Az önálló webshop készítésben segítik a magyar vállalkozókat

2021. 10. 07., 11:00

A digitalizációnak köszönhetően bárki elérheti a függetlenséget, hiszen online, gyorsan és olcsón szolgálhatja ki a világ bármely pontján lévő ügyfeleket. Az egyszerű és hatékony webáruházkészítés igénye hívta életre a Shoptet szolgáltatását, amely jelenleg az egyik vezető megoldás a szlovák és a cseh piacon. A rendszer segítségével webfejlesztői tapasztalat nélkül bárki elindíthatja saját online boltját.

Az e-kereskedelem rendkívüli ütemben növekszik, azonban a valódi függetlenség eléréséhez elengedhetetlen, hogy akár a vállalatvezető is képes legyen a saját webshopját elkészíteni, szerkeszteni, használni. Ez a vízió mozgatja a Shoptet alkotóit. A platformot úgy fejlesztették, hogy az alkalmas a kisebb, csupán néhány terméket értékesítő egyszemélyes vállalkozások, de akár a tízezres nagyságrendű napi rendelésszámot teljesítő webshopok számára is.

„Jelenleg a Shoptet már több mint 28 000 webáruháznak nyújt segítséget, így a CEE régió legnagyobb szolgáltatója webáruház készítés terén. A magyar piacra lépés fontos mérföldkő a vállalat életében, célunk a piaci egyensúly támogatása, rugalmas webáruház bérlési feltételekkel és a kész sablonokkal” -- mondta Samuel Huba, a cég vezérigazgatója.

Budapesti iroda, magyar csapat

A Shoptet célja támogatni a vállalkozásokat, hogy a rendszer segítségével gyorsan és hatékonyan tudják létrehozni saját webshopjukat.

„Az első irodát Budapesten nyitottuk meg, hogy még nagyobb segítséget tudjunk nyújtani a magyar partnereknek. Egy teljes magyar csapattal támogatjuk az ügyfeleket, továbbá a saját sales és marketing tevékenységünket egyaránt” – tette hozzá Samuel Huba.

A Shoptet család tagjai erős közösséget alkotnak, ahol a tagok támogatják egymást és a fejlesztők valódi, folyamatos segítséget nyújtanak a felhasználóknak. Jelenleg már több mint száz webshop működik a Shoptet.hu-n, és úgy gondoljuk, hogy ez a szám hamarosan növekedni fog” – mondta Samuel Huba vezérigazgató.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 12. 06., 14:00
Magyarország első kkv-fókuszú neobankjánál a számlanyitás és a számlavezetés ingyenes, a kimenő utalások díja pedig összegtől függetlenül 199 forint. A BinX felhasználók egymás közötti utalásai ingyenesek, csakúgy, mint a számlavezetés és – egyelőre – a prémium üzleti bankkártyák.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 12. 04., 12:30
epizód: 2024 / 23   |   hossz: 20:22
A PwC Magyarország által, a Publicis Groupe Hungary megrendelésére készült kutatás szerint a Black Friday a korábbi 1–2 napról mára hosszabb kampányidőszakká nőtte ki magát. A vásárlók jelentős részét ennek ellenére nem befolyásolja az akciókkal teli esemény, az emberek egyre jobban hajlanak a tervezett vásárlásra, ahelyett, hogy hirtelen ingerek hatására költenének. Horváth Rita, a Publicis Groupe Hungary Chief Media Officere részletesen bemutatja, hogy mennyire elégedettek a vásárlók a promóciókkal, mennyire népszerűek a körükben a külföldi webshopok vagy éppen maga az online vásárlás, és hogy milyen körülmények miatt maradhatnak távol az év végi akcióktól.
A nyugdíjpénztárak vagyona nem várt mértékben gyarapodott az idén – jelezte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ), amely szerint az öngondoskodók korábban egyetlen esztendő harmadik negyedében sem tettek félre olyan magas összeget egészségügyi és nyugdíjcélra, mint 2024-ben. Dr. Kravalik Gábor, az ÖPOSZ főtitkára ebben az epizódban vezeti le a kedvező tendencia okait, azt, hogy milyen motivációs tényezők vezettek a remek eredményhez, valamint azt is, hogy milyen módon és melyik korosztály pénzügyi tudatosságát lehetne még növelni.
2024. 11. 06., 09:35
epizód: 2024 / 21   |   hossz: 28:39
Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokság „Best Young Sommelier” kategóriájának idei győztese, Novák Dávid örömmel kampányol a borfogyasztás mint kulináris élmény mellett, hiszen egy jól kiválasztott ital új dimenzióval gazdagítja az étkezést. Az ízek és aromák összjátékának ismeretéhez hatalmas elméleti tudás kell, de az igazi kihívás az, hogy ráérezzen a vendég személyes preferenciáira. A VIRTU Restaurant sommelier-je cukrász múltjából és külföldi tapasztalataiból merítve vált profivá, pedig még csak a húszas éveit tapossa. Ebben az epizódban e különleges szakma szépségeiről és a borfogyasztás szertartásáról is mesél.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS