A Regnum márka is Superbrands-díjas lett idén

A Regnum márka is Superbrands-díjas lett idén
2021. 06. 24., 14:00

Az áruházlánc húsüzemének Regnum márkája a története során első ízben kapta meg elismerést, míg a SPAR brandet 13., az INTERSPAR-t 6. alkalommal tartotta érdemesnek a rangos kereskedelmi díjra a tapasztalt szakemberekből álló zsűri.

„Büszkék vagyunk, hogy újabb pozitív visszaigazolást nyert a cégcsoportunk tevékenysége, amelyet – a magyar termékek iránti elkötelezettség mellett – az etikus üzleti magatartás, a minőségi kereskedelem és a vásárlók magas szintű kiszolgálása jellemez. A hosszú ideje magas színvonalú, a vevők igényeire fókuszáló munka következetességét mutatja, hogy a SPAR márka már 13., az INTERSPAR 6. alkalommal vehette át a legnívósabb szakmai díjat” – mondta Maczelka Márk.

A SPAR Magyarország kommunikációs vezetője szerint: „A vállalatvezetőkből és kereskedelmi szakemberekből álló döntőbizottság kitüntetései a fenntarthatóság területén tett erőfeszítéseink elismerését is jelentik. Rendkívül örülünk annak is, hogy a tavaly 368 kollégával 45,2 milliárd forint bevételt realizáló húsüzemeink Regnum márkáját – amely brand termékei közül tavaly 19 elnyerte a Magyar Termék védjegyhasználhati jogot is - idén szintén Superbrands-díjra érdemesítették, történetünk során első ízben. A fontos elismerések is arra ösztönöznek bennünket, hogy a jövőben további fejlesztésekkel, kreatív innovációkkal gazdagítsuk a márkáinkat”.

A Superbrands-oklevelet az INTERSPAR márka 2004-ben kapta meg először, a SPAR brand 2005-ben, a Regnum pedig idén. A díjra a folyamatos kiváló teljesítményükkel és minőségi márkaüzenetükkel váltak érdemessé. A szakmai kitüntetést a világ egyik legfontosabb márkaértékelési rendszerének szempontjai alapján ítélik oda. A legjobbnak tartott brandek a biztonságot és garanciát jelentő rangos elismeréssel tovább növelik ismertségüket, javítják piaci pozíciójukat és mintát is adnak azoknak a magyarországi kereskedelmi szereplőknek, akik a márkaépítés terén előre kívánnak lépni a jövőben.

A vállalat a márkái megerősítése érdekében minden évben fejleszt és beruház. Többek között – nagy mértékben a magyar beszállítókra és termelőkre támaszkodva – szélesíti az általános árukínálatát, bővíti a speciális igényeket ellátó és egészségtudatos termékei palettáját, növeli a kényelmi áruválasztékát. Új áruházakat épít, az üzletmodernizációs programja keretében régebbi egységeit felújítja. Növeli a gyártóüzemei kapacitását és területét, mint ahogyan a logisztikai egységekét is.

Minden beruházása során érvényesíti a környezetvédelmi, valamint az élelmiszer- és munkabiztonsági szempontokat. Emellett olyan nagy jelentőségű projekteket valósít meg, mint az online shop rendszer kiépítése vagy egy egyedülálló, a magyar termelőket és gyártókat előtérbe helyező termékinnovációs verseny létrehozása.

A Superbrands a magas minőséget szimbolizáló védjegy. A nemzetközi program keretében a díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően a független marketingszakmai és vállalatirányító szakemberekből álló bizottság döntött. A nagy-britanniai Brand Council által létrehozott Superbrands-program világszerte 90 országban van jelen, hazánkban első ízben 2004-ben ismerték el azokat a márkákat, amelyek követendő példát jelentenek területükön.

(Fotók: spar.hu)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Világszerte egyre erőteljesebb trend az állati eredetű élelmiszerek fogyasztásának csökkentése, azaz az átállás – teljes egészében vagy részben – a növényi eredetű táplálkozásra.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS