Megkönnyíti a dolgunkat, ha a sütő extrákkal van felszerelve

Megkönnyíti a dolgunkat, ha a sütő extrákkal van felszerelve
2023. 08. 06., 07:00

Melyik háziasszony ne ábrándozott volna már arról, hogy tökéletes ebédet készít? Ennek részeként pedig belül omlós, kívül ropogós húst szolgál fel, süteményt is süt, és mindezt gyorsan és könnyedén. És ráadásul úgy, hogy a tepsit sem kell órákon át suvickolni utána. Van erre lehetőség?

Igen! Egy jól megválasztott konyhai eszköz, mint amilyen egy Miele sütő, nagyban megkönnyíti a dolgunkat. Ismerje meg Ön is a modern és dizájnos sütők főbb jellemzőit!

A sütők fajtái

A Miele kínálatában kétféle sütő közül választhatunk: van a beépíthető sütő, melyet a konyha kialakításakor tehetünk akár szemmagasságba is, külön a főzőlaptól, és van a mikrohullámú üzemmóddal is ellátott sütő.

Mindkét típus közös jellemzője, hogy magas minőséget képviselnek, a legmodernebb technológiával készültek és rendkívül dizájnosak. A színek összhangját is figyelembe véve választhatunk közülük: legyen fekete, szürke vagy fehér, bármilyen stílusú konyhába jól fognak illeszkedni.

A beépíthető sütők különösen divatosak manapság, hiszen az ergonómiát is figyelembe veszik: nem kell hajolgatnunk sütés közben, ha a készüléket a konyhafalba beépítve, szemmagasságban helyezzük el.

A mikrohullámú üzemmóddal is felszerelt sütők pedig sokkal többféle sütési módot tesznek lehetővé, igazi ínyenceknek ez a típusú Miele sütő javasolt.

Fontos megemlíteni még, hogy valamennyi sütő becsatlakoztatható az okoshálózatba is, telefonon keresztül is működtethetők akár.

Energiahatékony beépíthető sütők

A Miele régóta ismert kimagaslóan jó minőségű termékeiről, amelyek mindegyike energiahatékony is. A konyhai eszközeik sem kivételek ez alól, a sütők is többfunkciósak és kiváló tulajdonságaik révén megkönnyítik a szakácsok dolgát.A beépíthető sütők többsége az alábbi üzemmódokban használható:

  • Alsó-felső sütés: az ételek megszokott módon való készítéséhez.
  • Alsó sütés: például vízágyon készült ételekhez.
  • Intenzív sütés: pizzaimádóknak kötelező elem - alul ropogós, felül lédús ételek.
  • Hőlégkeverés plusz: gyors és kíméletes sütéshez, sütemények elkészítéséhez való.
  • Eco-hőlégkeverés: energiatakarékos megoldás például felfújtak, szaftos ételek előállításához.
  • Nagy grill és légkeveréses grill: kívül ropogós, belül szaftos lesz a hús.
  • Booster: felgyorsítja a sütés folyamatát, extra rövid idő alatt lesznek kész az ételek.

Nemcsak az üzemmód kiválasztásával dolgozhatunk hatékonyabban a konyhában, hanem más extrák is hozzájárulnak ahhoz, hogy gyorsabban végezhessünk. Megkönnyíti a sütők tisztán tartását, takarítását a pirolitikus öntisztítás, amely a legtöbb Miele sütőnél elérhető funkció.

További kényelmi funkciók

A Miele sütők a biztonsági előírások tekintetében is az élen járnak. Minden oldaluk hűtött, az ajtajuk szigetelt, ezáltal védenek az égési sérülésektől. Gyerekzárral is fel vannak szerelve, és automatikusan kikapcsolnak egy idő után.

Érdemes körülnézni a Miele oldalán, ahol részletes leírások is olvashatók az egyes típusokról megkönnyítve így az ideális sütő kiválasztását.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.
2024-03-02 15:10:41
Ugyanazon elbírálás alá esik a bányászat, a kereskedelem, a fogadás, a befektetés, valamint az ellenértékként történő szerzés is.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS