobozok férfiaknak szóló kínálatában olyan kézműves termékeket találunk, amelyek kívül-belül prémiumminőséget garantálnak, az uraknak is tökéletes étel-ital választékot nyújtanak – legyen szó születésnapi ajándékról vagy egyéb alkalomról.

Ajándék férfinak? – Fejtörős kérdés!

Hogy miért is nehéz egy férfinak vásárolni? Gondoljunk csak bele: egy Hölgy szíve már attól meglágyul, hogy gondolnak rá, és kap valamit az illetőtől. Valljuk be, a férfiak ennél egy kicsit zordabbak és ridegebbek. Amikor kapnak valamit, az első, amit megnéznek, a doboz tartalma, avagy mi van benne, és így tovább. Sör, bor, pálinka, chiliszósz? Ezekkel azért jók az esélyeink – de a lehetőségek tárháza szinte végtelen!

Épp ezért is fontos, hogy valami egyedit, eredetit és megnyerőt adjunk. Olyat, ami hasznosítható is. Nem is egy autóra kell gondolni, akár valami sokkal egyszerűbbre: egy finom ételre, egy elegáns italra. Na, és persze a körítés sem mindegy: kelleni fog egy megnyerő csomagolás, a prémiumminőség is.

Mi az az okos ajándékdoboz és hogyan használjuk?

Az okos ajándékdoboz pont ilyen, és lényegében forradalmasította az ajándékozás piacát. Először is, csak meg kell nézni kívülről: csupán már ezzel is maradandót alkot. Dekorációs elemként is tökéletesen elegáns. A belseje pedig szintén ugyanezt a prémiumminőséget hozza.

De még nem is beszéltünk a legizgalmasabb részről! Ahhoz, hogy kinyithassuk, meg kell csinálni egy kvízjátékot, ugyanis lakat zárja az ajándékdobozt. Ez pedig olyasvalami, amit minden férfi szeret: versenybe kell szállni azért, hogy megkaparintsa a vágyott célt. A téma lehet tetszőleges, akár sport vagy autók is, így nem kell attól félni, hogy valamelyik híres történelmi csata dátumára és helyszínére nem emlékezünk majd pontosan.

A használat is végtelenül egyszerű és modern: okostelefonnal rá kell menni a dobozon található QR-kódra, kiválasztani az oldalon egy szimpatikus témakört, helyesen válaszolni a kérdésekre (többször is lehet próbálkozni), majd beírni a kódot, és élvezni a jól megérdemelt jutalmat, ami a dobozban vár!

Támogasd a hazai termelőket és a rászorulókat!

Az okos ajándékdoboz megvásárlásával nem utolsósorban hazai kézműveseket és termelőket, valamint egy gyermekétkeztetési alapítványt is támogatunk. Így lényegében mindenki jól jár a végén.

Még a környezet is, hiszen nem kell a dobozhoz díszcsomagolás és miegymás, önmagában is jól mutat. Ráadásul akár mást is rakhatunk bele a későbbiekben, praktikus darabja lehet az otthonnak – és nem utolsósorban örök emlék.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 28., 10:10
A szerződés alapvető jellemzője, hogy a felek egybehangzó akaratát fejezi ki. Mi a helyzet akkor, hogy az egyik szerződő felet tévedésbe ejtették, és emiatt döntött a szerződéskötés mellett? A legfontosabb tudnivalókat dr. Szabó Gergely ügyvéd foglalta össze.
2024-05-29 15:10:00
2024 I. negyedévének végén 56 ezer forint volt a normál használatú személygépkocsik kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának átlagos éves díja, ez az összeg az előző negyedévi átlagot 7 százalékkal, az egy évvel korábbinál 11 százalékkal haladja meg – tájékoztatott a jegybank.
2024-05-29 09:00:27
Nehéz elvonatkoztatnom a csehszlovák múltamtól – még bőven szocializmus volt, mikor először kóstoltam Komáromban mogorva nagyapám mellett álldogálva a majonézes halsalátát, vagyis a treskát.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS