Nyíregyházi nyertesé az egymilliós fődíj – Elindult a Felfedezők új fordulója

2020. 08. 17., 14:30

Hat gyártó 127-féle Magyar Termék védjegyes készítménye vett részt a Felfedező tavaszi nyereményjátékban, amelyben a 2019-es hasonló akcióhoz képest megduplázódott az eladott árucikkek száma. Az egymillió forintos fődíjat az újdonságnak számító Abonett szendvicsek megvásárlásával nyerték. A díjátadó napján új termékkörrel elindították a játék második fordulóját is.

Kenézné Vida Judit vehette át a Felfedező játék egymillió forintos fődíját Benedek Esztertől, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetőjétől. A boldog nyertes Nyíregyházán él férjével és két tizenéves gyermekével, az édesapja által alapított építőipari cégnél dolgozik. A játéktól függetlenül is sokszor vásárol Abonett-készítményeket. Szereti a termékpromóciókat, de ilyen értékes nyereményt még sose nyert. Tudatos fogyasztóként egyébként is előnyben részesíti a Magyar Termék védjegyes árukat.

Szebeni Zoltán, az Abonett Kft. ügyvezetője a cég abonyi telephelyén megtartott díjátadón elmondta: nagyon örülnek, hogy a fődíjat az ő újdonságnak számító gluténmentes szendvicsük megvásárlásával nyerték meg. Minden előzetes várakozásukat felülmúlták az akcióban való részvétel eredményei: a játék 13 hete alatt több mint 30 ezer termék kódját töltötték fel a vásárlók a micrositera. 

A Magyar Termék ügyvezetője nagyon eredményesnek értékelte a tavaszi promóciót: a részt vevő hat gyártó – az Abonett mellett a Bábolna Bio, az Europe Gastro, a Gyermelyi, a Hajnal Hús és a Sofidel ­– 127-féle készítménye megduplázta a 2019-es hasonló akció eladásait. Valamint csaknem 7000-rel több, azaz 34 189 darab AP-kódot töltöttek fel. A játékba regisztrálók száma is növekedett: összesen 10 577 fő.

Benedek Eszter bejelentette, hogy elindították a Felfedező nyereményjáték év végéig tartó második fordulóját, amelyben 8 gyártó – Ceres, Detki Keksz, Gyulahús, Hajnal – Hús, Savencia , Sofidel Hungary, Szerencsi Bonbon, U és U. – 227-féle újabb Magyar Termék védjegyes készítményét ajánlják a játékos kedvű vásárlók figyelmébe.

(Kárpáti Márta fotóján Benedek Eszter, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője (balról) a nyertessel.)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-06-18 14:44:41
Ana Ros, a Hisa Franko étterem séfje megtarthatta három Michelin-csillagját, a David Zefran séf által vezetett Milka étterem megtarthatta két csillagját, az egycsillagos éttermek száma pedig hétről nyolcra emelkedett Szlovéniában.
2024-06-18 14:40:00
A jövedéki törvény szerint a jövedéki engedélyes kereskedő a beszerzéseiről, készletcsökkenéssel járó eseményekről, valamint a napi zárókészletéről – telephelyenként – folyamatosan elektronikus nyilvántartást vezet. Az adóhivatal rövid közleményben tisztázta, hogy a nyilvántartással szemben támasztott elvárások, valamint a folyamatos vezetés fogalma a következőképp értelmezendők az ellenőrzési gyakorlatban.
2024-06-18 11:10:00
Az áprilisi 2,6 százalék után 2024 májusában 2,7 százalékos volt az átlagos éves infláció az Európai Unióban; a tagállami adatok 0,0 százalék és 5,8 százalék között szóródtak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Ana Ros, a Hisa Franko étterem séfje megtarthatta három Michelin-csillagját, a David Zefran séf által vezetett Milka étterem megtarthatta két csillagját, az egycsillagos éttermek száma pedig hétről nyolcra emelkedett Szlovéniában.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS