Az önálló webshop készítésben segítik a magyar vállalkozókat

2021. 10. 07., 11:00

A digitalizációnak köszönhetően bárki elérheti a függetlenséget, hiszen online, gyorsan és olcsón szolgálhatja ki a világ bármely pontján lévő ügyfeleket. Az egyszerű és hatékony webáruházkészítés igénye hívta életre a Shoptet szolgáltatását, amely jelenleg az egyik vezető megoldás a szlovák és a cseh piacon. A rendszer segítségével webfejlesztői tapasztalat nélkül bárki elindíthatja saját online boltját.

Az e-kereskedelem rendkívüli ütemben növekszik, azonban a valódi függetlenség eléréséhez elengedhetetlen, hogy akár a vállalatvezető is képes legyen a saját webshopját elkészíteni, szerkeszteni, használni. Ez a vízió mozgatja a Shoptet alkotóit. A platformot úgy fejlesztették, hogy az alkalmas a kisebb, csupán néhány terméket értékesítő egyszemélyes vállalkozások, de akár a tízezres nagyságrendű napi rendelésszámot teljesítő webshopok számára is.

„Jelenleg a Shoptet már több mint 28 000 webáruháznak nyújt segítséget, így a CEE régió legnagyobb szolgáltatója webáruház készítés terén. A magyar piacra lépés fontos mérföldkő a vállalat életében, célunk a piaci egyensúly támogatása, rugalmas webáruház bérlési feltételekkel és a kész sablonokkal” -- mondta Samuel Huba, a cég vezérigazgatója.

Budapesti iroda, magyar csapat

A Shoptet célja támogatni a vállalkozásokat, hogy a rendszer segítségével gyorsan és hatékonyan tudják létrehozni saját webshopjukat.

„Az első irodát Budapesten nyitottuk meg, hogy még nagyobb segítséget tudjunk nyújtani a magyar partnereknek. Egy teljes magyar csapattal támogatjuk az ügyfeleket, továbbá a saját sales és marketing tevékenységünket egyaránt” – tette hozzá Samuel Huba.

A Shoptet család tagjai erős közösséget alkotnak, ahol a tagok támogatják egymást és a fejlesztők valódi, folyamatos segítséget nyújtanak a felhasználóknak. Jelenleg már több mint száz webshop működik a Shoptet.hu-n, és úgy gondoljuk, hogy ez a szám hamarosan növekedni fog” – mondta Samuel Huba vezérigazgató.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.

  Rovathírek: GUSTO

Az élesztőről kevesen tudják, hogy nem valami furcsa vegyi anyag, hanem zseniális kis élőlény: a sarjadzógombák közé tartozik és gyakorlatilag mindenütt ott van a környezetünkben. Aki már készített cefrét, kelesztett tésztát vagy véletlenül megerjesztett egy gyümölcslét a konyhapulton, direkt vagy véletlenül már találkozott vele.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS