A Regnum márka is Superbrands-díjas lett idén

A Regnum márka is Superbrands-díjas lett idén
2021. 06. 24., 14:00

Az áruházlánc húsüzemének Regnum márkája a története során első ízben kapta meg elismerést, míg a SPAR brandet 13., az INTERSPAR-t 6. alkalommal tartotta érdemesnek a rangos kereskedelmi díjra a tapasztalt szakemberekből álló zsűri.

„Büszkék vagyunk, hogy újabb pozitív visszaigazolást nyert a cégcsoportunk tevékenysége, amelyet – a magyar termékek iránti elkötelezettség mellett – az etikus üzleti magatartás, a minőségi kereskedelem és a vásárlók magas szintű kiszolgálása jellemez. A hosszú ideje magas színvonalú, a vevők igényeire fókuszáló munka következetességét mutatja, hogy a SPAR márka már 13., az INTERSPAR 6. alkalommal vehette át a legnívósabb szakmai díjat” – mondta Maczelka Márk.

A SPAR Magyarország kommunikációs vezetője szerint: „A vállalatvezetőkből és kereskedelmi szakemberekből álló döntőbizottság kitüntetései a fenntarthatóság területén tett erőfeszítéseink elismerését is jelentik. Rendkívül örülünk annak is, hogy a tavaly 368 kollégával 45,2 milliárd forint bevételt realizáló húsüzemeink Regnum márkáját – amely brand termékei közül tavaly 19 elnyerte a Magyar Termék védjegyhasználhati jogot is - idén szintén Superbrands-díjra érdemesítették, történetünk során első ízben. A fontos elismerések is arra ösztönöznek bennünket, hogy a jövőben további fejlesztésekkel, kreatív innovációkkal gazdagítsuk a márkáinkat”.

A Superbrands-oklevelet az INTERSPAR márka 2004-ben kapta meg először, a SPAR brand 2005-ben, a Regnum pedig idén. A díjra a folyamatos kiváló teljesítményükkel és minőségi márkaüzenetükkel váltak érdemessé. A szakmai kitüntetést a világ egyik legfontosabb márkaértékelési rendszerének szempontjai alapján ítélik oda. A legjobbnak tartott brandek a biztonságot és garanciát jelentő rangos elismeréssel tovább növelik ismertségüket, javítják piaci pozíciójukat és mintát is adnak azoknak a magyarországi kereskedelmi szereplőknek, akik a márkaépítés terén előre kívánnak lépni a jövőben.

A vállalat a márkái megerősítése érdekében minden évben fejleszt és beruház. Többek között – nagy mértékben a magyar beszállítókra és termelőkre támaszkodva – szélesíti az általános árukínálatát, bővíti a speciális igényeket ellátó és egészségtudatos termékei palettáját, növeli a kényelmi áruválasztékát. Új áruházakat épít, az üzletmodernizációs programja keretében régebbi egységeit felújítja. Növeli a gyártóüzemei kapacitását és területét, mint ahogyan a logisztikai egységekét is.

Minden beruházása során érvényesíti a környezetvédelmi, valamint az élelmiszer- és munkabiztonsági szempontokat. Emellett olyan nagy jelentőségű projekteket valósít meg, mint az online shop rendszer kiépítése vagy egy egyedülálló, a magyar termelőket és gyártókat előtérbe helyező termékinnovációs verseny létrehozása.

A Superbrands a magas minőséget szimbolizáló védjegy. A nemzetközi program keretében a díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően a független marketingszakmai és vállalatirányító szakemberekből álló bizottság döntött. A nagy-britanniai Brand Council által létrehozott Superbrands-program világszerte 90 országban van jelen, hazánkban első ízben 2004-ben ismerték el azokat a márkákat, amelyek követendő példát jelentenek területükön.

(Fotók: spar.hu)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS