Egy jó könyvelő mindenhol megtalálja a számításait!

Egy jó könyvelő mindenhol megtalálja a számításait!
2023. 06. 07., 06:00

A könyvelői szakma nagyon megbecsült, hiszen egy jó könyvelő, mint azt tudjuk, aranyat ér. A vállalkozások a teljes pénzügyüket és munkaügyüket ezeknek a szakembereknek a kezébe adják, ami persze nem kis felelősséget jelent, és nagyfokú bizalmat igényel.

Éppen ezért a jó szakembereket nagyon megbecsülik mind szakmailag, mind pedig anyagilag, így ha könyvelőként szeretnénk elhelyezkedni, nem sok gondunk lesz azzal, hogy munkát találjunk. Sőt, még válogathatunk is, hogy milyen profilú cégnél szeretnénk elhelyezkedni.

A könyvelőkre mindenhol szükség van

Elérhető könyvelő állások Békéscsabán többek között a BékéscsabaÁllás.hu oldalán is találhatóak, így ha biztosra szeretnénk menni, hogy a legjobb ajánlatok közül válogathatunk, akkor a fenti oldalon nézelődjünk.

Többféle könyvelői állást találhatunk itt, és ami különösen jó benne, hogy folyamatosan töltik fel az új állásajánlatokat, így ha most nem is találunk számunkra kedvező vagy ideális lehetőséget, akkor sem kell elkeseredni.

Sőt, az állásportál számos extrával is igyekszik segíteni az elhelyezkedést, így érdemes alaposan körülnézni az oldalukon.

Elsőként mindenképpen érdemes az állásértesítőt beállítani, megadva, hogy pontosan hol és milyen jellegű munkák érdekelnek minket. Amint az oldalon megjelenik egy ilyen hirdetés, máris landol az e-mail a postafiókunkban, így az elsők között jelentkezhetünk rá!

Mi fog a feladataink közé tartozni?

Természetesen Békéscsabán sem lesz más dolga egy könyvelőnek, mint mondjuk Budapesten vagy Zalaegerszegen, ugyanakkor apró eltérések cégenként előfordulhatnak. Ami nagy valószínűséggel a mi teendőnk lesz, azok a következők:

  • Könyvelési feladatok teljes körű ellátása
  • A havi, a negyedéves és az év végi zárások és bevallások elkészítése
  • Az asszisztensek munkájának a felügyelete
  • Különféle adminisztrációs tevékenységek ellátása
  • Számlák nyilvántartása
  • Pénztár kezelése
  • Beérkező szállítói számlák nyilvántartása

Ahogy láthatjuk, lesz feladat bőven, és mindegyik nagyfokú pontosságot és precizitást igényel. Minden hirdetésre érdemes külön rákattintani, ugyanis a hirdetés adatlapján fogjuk látni, hogy pályakezdőket is fogadnak-e, vagy csak több évnyi tapasztalattal lehet jelentkezni.

Továbbá itt adják meg azt is, milyen számítógépes és könyvelőprogramok ismeretét tartják feltétlenül szükségesnek a pozíció betöltéséhez. Olvassunk figyelmesen, és csak olyan helyre adjuk be a jelentkezésünket, ahol minden feltételnek megfelelünk!

Hozzunk létre egy saját fiókot!

Ha nem szeretnénk egy számunkra szimpatikus állásról lemaradni, akkor mindenképpen érdemes egy személyes fiókot létrehozni a BékéscsabaÁllás.hu oldalán. Itt ugyanis ha megadjuk az adatainkat (iskolai végzettség, tapasztalat, képességek és készségek), akkor egy kattintással tudunk jelentkezni a kiszemelt pozícióra.

Vagyis az oldal használata során hatékonyan tudunk állást keresni és állásokra pályázni, ez pedig a mai világban elengedhetetlen feltétel.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.
2024-03-02 15:10:41
Ugyanazon elbírálás alá esik a bányászat, a kereskedelem, a fogadás, a befektetés, valamint az ellenértékként történő szerzés is.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS