Erdei kisház csodás környezetben és prémium minőségben

Erdei kisház csodás környezetben és prémium minőségben
2023. 12. 05., 05:30

Börzsönyliget már maga is csodás és megismételhetetlen hangulatú vidék. Áll ott a fák közt egy rendkívül ízlésesen berendezett vendégház, ahol az egyszerű erdei kis házikóból prémium szállás született. Kellett hozzá a projekt megálmodója, egy tapasztalt és tehetséges lakberendező, no meg jó pár nagy gonddal kiválasztott alapanyag és igényes berendezési elemek is.

Extra szolgáltatásokhoz jár a prémium környezet

A prémium életérzést te magad is megteremtheted otthonodban, ha igényes berendezési darabokat és kiegészítőket választasz. A DODO tömörfa bútoraival minden teret könnyedén egyedivé és ellenállhatatlanná varázsolhatsz. Nem hiába választott Klucsik-Lengyel Orsolya Noémi lakberendező is ebből a webáruházból az erdei kisház projekthez pár darabot, hogy azokkal tegye még tökéletesebbé és hangulatosabbá a ma már prémium szállássá alakított tereket.

A projekt megálmodói megvettek egy jól felújított kismarosi házat, amely korábban valakiknek az otthona volt, s e ház belső tereinek a megtervezésére kérték fel a lakberendezőt. Meghatározták az elvárt funkciókat, kialakult, hol legyenek a prémium terek: az open bár vagy a sweet corner, a háló-nappali-étkező helye. És minden a prémium hívószó köré épült. Szó szerint.

Fa kívül és belül

A tömörfa bútorokkal te magad is csodás hatásokat érhetsz el a saját tereidben. Nagyon sokféle típusú tömörfa berendezési elem létezik, igazán népszerűek a rózsafából gyártott darabok, de a tölgyfa, a mangófa, a mahagóni és az akácfa is tartós és ellenálló alapanyagok. Ha megfelelően ápolod és vigyázol a tömörfából gyártott bútoraidra, akár több generációt is vígan ki tudnak majd szolgálni. Ezek az elemek 100%-ban természetes fából készülnek, azaz nincs bennük semmilyen mesterséges anyag, hacsak az összetartásukat biztosító elemeket annak nem tekinted.

A rusztikus, nyers felület, az erezet egyedisége mindenkit nagyon könnyen rabul ejthet. Kiválóan kombinálhatod fém vagy üveg elemekkel, és remekül mutat nagyon sok stílus elemei között és rengeteg színárnyalat passzol hozzá.

Minden harmonikus vagy hihetetlenül egyedi

A dekorációs elemek, mint például az erdei kisház projekthez is beszerzett rózsafa tálca, is készülhetnek tömörfából. De akár egy hokedli is, ami persze nem csupán ülőalkalmatosság, hanem kiválóan használható akár praktikus kis tárolóhelynek vagy asztalnak is. Ezzel aztán bármilyen enteriőrt alaposan meg tudsz bolondítani. Persze a hatás még tovább fokozható, ha kevered a rusztikus felületeket a modern elemekkel. Sajátos hangulat keveredhet ilyen esetekben a luxus életérzéssel. Csupán a mértéket kell ügyesen megtalálni, és a siker nem is marad majd el.

Dobd hát fel a környezeted igényes és egyedi tömörfa berendezési elemekkel! Válassz ehhez te is a DODO hatalmas választékából, hiszen ebben és a munkatársaik szakértelmében természetesen most sem fogsz majd csalódni.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.
2024-03-02 15:10:41
Ugyanazon elbírálás alá esik a bányászat, a kereskedelem, a fogadás, a befektetés, valamint az ellenértékként történő szerzés is.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS