Az önálló webshop készítésben segítik a magyar vállalkozókat

2021. 10. 07., 11:00

A digitalizációnak köszönhetően bárki elérheti a függetlenséget, hiszen online, gyorsan és olcsón szolgálhatja ki a világ bármely pontján lévő ügyfeleket. Az egyszerű és hatékony webáruházkészítés igénye hívta életre a Shoptet szolgáltatását, amely jelenleg az egyik vezető megoldás a szlovák és a cseh piacon. A rendszer segítségével webfejlesztői tapasztalat nélkül bárki elindíthatja saját online boltját.

Az e-kereskedelem rendkívüli ütemben növekszik, azonban a valódi függetlenség eléréséhez elengedhetetlen, hogy akár a vállalatvezető is képes legyen a saját webshopját elkészíteni, szerkeszteni, használni. Ez a vízió mozgatja a Shoptet alkotóit. A platformot úgy fejlesztették, hogy az alkalmas a kisebb, csupán néhány terméket értékesítő egyszemélyes vállalkozások, de akár a tízezres nagyságrendű napi rendelésszámot teljesítő webshopok számára is.

„Jelenleg a Shoptet már több mint 28 000 webáruháznak nyújt segítséget, így a CEE régió legnagyobb szolgáltatója webáruház készítés terén. A magyar piacra lépés fontos mérföldkő a vállalat életében, célunk a piaci egyensúly támogatása, rugalmas webáruház bérlési feltételekkel és a kész sablonokkal” -- mondta Samuel Huba, a cég vezérigazgatója.

Budapesti iroda, magyar csapat

A Shoptet célja támogatni a vállalkozásokat, hogy a rendszer segítségével gyorsan és hatékonyan tudják létrehozni saját webshopjukat.

„Az első irodát Budapesten nyitottuk meg, hogy még nagyobb segítséget tudjunk nyújtani a magyar partnereknek. Egy teljes magyar csapattal támogatjuk az ügyfeleket, továbbá a saját sales és marketing tevékenységünket egyaránt” – tette hozzá Samuel Huba.

A Shoptet család tagjai erős közösséget alkotnak, ahol a tagok támogatják egymást és a fejlesztők valódi, folyamatos segítséget nyújtanak a felhasználóknak. Jelenleg már több mint száz webshop működik a Shoptet.hu-n, és úgy gondoljuk, hogy ez a szám hamarosan növekedni fog” – mondta Samuel Huba vezérigazgató.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 09. 19., 10:49
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége szervezésében 2022. szeptember elején Budapesten tanácskozott a genfi székhelyű Munkaadók Nemzetközi Szövetségének Európai és Közép-Ázsia csoportja. A konferencián, amelyre 35 országból érkeztek küldöttek, a VOSZ-t dr. Kovács Patrik és Barabás Tamás társelnökök, valamint Varga Julianna nemzetközi és oktatási igazgató képviselte, aki egyben az esemény egyik szervezője is volt. A rendezvényről őt kérdeztük.
2022-09-23 19:23:00
A Központi Nyomozó Főügyészség a külföldi hivatalos személy vonatkozásában üzletszerűen elkövetett befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmények miatt folyamatban lévő nyomozása során őrizetbe vett gyanúsított letartóztatását indítványozta.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS