Sophos kiberbiztonsági megoldások a Tech Data ökoszisztémájában

2021. 04. 16., 12:15

A Tech Data kiberbiztonsági portfóliója még acélosabbá vált a Sophos élvonalbeli végpont- és hálózatvédelmi, valamint zsarolóprogramok elleni megoldásaival.

A világszerte négyszázezer vállalkozás és mintegy százmillió ember számára biztonságot nyújtó Sophos megoldásai a Tech Data kínálatában is elérhetővé váltak Magyarországon.

A Tech Data ügyfelei mostantól a 30 éves múltra visszatekintő brit kiberbiztonsági vállalat olyan iránymutató, többek között mesterséges intelligenciát és gépi tanuláson alapuló analitikai eszközöket alkalmazó szolgáltatásait vehetik igénybe, melyek egyedülálló végpont-védelmet, teljes körű veszélykezelési szolgáltatást, következő generációs tűzfalat, valamint felhőalapú levelezés- és infrastruktúravédelmet biztosítanak.

„A Tech Data-nál elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy partnereink számára olyan megoldásokat nyújtsunk, melyek állandó védelmet biztosítanak a vállalatokat fenyegető, folyamatosan újabb és újabb formákban megjelenő, egyre csak fejlődő kiberbiztonsági veszélyekkel szemben. Kiterjedt képzési programjainkkal, digitális értékesítési eszközeinkkel egy piacvezető, jövőbe mutató megoldásokat szállító partnerekből álló disztribúciós hálózatot építünk, amelybe a Sophos kiválóan illeszkedik azon eszközeivel, amelyek teljes körű védelmet nyújtanak a vállalatoknak úgy a végpontokon, mint a hálózatokon vagy a felhőben” – mondta David Ellis, a Tech Data Europe biztonsági és mobilitási megoldásokért felelős alelnöke.

„A felgyorsult digitalizáció, a hibrid munkahelyek és a felhőszolgáltatások virágzásának korában a kiberbiztonság fontosabb, mint valaha. A Tech Data disztribúciós hálózatában az üzletmenet biztonságát elősegítő iránymutató megoldásaink rengeteg partnerhez és vásárlóhoz juthatnak el” – tette hozzá Dermot Hayden, a Sophos EMEA régióért felelős disztribúciós igazgatója.

A Tech Data és a Sophos között 2021 áprilisában megkötött disztribúciós megállapodás a magyar mellett a cseh, a lengyel, a norvég, a román, a svéd és a szlovák piacon is életbe lépett. A Tech Data eddig Belgiumban és Hollandiában működött együtt a Sophos-szal.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-06-08 22:41:00
IVSZ – Digitális Vállalkozások Szövetsége néven folytatja működését a digitális gazdaságban aktív szereplők érdekképviseleti és szakmai szervezete.
2023-06-08 17:41:04
30 ingyenesen letölthető játékból 24-ben volt lehetőség a játékon belüli vásárlásra. A közbenső reklámok gyakran „jutalmakat” ígérnek, vásárlásra vagy újabb letöltésekre ösztönöznek – többek között ezeket tárták fel a Gazdasági Versenyhivatal szakértői a mobiltelefonra ingyenesen letölthető, gyermekeket célzó játékok gyorselemzése során.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS