Új üzleti vezérigazgató-helyettes és lakossági üzletágvezető a Budapest Banknál

2019. 12. 09., 19:45

2019. december 9-től Csáki Béla tölti be a Budapest Bank üzleti-vezérigazgató helyettesi pozícióját. A szakember feladata a bank lakossági és vállalati üzletága szinergiáinak összehangolása, a két üzletág további eredményes működésének biztosítása. A lakossági üzletág vezetője Somogyi Péter lett.

Csáki Béla különböző pénzügyi intézményekben szerzett 16 éves vezetői gyakorlatot, ezen belül jelentős tapasztalatai vannak finanszírozási, pénzügyi, befektetési, operációs, workout, valamint HR menedzsment területeken. A szakember 2018. októbere óta töltötte be a Budapest Alapkezelő Zrt. vezérigazgatói pozícióját. Csáki Béla a Budapest Bankcsoporthoz a Heta Asset Resolution Zrt.-től (korábbi nevén Hypo Alpe-Adria Lízing Zrt.) érkezett, amelynek 2008 és 2012 között pénzügyi és operációs vezérigazgató-helyettese, 2012-től pedig elnök-vezérigazgatója volt. Ezt megelőzően hat éven át a Regionális Fejlesztési Finanszírozó Zrt. vezérigazgatói posztját töltötte be. Diplomáját a Külkereskedelmi Főiskolán és a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán szerezte, tárgyalóképes szinten beszél angolul és németül.

A lakossági üzletágvezetői feladatokat a jövőben Somogyi Péter látja el, aki 2014-ben csatlakozott a Budapest Bankhoz, és azóta vezette a lakossági termékmenedzsment területet. 2018 augusztusától a Money+ privátbanki, majd 2018 novemberétől a Prémium üzletágak irányítását is ellátta. A szakember az elmúlt 19 évben különböző pénzintézeteknél szerzett értékesítési, termékmenedzsment, üzletfejlesztési és a szomszédos országokra kiterjedő nemzetközi üzletágvezetői tapasztalatot. Somogyi Péter a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán diplomázott, és tárgyalóképes szinten beszél angolul.

A Budapest Bank korábbi üzleti-vezérigazgató-helyettese, Tóth Viktor a bankon kívül folytatja karrierjét.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 24., 11:10
Az Európai Parlament 2024. április 24-én elfogadta a platformalapú munkavégzés munkakörülményeinek javításáról szóló irányelvét. A legfontosabb tudnivalókat dr. Szemán Péter, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners munkajogi csoportjának vezetője foglalta össze.
2024-05-25 16:44:25
13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  Rovathírek: GUSTO

13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS