Budakeszin, Komáromban és Nyergesújfalun modernizálta áruházát a SPAR

2020. 09. 24., 14:30

Három megújult SPAR szupermarketet vehettek birtokba szeptemberben a vásárlók. A Budakeszin, Nyergesújfalun, valamint Komáromban megújult üzleteire összesen 1,56 milliárd forintot fordított a vállalat.

„A vásárlási élményhez ma már a széles, minőségi áruválaszték mellett olyan vásárlókörnyezet is tartozik, ahol a vevők jól érzik magukat, az üzlet szolgáltatásai révén pedig magasabb szintű, gyorsabb kiszolgálásban részesülnek. Új áruházaink építésekor ezt a koncepciót tartjuk szem előtt, és a folyamatosan megújuló – régebben nyitott – hiper- és szupermarketek külső-belső megújításánál is ezeket a célokat valósítjuk meg. A SPAR Magyarország idén is folytatja modernizációs programját, amelynek keretében idén már 11 áruházunk újulhatott meg országszerte. Szeptemberben újabb három sikeres beruházást adhattunk át vásárlóinknak: egy-egy budakeszi, komáromi és nyergesújfalui áruházunk is megújult. Ezekre mindösszesen 1,56 milliárd forintot fordítottunk” – ismertette Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

Kívül-belül megszépült SPAR szupermarketet vettek birtokba szeptember 10-én Budakeszin. A 20 munkatársat foglalkoztató üzlet új homlokzatot kapott és a belső terei is megújultak. A vállalat aktuális koncepciója szerint készült el az új csemegepult, a látványpékség és grillrészleg is. A bejáratnál friss zöldségek fogadják a vásárlókat, akik a tej, a csemege és a húsosztályon keresztül juthatnak el a pékséghez, valamint a kiszolgálópulthoz. Az eladótérbe új hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékség bútorok és kasszák kerültek, valamint új enjoy. hűtőt kapott az üzlet, aminek köszönhetően elérhető vált a vállalat által előállított kényelmi termékek széles választéka. A gyors bevásárlás érdekében önkiszolgáló kasszákat is telepítettek az üzletbe. A budakeszi üzlet modernizálására 462 millió forintot fordított a SPAR.

Nagyobb eladótérrel, SPAR to Go pulttal, megújult arculattal és energiatakarékos gépészeti megoldásokkal nyitott meg szeptember 17-én a Komáromban található SPAR szupermarket. A csaknem 582 millió forintból felújított áruház új csemegepult arculatot, látványpékség koncepciót kapott. A bejáratnál piac hangulatú, szigetszerűen bútorozott területen zöldségek, gyümölcsök, kényelmi termékek, csemege és pékáru széles választéka fogadja a vásárlókat. A pékség közvetlen közelében SPAR to Go pultot alakítottak ki, helyben készült ételkínálattal. A fejlesztés során a teljes áruházban LED világítást építettek be a kivitelezők, a hűtéstechnikát és gépészetet hővisszanyerést használó, hőszivattyús rendszerre cserélték, és az új hűtőbútorok is jelentősen kevesebb árammal beérik a korábbinál.A napi bevásárlást önkiszolgáló kasszák gyorsítják. Az üzlet összesen 25 kereskedelmi szakembernek ad munkát.

Jelentős átalakult szupermarket fogadta szeptember 24-én reggel az első vásárlókat Nyergesújfaluban. Az összesen 519 millió forintos fejlesztés keretében megújult áruház tetőszerkezete, homlokzata és teljes belső tere. Az eladótérben új csemegepult arculat, látványpékség és grill létesült. A bejáratnál friss zöldségek széles választéka fogadja a vásárlókat, akik alacsony bútoros részen keresztül juthatnak el az új koncepciójú pékséghez, kiszolgálópulthoz. Az eladótérbe új hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékségbútorok és kasszák kerültek be, és új enjoy. hűtőt is kapott az üzlet.A gyors fizetést önkiszolgáló kasszák is segítik.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-04-14 22:30:00
A Napenergia Plusz program folytatása mellett még az idén pályázatot írnak ki azok számára, akik a korábbi elszámolás mellett telepítettek napelemet, ám kiestek a tízéves szaldós időszakból – jelentette be az energiaügyi miniszter.
2024-04-13 13:10:00
Már nem az energia- vagy az alapanyagárak jelentik a fő nehézséget a hazai családi vállalatok számára. Az egyelőre még mérsékelten növekvő bevétel-várakozások mellett a magas infláció és a növekvő bérek kifizetése jelent egyre nagyobb kihívást – erről számoltak be a cégek a K&H családi vállalatok klub alkalmával.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.
2024. 03. 04., 13:25
epizód: 2024 / 5   |   hossz: 25:08
A home office elterjedésével és a munkához való viszonyunk változásával átalakult a hozzáállásunk az öltözködéshez, pedig a „business look” törvényei állandók, ahogy a kapcsolatépítésben betöltött szerepe is. Frank Patrícia stylist, stílus- és színtanácsadó szerint bár a formális öltözködés megőrizte a jelentőségét jó néhány – például pénzügyi és jogi – területen, a kreatívabb üzletágakban mostanra inkább egyfajta laza elegancia érvényesül. Ebben az esetben sem mindegy viszont, hogy milyen hatást váltunk ki a potenciális partnerünkből vagy munkáltatónkból a kritikusan fontos első hét másodpercben. Nagy üzletek és karrierek torpanhatnak meg, egyébként jól betartható, csak éppen nem túl közismert megjelenési szabályok figyelmen kívül hagyása miatt. Te ne kövesd el ugyanezt a hibát – Frank Patrícia itt segít!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS