Újabb banknál igényelhetik a vállalkozók a Széchenyi Kártya MAX folyószámlahitelt

2022. 10. 27., 11:17

Újabb elemmel, a Széchenyi Kártya MAX vállalkozói folyószámlahitel szolgáltatással bővül a K&H-nál elérhető kkv finanszírozási lehetőségek köre. A magas kamatkörnyezet ellenére rendkívül kedvező, fix kamatozású hitel hatalmas segítséget nyújthat a vállalkozóknak a folyamatos, stabil működéshez.

Tovább bővül a Széchenyi Kártya Program MAX kedvezményes, államilag támogatott szolgáltatásainak köre a K&H-nál: már a Széchenyi Kártya MAX folyószámlahitel is elérhető a vállalkozók számára. A megoldás szabadon felhasználható, 1 millió forinttól maximum 250 millió forintig terjedő hitelkeretet biztosít a működési költségek gördülékeny finanszírozásához.

„A kiszámíthatatlan piaci környezet komoly terhet ró a vállalkozásokra, miközben a drasztikusan emelkedő kamatkörnyezetben a finanszírozási költségek is növekednek. A Széchenyi Kártya MAX fix, évi 3,5 százalék kamatozású folyószámlahitele ezért biztos és kiszámítható forrást jelent a folyamatos, stabil működéshez” – tájékoztatott Rammacher Zoltán, a K&H kkv marketing és értékesítés támogatás vezetője.

A Széchenyi Kártya MAX folyószámlahitel banki átutalások és az érintésmentes fizetésre is alkalmas bankkártya által fizikai vásárlások során is felhasználható, az igényelt hitelkeret pedig a folyószámlára beérkező jóváírásokból automatikusan feltöltésre kerül és a futamidő végéig bármikor újra lehívható.

A Széchenyi Kártya Program államilag támogatott hitelei iránt folyamatosan aktív érdeklődés van a vállalkozások részéről. „Az augusztus közepétől igényelhető Széchenyi Likviditási Hitel MAX, valamint a Széchenyi Beruházási Hitel MAX és Agrár Széchenyi Beruházási Hitel MAX konstrukciókra már több mint 400 vállalkozás nyújtott be igényt hozzánk, az igényelt hitelkeret pedig közel 27 milliárd forint” – tette hozzá a szakember.

A hiteligénylő vállalkozások több mint fele mikrovállalkozás, amiből jól látható, hogy a kedvező kamatozású megoldások a legkisebb cégek számára is segítséget nyújthatnak a fejlődéshez.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 16., 14:10
Az Európai Unió Bírósága által 2024. május 16-án meghozott döntés (C-746/22) szerint ellentétes az Unió jogával az a magyar szabály, amely nem engedi meg a külföldi adózóknak az áfa-visszatérítési eljárásokban, hogy irataikat akár a másodfokú (fellebbezési) eljárásban is beadhassák.
2024-05-24 09:10:00
2024 áprilisában a 15–74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest 39 ezer fővel, 4 millió 749 ezer főre nőtt; a munkanélküliek száma 217 ezer fő, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék volt – tájékoztatott a statisztikai hivatal

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  Rovathírek: GUSTO

Van egy apró kis bolt a Liliom utcában, ahol a gasztronómia szerelmesei garantáltan elérzékenyülnek. Fekete Antonio szakácskönyvboltja majd’ kétszáz kiadó legjobbját kínálja azoknak, akik nem elégszenek meg a középszerrel.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS