Sinkó Dávid vezeti F&B igazgatóként a Continental Hotel Budapest Araz éttermét, kávézóját és catering részlegét.
Sinkó Dávid a Budapesti Gazdasági Egyetemen vendéglátóipari tanár szakán végzett. Tanított középiskolákban, többek között a Dobos C. József Vendéglátóipari Szakiskolában – írja a turizmus.com.
Pályafutását 1999-ben a Vadrózsa étteremben kezdte, később Cipruson az 5 csillagos Hotel Anassánál dolgozott két évig restaurant managerként.
Most a Continental Hotel Budapest Araz éttermét, kávézóját és catering részlegét fogja össze food & beverage igazgatóként.
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
Az előadások több mint negyede a Paks II. atomerőmű-projekttel foglalkozott a Budapesten megrendezett Nukleáris Technikai Szimpóziumon.