Budakeszin, Komáromban és Nyergesújfalun modernizálta áruházát a SPAR

2020. 09. 24., 14:30

Három megújult SPAR szupermarketet vehettek birtokba szeptemberben a vásárlók. A Budakeszin, Nyergesújfalun, valamint Komáromban megújult üzleteire összesen 1,56 milliárd forintot fordított a vállalat.

„A vásárlási élményhez ma már a széles, minőségi áruválaszték mellett olyan vásárlókörnyezet is tartozik, ahol a vevők jól érzik magukat, az üzlet szolgáltatásai révén pedig magasabb szintű, gyorsabb kiszolgálásban részesülnek. Új áruházaink építésekor ezt a koncepciót tartjuk szem előtt, és a folyamatosan megújuló – régebben nyitott – hiper- és szupermarketek külső-belső megújításánál is ezeket a célokat valósítjuk meg. A SPAR Magyarország idén is folytatja modernizációs programját, amelynek keretében idén már 11 áruházunk újulhatott meg országszerte. Szeptemberben újabb három sikeres beruházást adhattunk át vásárlóinknak: egy-egy budakeszi, komáromi és nyergesújfalui áruházunk is megújult. Ezekre mindösszesen 1,56 milliárd forintot fordítottunk” – ismertette Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

Kívül-belül megszépült SPAR szupermarketet vettek birtokba szeptember 10-én Budakeszin. A 20 munkatársat foglalkoztató üzlet új homlokzatot kapott és a belső terei is megújultak. A vállalat aktuális koncepciója szerint készült el az új csemegepult, a látványpékség és grillrészleg is. A bejáratnál friss zöldségek fogadják a vásárlókat, akik a tej, a csemege és a húsosztályon keresztül juthatnak el a pékséghez, valamint a kiszolgálópulthoz. Az eladótérbe új hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékség bútorok és kasszák kerültek, valamint új enjoy. hűtőt kapott az üzlet, aminek köszönhetően elérhető vált a vállalat által előállított kényelmi termékek széles választéka. A gyors bevásárlás érdekében önkiszolgáló kasszákat is telepítettek az üzletbe. A budakeszi üzlet modernizálására 462 millió forintot fordított a SPAR.

Nagyobb eladótérrel, SPAR to Go pulttal, megújult arculattal és energiatakarékos gépészeti megoldásokkal nyitott meg szeptember 17-én a Komáromban található SPAR szupermarket. A csaknem 582 millió forintból felújított áruház új csemegepult arculatot, látványpékség koncepciót kapott. A bejáratnál piac hangulatú, szigetszerűen bútorozott területen zöldségek, gyümölcsök, kényelmi termékek, csemege és pékáru széles választéka fogadja a vásárlókat. A pékség közvetlen közelében SPAR to Go pultot alakítottak ki, helyben készült ételkínálattal. A fejlesztés során a teljes áruházban LED világítást építettek be a kivitelezők, a hűtéstechnikát és gépészetet hővisszanyerést használó, hőszivattyús rendszerre cserélték, és az új hűtőbútorok is jelentősen kevesebb árammal beérik a korábbinál.A napi bevásárlást önkiszolgáló kasszák gyorsítják. Az üzlet összesen 25 kereskedelmi szakembernek ad munkát.

Jelentős átalakult szupermarket fogadta szeptember 24-én reggel az első vásárlókat Nyergesújfaluban. Az összesen 519 millió forintos fejlesztés keretében megújult áruház tetőszerkezete, homlokzata és teljes belső tere. Az eladótérben új csemegepult arculat, látványpékség és grill létesült. A bejáratnál friss zöldségek széles választéka fogadja a vásárlókat, akik alacsony bútoros részen keresztül juthatnak el az új koncepciójú pékséghez, kiszolgálópulthoz. Az eladótérbe új hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékségbútorok és kasszák kerültek be, és új enjoy. hűtőt is kapott az üzlet.A gyors fizetést önkiszolgáló kasszák is segítik.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 12. 06., 14:00
Magyarország első kkv-fókuszú neobankjánál a számlanyitás és a számlavezetés ingyenes, a kimenő utalások díja pedig összegtől függetlenül 199 forint. A BinX felhasználók egymás közötti utalásai ingyenesek, csakúgy, mint a számlavezetés és – egyelőre – a prémium üzleti bankkártyák.
2024-12-11 20:11:00
A Design Terminal és a Nemzeti Tehetség Központ szervezésében immár negyedik alkalommal indul el a START program, amely a fiatalok vállalkozóvá válását támogatja szakmai képzéssel, mentorációval és akár 3–5 millió forint értékű díjazással.
2024-12-11 19:11:25
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ), a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége (DiákÉSZ), a Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetek Országos Érdekképviseleti Szövetsége (KÖZÉSZ), valamint az Országos Szövetkezeti Tanács (OSZT) közötti stratégiai megállapodás aláírására került sor december 11-én Budapesten a nyugdíjas foglalkoztatás országjáró fórumán.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 12. 04., 12:30
epizód: 2024 / 23   |   hossz: 20:22
A PwC Magyarország által, a Publicis Groupe Hungary megrendelésére készült kutatás szerint a Black Friday a korábbi 1–2 napról mára hosszabb kampányidőszakká nőtte ki magát. A vásárlók jelentős részét ennek ellenére nem befolyásolja az akciókkal teli esemény, az emberek egyre jobban hajlanak a tervezett vásárlásra, ahelyett, hogy hirtelen ingerek hatására költenének. Horváth Rita, a Publicis Groupe Hungary Chief Media Officere részletesen bemutatja, hogy mennyire elégedettek a vásárlók a promóciókkal, mennyire népszerűek a körükben a külföldi webshopok vagy éppen maga az online vásárlás, és hogy milyen körülmények miatt maradhatnak távol az év végi akcióktól.
A nyugdíjpénztárak vagyona nem várt mértékben gyarapodott az idén – jelezte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ), amely szerint az öngondoskodók korábban egyetlen esztendő harmadik negyedében sem tettek félre olyan magas összeget egészségügyi és nyugdíjcélra, mint 2024-ben. Dr. Kravalik Gábor, az ÖPOSZ főtitkára ebben az epizódban vezeti le a kedvező tendencia okait, azt, hogy milyen motivációs tényezők vezettek a remek eredményhez, valamint azt is, hogy milyen módon és melyik korosztály pénzügyi tudatosságát lehetne még növelni.
2024. 11. 06., 09:35
epizód: 2024 / 21   |   hossz: 28:39
Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokság „Best Young Sommelier” kategóriájának idei győztese, Novák Dávid örömmel kampányol a borfogyasztás mint kulináris élmény mellett, hiszen egy jól kiválasztott ital új dimenzióval gazdagítja az étkezést. Az ízek és aromák összjátékának ismeretéhez hatalmas elméleti tudás kell, de az igazi kihívás az, hogy ráérezzen a vendég személyes preferenciáira. A VIRTU Restaurant sommelier-je cukrász múltjából és külföldi tapasztalataiból merítve vált profivá, pedig még csak a húszas éveit tapossa. Ebben az epizódban e különleges szakma szépségeiről és a borfogyasztás szertartásáról is mesél.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS