Windows 7

Itt találod az összes cikket a „Windows 7” témában!

A Google így veszi le a cégekről a plusz terhet

A Google így veszi le a cégekről a plusz terhet

A Chrome 2022-ig támogatja a Windows 7-et. A Google meghosszabbította az átállási időt, így a koronavírus-járvány miatt küszködő cégeket részben tehermentesítik.
2020. 10. 11., 11:00
Nem adja meg magát a Windows 7

A legújabb adatok szerint szeptemberben kismértékben bővült a Windows 7-et alkalmazók aránya. Egymagában kétszer annyian használják, mint a macOS-t, a Linuxot és a Chrome OS-t.

2020. 01. 08., 15:30
Hosszú lesz a búcsúzás a Windows 7-től

Már csak néhány nap maradt hátra a Windows 7 utolsó hivatalos frissítéséig, majd a Microsoft nyugdíjazza az egyik legsikerültebb operációs rendszerét.

2019. 02. 04., 11:45
Nem adja meg magát a Windows 7

A Microsoft „halálra ítélt” operációs rendszere, a Windows 7 ahelyett, hogy elfogyna, januárban még növelte is a részarányát.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS