Sophos kiberbiztonsági megoldások a Tech Data ökoszisztémájában

2021. 04. 16., 12:15

A Tech Data kiberbiztonsági portfóliója még acélosabbá vált a Sophos élvonalbeli végpont- és hálózatvédelmi, valamint zsarolóprogramok elleni megoldásaival.

A világszerte négyszázezer vállalkozás és mintegy százmillió ember számára biztonságot nyújtó Sophos megoldásai a Tech Data kínálatában is elérhetővé váltak Magyarországon.

A Tech Data ügyfelei mostantól a 30 éves múltra visszatekintő brit kiberbiztonsági vállalat olyan iránymutató, többek között mesterséges intelligenciát és gépi tanuláson alapuló analitikai eszközöket alkalmazó szolgáltatásait vehetik igénybe, melyek egyedülálló végpont-védelmet, teljes körű veszélykezelési szolgáltatást, következő generációs tűzfalat, valamint felhőalapú levelezés- és infrastruktúravédelmet biztosítanak.

„A Tech Data-nál elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy partnereink számára olyan megoldásokat nyújtsunk, melyek állandó védelmet biztosítanak a vállalatokat fenyegető, folyamatosan újabb és újabb formákban megjelenő, egyre csak fejlődő kiberbiztonsági veszélyekkel szemben. Kiterjedt képzési programjainkkal, digitális értékesítési eszközeinkkel egy piacvezető, jövőbe mutató megoldásokat szállító partnerekből álló disztribúciós hálózatot építünk, amelybe a Sophos kiválóan illeszkedik azon eszközeivel, amelyek teljes körű védelmet nyújtanak a vállalatoknak úgy a végpontokon, mint a hálózatokon vagy a felhőben” – mondta David Ellis, a Tech Data Europe biztonsági és mobilitási megoldásokért felelős alelnöke.

„A felgyorsult digitalizáció, a hibrid munkahelyek és a felhőszolgáltatások virágzásának korában a kiberbiztonság fontosabb, mint valaha. A Tech Data disztribúciós hálózatában az üzletmenet biztonságát elősegítő iránymutató megoldásaink rengeteg partnerhez és vásárlóhoz juthatnak el” – tette hozzá Dermot Hayden, a Sophos EMEA régióért felelős disztribúciós igazgatója.

A Tech Data és a Sophos között 2021 áprilisában megkötött disztribúciós megállapodás a magyar mellett a cseh, a lengyel, a norvég, a román, a svéd és a szlovák piacon is életbe lépett. A Tech Data eddig Belgiumban és Hollandiában működött együtt a Sophos-szal.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 09. 19., 10:49
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége szervezésében 2022. szeptember elején Budapesten tanácskozott a genfi székhelyű Munkaadók Nemzetközi Szövetségének Európai és Közép-Ázsia csoportja. A konferencián, amelyre 35 országból érkeztek küldöttek, a VOSZ-t dr. Kovács Patrik és Barabás Tamás társelnökök, valamint Varga Julianna nemzetközi és oktatási igazgató képviselte, aki egyben az esemény egyik szervezője is volt. A rendezvényről őt kérdeztük.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS