Egy minőségi klíma megszűri a levegőt is

Egy minőségi klíma megszűri a levegőt is
2023. 07. 03., 05:45

Korunk kiemelt színvonalú és fejlett technológiájú klímáiról elmondható, hogy nem csupán kondicionálják, és klimatizálják légterünk levegőjét, hanem meg is szűrik azt. Ez különösen fontos tényező a vásárlásnál, ugyanis napjainkban igen magas az allergiások száma és azoké, akik valamilyen légúti betegséggel küzdenek.

Egy jó klímától nem dugul el az orrod

A légkondi másik rövid elnevezése a klíma lett, amely azonban nem utal arra az ismérvre, hogy egy jó készüléknek nem csupán hűtenie kell, de biztosítani az egészséges levegőt is. A nyári rekkenő hőségben mindenki igyekszik olyan helyiségekben tölteni a napját, ahol egy klíma is van, de senki sem gondol rá, és nem nézi meg, hogy az vajon milyen klíma, megfelel-e az egészségügyi szabványoknak.

Egy átlagos légkonditól sajnos nem ritka, hogy eldugul az orrunk, kipirosodik a szemünk, elkezdünk tüsszögni, és még sorolni lehetne a tüneteket. Ha ezeket észleljük egy klimatizált helyiségben, akkor jobb lesz, ha átgondoljuk a dolgot, mielőtt még jobban megbetegszünk.

A Hisense klíma webshop split klímái azonban olyan fejlett technológiájú szűrőkkel rendelkeznek, amelyek nem csupán átkeringetik a levegőt a rendszer bordáin, hanem meg is tisztítják azt.

Mit tesz egy színvonalas klíma az egészségünkért?

A Hisense kombinált készülékekben olyan szűrőpanel van beszerelve, amely négy különböző funkciót képes ellátni. Ezek pedig a fotokatalitikus szűrő, a Catechin szűrő, az ezüst-ion szűrő és a HEPA szűrő. Mindegyik önmagában is már nagyon hatékony, de egyszerre alkalmazva garantálják, hogy a klímával keringetett levegő nem csupán a kívánatos hőmérsékletet éri el, hanem az egészségünkre is kitűnő hatással lesz.

Ennek a 4 az 1-ben szűrőnek köszönhetően a klíma tisztább, baktérium- és pormentes levegőt bocsát ki. Az allergiások számára a levegőben keringő por- és lisztatka ürülékei, a gombaspórák és a polleinek a legfőbb ellenségek, különösen a nyári időszakban. Egy allergiás számára kész felüdülés egy terhelt kültéri levegőből bemenni egy ilyen Hisense klímával légkondicionált helyiségbe.

A Hi-Nano technológia

A Hisense termékek másik kiemelt ismérve, hogy Hi-Nano technológiával ellátottak, melynek feladata, hogy olyan képességekkel ruházza fel a klímát, hogy használatával sokkal jobb minőségű és egészségesebb levegő kerül közvetlen környezetünkbe, mintha nem légkondicionált helyiségben lélegeznénk be a levegőt vagy ha egy rosszul működő klímás helyiségben lennénk.

Ez a csúcs színvonalat képviselő technológia képes rá, hogy ionizálja a levegőt, mely hatására különféle vegyi anyagok és természetellenes összetevők nélkül történik meg a vírusok és kórokozók megsemmisítése. Független méréstechnikai kutatások szerint már 2 óra működés után a korona- és influenza vírusok több, mint 90 százaléka elpusztul a Hi-Nano technológiának köszönhetően. Az elmúlt évek járványhelyzetének tükrében ez különösen kulcsfontosságú szempont.

Tekintse meg a Hisense klíma webshop split klímák ajánlatát, és kérje a webshop szakértő munkatársainak segítségét.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.
2024-03-02 15:10:41
Ugyanazon elbírálás alá esik a bányászat, a kereskedelem, a fogadás, a befektetés, valamint az ellenértékként történő szerzés is.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS