Könnyítsd meg a munkát professzionális kezelőágyakkal!

Könnyítsd meg a munkát professzionális kezelőágyakkal!
2023. 08. 08., 07:30

A szépészeti szalonokban ma már nemcsak kozmetikai, hanem sokszor orvosesztétikai kezeléseket is végeznek a szakemberek, amelyekhez professzionális és funkcionális kezelőágyakra van szükség.

A szolgáltatások széles választéka mellett a szalon exkluzív megjelenése is meggyőző az ügyfelek számára, így a tulajdonosoknak törekedniük kell a profizmusra mind a várótér kialakításában, mind pedig a kezelés során használt berendezéseket, anyagokat illetően. A megfelelő, ergonomikus eszközök a szakemberek munkáját is megkönnyítik. Milyen típusok vannak? Melyik milyen kezelésekhez ajánlott?

Az első benyomás rendkívül fontos

A szépészeti szolgáltatások területén is nagy a verseny, a szalonok igyekeznek megszerezni minél több vendég bizalmát. Az Alveolashop.hu kozmetikai és orvosi kezelőágy kínálatában a kozmetikusok, szalontulajdonosok mellett a szépülni vágyó nők és férfiak is megtalálhatják az akár otthoni kezelésekhez is alkalmas professzionális eszközöket.

A modern, szakszerű terápiáknak köszönhetően egyre többen keresik fel a különféle szépészeti szolgáltatásokat kínáló szalonokat, és kérik a megfelelő gyakorlattal rendelkező szakemberek segítségét szépségük és fiatalságuk megőrzéséhez. A felhasznált anyagok, valamint a kozmetikai berendezések színvonala a garancia arra, hogy a pénzükért azt kapják, amit elvárnak.

Luxus és kényeztetés

A nívós, exkluzivitást, cseppnyi luxust tükröző arculat és enteriőr láttán a vendég úgy érezheti, hogy a megfelelő helyen jár ahhoz, hogy pénzéért a maximumot kapja. Persze ehhez nagy mértékben járul hozzá a kozmetikusok és szépészeti kezelést végző szakemberek tudása, tapasztalata is, de a külsőségekről sem szabad megfeledkezni.

A funkcionális, és mind a vendég, mind pedig az orvos vagy szépészeti szakember számára maximálisan kényelmes kezelőágyak nélkül azonban mindez nem valósítható meg maradéktalanul. Válassz a szalonodba, rendelődbe olyan berendezéseket, amelyek igényes megjelenésükkel és kimagasló minőségükkel a hozzáértést sugallják vendégeidnek!

Kényelem és precizitás

Egy megfelelően kialakított kezelőágy maximális komfortot nyújt a kezelésre érkező páciensnek, illetve a kezelést végző szakembernek is, biztosítja a nagy pontosságot igénylő munkák során a zavartalan mozgást. Szépészeti kezelésekhez, pedikűr-manikűr szolgáltatáshoz, masszázshoz más-más típusú és tudású kezelőágyat válassz!

A kézzel vagy lábbal állítható manuális és a szakemberek kényelmét szolgáló motorosan állítható ágyak lehetővé teszik a lábrészek és a háttámlák pozicionálását, az ágy magasságának állítását a munkavégzés zavartalansága érdekében. Emellett gondoskodnak a vendég komfortjáról is.

A színvonalas kezelésekhez magas színvonalú, korszerű, hosszú élettartalmat garantáló berendezések szükségesek. Nyerd el a vendégek elégedettségét, növeld a kezeléseket végző munkatársak hatékonyságát, könnyítsd meg a munkájukat professzionális kezelőágyak beszerzésével!

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.
2024-03-02 15:10:41
Ugyanazon elbírálás alá esik a bányászat, a kereskedelem, a fogadás, a befektetés, valamint az ellenértékként történő szerzés is.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS