24 palack bor is jár a győztesnek

2019. 06. 11., 12:30

A Vylyan Pincészet idén már tizenötödik alkalommal hirdeti meg művészi címkepályázatát.

A Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet szakegyetemek hallgatói számára írja ki minden évben címkepályázatát. Diákok és végzett, 30 év alatti grafikusok nevezhetnek.

Idén a Vylyan Pincészet a PTE Művészeti Kar, a Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakgimnázium, a Magyar Képzőművészeti Egyetem, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, a Budapesti Metropolitan Egyetem, az Egri Eszterházy Károly Egyetem, a Soproni Egyetem, a Krea, a Visart és a Kaposvári Egyetem vesz részt – írja a Kreatív Online.

Az első helyezett 200 ezer forint alkotói díjban részesül és 24 palack idei Vylyan Bogyólét kap. Pályázni július 7-én éjféli lehet. A győztes 25 ezer palackon láthatja vissza munkáját.

A pályázati kiírásban Debreczeni Mónika, a Pincészet birtokigazgatója, a pályázat mentora szerint a cél, hogy a palackra tekintve a fogyasztókat azonnal átjárja a kellemes izgatottság, bizsergés és kíváncsiság!

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Bár a neobankok és a nemzetközi trendek azt erősítik, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozások vezetői ne pénzügyi operatív teendőkbe öljék a drága idejüket ahelyett, amihez igazán értenek, az ehhez szükség digitális megoldások hazánkban még nem vagy csak ritkán hozzáférhetőek. Lemák Gábor, a FinTechShow-t szervező FinTech Group társalapítója ezért tartja fontosnak, hogy a rendezvényükön megvizsgálhatják: ki, hogyan és mit tehet azért, hogy a mikrovállalkozások és kkv-k pénzügyei sokkal egyszerűbben intézhetőek legyenek. Rá is mutatott néhány olyan digitális gyakorlatra, ami kellően jövőbe mutató ahhoz, hogy a hazai vállalkozások is alkalmazzák végre.
A vendéglátóipari vezetők részéről a feladatok delegálásának hiánya az egyik legsúlyosabb probléma, ami miatt nehezen áll talpra az ágazat a COVID utáni években. Továbbra is érezteti hatását, hogy a pandémia szétverte a jól kialakult szakmai közösségeket, a vendéglátósok már nem vagy alig járnak össze eszmecserére és a tudás átadására, amiből pedig kölcsönösen, mindenki profitálhatna. Persze erre a helyzetre is van megoldás: hozzá kell látni a céges mikroközösségek, aztán a nagyobb együttműködések felépítéséhez – osztotta meg a BizniszPlusz csatornával Gréczi Szilárd, a Skill Trade operatív és projektmenedzsere.
A legtöbb munkavállaló nem díjazná, ha a home office határait szűkebbre szabná a munkahelyük, de a felük csak emiatt azért nem mondana fel – legalábbis rögtön. A cégek nem kapkodnak a keretek módosításával, amit valószínűleg jól tesznek, pedig az alkalmazottakat aligha érné váratlanul. Milyen arányban morzsolódnának le a dolgozók a távmunka elvételével? Milyen előnyeit és hátrányait érzik a pandémiából örökölt gyakorlatnak napjainkban? A Profession.hu felmérte, Dencső Blanka piackutatási és üzletfejlesztési szakértő pedig összefoglalta, mire érdemes számítani home office fronton a közeljövőben.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS