Sophos kiberbiztonsági megoldások a Tech Data ökoszisztémájában

2021. 04. 16., 12:15

A Tech Data kiberbiztonsági portfóliója még acélosabbá vált a Sophos élvonalbeli végpont- és hálózatvédelmi, valamint zsarolóprogramok elleni megoldásaival.

A világszerte négyszázezer vállalkozás és mintegy százmillió ember számára biztonságot nyújtó Sophos megoldásai a Tech Data kínálatában is elérhetővé váltak Magyarországon.

A Tech Data ügyfelei mostantól a 30 éves múltra visszatekintő brit kiberbiztonsági vállalat olyan iránymutató, többek között mesterséges intelligenciát és gépi tanuláson alapuló analitikai eszközöket alkalmazó szolgáltatásait vehetik igénybe, melyek egyedülálló végpont-védelmet, teljes körű veszélykezelési szolgáltatást, következő generációs tűzfalat, valamint felhőalapú levelezés- és infrastruktúravédelmet biztosítanak.

„A Tech Data-nál elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy partnereink számára olyan megoldásokat nyújtsunk, melyek állandó védelmet biztosítanak a vállalatokat fenyegető, folyamatosan újabb és újabb formákban megjelenő, egyre csak fejlődő kiberbiztonsági veszélyekkel szemben. Kiterjedt képzési programjainkkal, digitális értékesítési eszközeinkkel egy piacvezető, jövőbe mutató megoldásokat szállító partnerekből álló disztribúciós hálózatot építünk, amelybe a Sophos kiválóan illeszkedik azon eszközeivel, amelyek teljes körű védelmet nyújtanak a vállalatoknak úgy a végpontokon, mint a hálózatokon vagy a felhőben” – mondta David Ellis, a Tech Data Europe biztonsági és mobilitási megoldásokért felelős alelnöke.

„A felgyorsult digitalizáció, a hibrid munkahelyek és a felhőszolgáltatások virágzásának korában a kiberbiztonság fontosabb, mint valaha. A Tech Data disztribúciós hálózatában az üzletmenet biztonságát elősegítő iránymutató megoldásaink rengeteg partnerhez és vásárlóhoz juthatnak el” – tette hozzá Dermot Hayden, a Sophos EMEA régióért felelős disztribúciós igazgatója.

A Tech Data és a Sophos között 2021 áprilisában megkötött disztribúciós megállapodás a magyar mellett a cseh, a lengyel, a norvég, a román, a svéd és a szlovák piacon is életbe lépett. A Tech Data eddig Belgiumban és Hollandiában működött együtt a Sophos-szal.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS