Az önálló webshop készítésben segítik a magyar vállalkozókat

2021. 10. 07., 11:00

A digitalizációnak köszönhetően bárki elérheti a függetlenséget, hiszen online, gyorsan és olcsón szolgálhatja ki a világ bármely pontján lévő ügyfeleket. Az egyszerű és hatékony webáruházkészítés igénye hívta életre a Shoptet szolgáltatását, amely jelenleg az egyik vezető megoldás a szlovák és a cseh piacon. A rendszer segítségével webfejlesztői tapasztalat nélkül bárki elindíthatja saját online boltját.

Az e-kereskedelem rendkívüli ütemben növekszik, azonban a valódi függetlenség eléréséhez elengedhetetlen, hogy akár a vállalatvezető is képes legyen a saját webshopját elkészíteni, szerkeszteni, használni. Ez a vízió mozgatja a Shoptet alkotóit. A platformot úgy fejlesztették, hogy az alkalmas a kisebb, csupán néhány terméket értékesítő egyszemélyes vállalkozások, de akár a tízezres nagyságrendű napi rendelésszámot teljesítő webshopok számára is.

„Jelenleg a Shoptet már több mint 28 000 webáruháznak nyújt segítséget, így a CEE régió legnagyobb szolgáltatója webáruház készítés terén. A magyar piacra lépés fontos mérföldkő a vállalat életében, célunk a piaci egyensúly támogatása, rugalmas webáruház bérlési feltételekkel és a kész sablonokkal” -- mondta Samuel Huba, a cég vezérigazgatója.

Budapesti iroda, magyar csapat

A Shoptet célja támogatni a vállalkozásokat, hogy a rendszer segítségével gyorsan és hatékonyan tudják létrehozni saját webshopjukat.

„Az első irodát Budapesten nyitottuk meg, hogy még nagyobb segítséget tudjunk nyújtani a magyar partnereknek. Egy teljes magyar csapattal támogatjuk az ügyfeleket, továbbá a saját sales és marketing tevékenységünket egyaránt” – tette hozzá Samuel Huba.

A Shoptet család tagjai erős közösséget alkotnak, ahol a tagok támogatják egymást és a fejlesztők valódi, folyamatos segítséget nyújtanak a felhasználóknak. Jelenleg már több mint száz webshop működik a Shoptet.hu-n, és úgy gondoljuk, hogy ez a szám hamarosan növekedni fog” – mondta Samuel Huba vezérigazgató.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS