Új marketing és üzletfejlesztési vezetővel erősít a DLA Piper Hungary

2021. 07. 01., 18:00

2021. július 1-jétől Takács-Jenei Gabriella tölti be a DLA Piper Hungary marketing és üzletfejlesztési vezetői pozícióját. Kinevezése összhangban áll a DLA Piper azon céljával, hogy kiterjedt szolgáltatásportfólióját átfogó kommunikációs stratégiával, valamint az ügyféligények maximális kielégítésére irányuló innovatív megoldásokkal támogassa.

Takács-Jenei Gabriella 2007-ben kezdte pályafutását egy nemzetközi tanácsadó cégnél, ahol széleskörű tapasztalatot szerzett a marketing több területén. 2016 óta a tanácsadási üzletág marketing és üzletfejlesztési tevékenységeit menedzselte Business Partner feladatkörben, ahol több hazai és nemzetközi stratégiai marketing projektet is vezetett.

A szakember 2020 novemberében csatlakozott a DLA Piper Business Advisory Kft.-hez, ahol az elmúlt fél év során főként digitális marketing projektek koordinálásával foglalkozott. Új pozíciójában Gabriella a DLA Piper Hungary marketing és üzletfejlesztési aktivitásainak koordinációjáért, valamint a digitális eszközök alkalmazásának további fejlesztésért lesz felelős.

„Takács-Jenei Gabriella kinevezésével irodánk célja, hogy innovatív megoldások iránti elkötelezettségünket az eddigieknél is intenzívebb marketing- és kommunikációs tevékenységgel támogassuk” – nyilatkozta Posztl András, a DLA Piper Hungary irodavezető partnere.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS