Újabb banknál igényelhetik a vállalkozók a Széchenyi Kártya MAX folyószámlahitelt

2022. 10. 27., 11:17

Újabb elemmel, a Széchenyi Kártya MAX vállalkozói folyószámlahitel szolgáltatással bővül a K&H-nál elérhető kkv finanszírozási lehetőségek köre. A magas kamatkörnyezet ellenére rendkívül kedvező, fix kamatozású hitel hatalmas segítséget nyújthat a vállalkozóknak a folyamatos, stabil működéshez.

Tovább bővül a Széchenyi Kártya Program MAX kedvezményes, államilag támogatott szolgáltatásainak köre a K&H-nál: már a Széchenyi Kártya MAX folyószámlahitel is elérhető a vállalkozók számára. A megoldás szabadon felhasználható, 1 millió forinttól maximum 250 millió forintig terjedő hitelkeretet biztosít a működési költségek gördülékeny finanszírozásához.

„A kiszámíthatatlan piaci környezet komoly terhet ró a vállalkozásokra, miközben a drasztikusan emelkedő kamatkörnyezetben a finanszírozási költségek is növekednek. A Széchenyi Kártya MAX fix, évi 3,5 százalék kamatozású folyószámlahitele ezért biztos és kiszámítható forrást jelent a folyamatos, stabil működéshez” – tájékoztatott Rammacher Zoltán, a K&H kkv marketing és értékesítés támogatás vezetője.

A Széchenyi Kártya MAX folyószámlahitel banki átutalások és az érintésmentes fizetésre is alkalmas bankkártya által fizikai vásárlások során is felhasználható, az igényelt hitelkeret pedig a folyószámlára beérkező jóváírásokból automatikusan feltöltésre kerül és a futamidő végéig bármikor újra lehívható.

A Széchenyi Kártya Program államilag támogatott hitelei iránt folyamatosan aktív érdeklődés van a vállalkozások részéről. „Az augusztus közepétől igényelhető Széchenyi Likviditási Hitel MAX, valamint a Széchenyi Beruházási Hitel MAX és Agrár Széchenyi Beruházási Hitel MAX konstrukciókra már több mint 400 vállalkozás nyújtott be igényt hozzánk, az igényelt hitelkeret pedig közel 27 milliárd forint” – tette hozzá a szakember.

A hiteligénylő vállalkozások több mint fele mikrovállalkozás, amiből jól látható, hogy a kedvező kamatozású megoldások a legkisebb cégek számára is segítséget nyújthatnak a fejlődéshez.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS