Költöztetés Budapesten? Csak profikkal! De hogy néz ki egy ilyen cég?

Költöztetés Budapesten? Csak profikkal! De hogy néz ki egy ilyen cég?
2023. 07. 03., 06:00

A feladat egy költöztetés Budapesten? Ezt csakis profikra érdemes bízni! De mégis miként épül fel egy ilyen cég, és kik szükségesek ahhoz, hogy gördülékenyen és professzionálisan működjön minden? Ennek jártunk utána ebben a cikkünkben.

Költöztetés Budapesten? Ha jól választunk, nem lesz gond!

Egy költöztetés Budapest bármely kerületében tartogathat számunkra meglepetéseket. De amennyiben a jó partnert választjuk erre a feladatra, akkor ezekből vagy semmit sem fogunk érzékelni, vagy gyors megoldást fogunk rá kapni a költöztető cégtől.

Lehet, hogy a körülményeken nem tudunk választani, de fel tudunk rájuk készülni. Ha egy cég mindent megtesz a felkészülés során, akkor nem érhetik meglepetések. Ennek pedig egy nagyon profi és gördülékeny költöztetés az eredménye. És pont egy ilyen partnerre lesz szükségünk, hogy gyorsan és stresszmentesen túl legyünk az egészen.

Nézzük meg, hogy mi kell mindehhez egy ilyen profi cégnél!

Fontos a megbízható technikai háttér

Ez egy elég összetett dolog, mert itt nem csak a teherautókra gondolunk. Ide tartozik a minden igényt kielégítő telephely éppúgy, mint a folyamatosan karbantartott, jó állapotú teherautó flotta. De az olyan kisebb eszközök hibátlan működését is ide sorolhatjuk, mint például a villás kézi raklapemelőkét, azaz a békákét.

Emellett a megfelelő munkaruhát, a védelmet biztosító kesztyűket és bakancsokat is itt kell megemlíteni. Ahogy a különböző csomagolóanyagokat, megfelelő számú pokrócokat és rögzítőelemeket is. És minden egyéb eszközt vagy kiegészítőt, amire szükség lehet.

A kiváló munkatársaknál nincs fontosabb!

Egy cég sohasem lesz profi, ha a munkatársak nem azok. Márpedig ez egy profi költöztetőre is tökéletesen igaz! Kell egy jó betanulási folyamat az újonnan érkezőknek, de már a humán igazgatónak is jól kell kiválasztani a jelentkezőket.

Kiváló példa a Servitius és Partnerei költöztetés csapata, akiknél állandó és nem pedig beugrós kollégák vannak, így mindenki rutinos, számos szituációval találkozik, és biztosak lehetünk benne, hogy nem esnek ki a gyakorlatból.

Ahhoz, hogy az ügyfelekkel is megfelelő legyen a kapcsolattartás, kell legalább egy nagyszerű ügyfélszolgálatos. Emellett egy nagyon profi fuvarszervező is, aki összefogja a csapatokat és a megbízásokat.

Ahhoz, hogy minden gárda megfelelően el legyen látva csomagoló alapanyagokkal és minden eszközzel, amire szükségük lehet a munkához, kell egy megbízható, előrelátó anyagbeszerző is a háttérbe. Szintén nem reflektorfényben dolgozik a könyvelő.

Egy nagy tudással rendelkező, rutinos kollégára szüksége van egy ilyen cégnek ahhoz, hogy minél pontosabb helyszíni felmérést tudjanak végezni a feladat megtervezése előtt.

És egy valakit semmiképp sem szabad kihagyni a felsorolásból: az ügyvezetőt! Ő gondoskodik mindenről, ha valami nem a normál ügymenet szerint történne. És persze stratégiával látja el a céget.

Látható, mennyi minden kell egy profi költöztetőhöz. Ha ilyet találunk, becsüljük meg!

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.
2024-03-02 15:10:41
Ugyanazon elbírálás alá esik a bányászat, a kereskedelem, a fogadás, a befektetés, valamint az ellenértékként történő szerzés is.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS