Hidromasszázs az otthonunk kényelmében

Hidromasszázs az otthonunk kényelmében
2023. 07. 02., 04:30

Ma már a mindennapjaink a rohanásról szólnak, amely hosszú távon megviseli a szervezetet. Érdemes rendszeresen pihenőt tartani, időt szánni a relaxálásra és a hidromasszázsra. Ebben nyújtanak segítséget a masszázsmedencék, amelyek kényelmét már nemcsak wellness hotelekben lehet élvezni, hanem otthoni körülmények között is.

A jakuzzi kiválasztása során érdemes körültekintőnek lenni, és megbízható helyről beszerezni. Ilyen például a Caldera Spas, amely Vacanza sorozatának minden modelljét úgy tervezték meg, hogy a legjobb ár-érték arányban biztosítsa a legszélesebb körű terápiás funkciókat.

A meleg víz és a masszázs egyaránt pozitív hatást gyakorol a szervezetre

A jakuzzi használata során a meleg víz és a masszázs egyaránt pozitív hatást gyakorol a szervezetre. Számos előnye van, például regenerálja az izmokat, javítja a keringést, fokozza az anyagcserét, és csökkenti az ízületi fájdalmakat. Kiváló lehetőséget biztosít a fájdalom természetes módon történő csillapítására. Ez annak köszönhető, hogy a meleg víz csökkenti az ízületek merevségét.

A masszázsmedence használata során a befúvóknak köszönhetően ellazulnak az izmok, ráadásul endorfin szabadul fel a szervezetben, amelynek köztudottan fájdalomcsillapító hatása van. Mindezek együttesen járulnak hozzá ahhoz, hogy a jakuzzi rendszeres használatával megőrizhető legyen az izmok rugalmassága és ereje, valamint az ízületek mozgékonysága.

A hatékony stresszoldásban is fontos szerepe van a jakuzzinak

Ahogy már említettük, a vérkeringésre is jótékonyan hat a masszázsmedence használata, amelynek köszönhetően a vérrel szállított tápanyagok hamarabb jutnak el a szövetekhez és a sejtekhez, így jelentős mértékben csökkenhet a regenerálódás ideje.

Mindemellett azt is fontos megemlíteni, hogy a hidromasszázsnak köszönhetően csökkenthető a stressz, szóval a hatékony stresszoldásban is fontos szerepe van. A víz erejével történő masszírozásnak a jótékony hatását az is bizonyítja, hogy napról napra egyre többen szereznek be otthonra jakuzzit.

Az ülőhelyek és a befúvók körültekintően vannak elhelyezve

A kiváló minőséget képviselő masszázsmedencék esetében az ülőhelyek és a befúvók körültekintően vannak elhelyezve, a kialakítás során a test egészének működését figyelembe veszik. Arra is van lehetőség, hogy csupán egy-egy izomcsoport legyen átmasszírozva, de teljes testmasszázsra is alkalmasak.

A körkörös masszázsterápia során a talptól kezdve egészen a nyak merev izomzatáig a legkényesebb testrészeket masszírozza át a rendszer, de egyszerre csupán egyetlen izomcsoportra koncentrálva. Mivel a vízsugarak erejét lehet állítani, a fokozatok között lehet váltani, nyugtató és erőteljes masszázsra egyaránt van lehetőség. Mindenki az egyéni igényeire szabhatja. Érdemes beszerezni otthonra egy masszázsmedencét, és rendszeresen sort keríteni a használatára.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.
2024-03-02 15:10:41
Ugyanazon elbírálás alá esik a bányászat, a kereskedelem, a fogadás, a befektetés, valamint az ellenértékként történő szerzés is.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS