Sáfár Károly

Itt találod az összes cikket a „Sáfár Károly” témában!

Robbanásszerűen nőtt a házhoz szállítások száma három év alatt

Robbanásszerűen nőtt a házhoz szállítások száma három év alatt

Magyarországon 2020-tól kezdődően ugrásszerű növekedésnek indult az online értékesítés, A hazai piacon három éve jelen lévő, városi okoslogisztikai szolgáltatásokat nyújtó DODO szakértői sorra veszik a 2020-2023 közötti időszakban tapasztalt változásokat.
2022. 01. 26., 17:12
A főváros mellett Miskolc és Veszprém is élen jár a házhoz rendelésekben

A pandémia harmadik hullámának hatására tavaly tavasszal 70 százalékkal több házhoz szállításos rendelés teljesült az azt megelőző két hónaphoz képest, a mesterséges intelligencia alapú futárszolgáltatást kínáló DoDo adatai szerint. A dinamikusan növekvő startup bevétele 359 százalékkal nőtt az előző évhez képest.

2021. 12. 02., 10:14
Okoslogisztikával ötödével csökkentheti egy vállalkozás a kiszállítások költségeit

Jelentős mértékben csökkenthetőek a kiszállítások teljesítésének költségei az olyan, saját fejlesztésű okoslogisztikai technológiákat meghonosító szolgáltatók bevonásával, mint a DoDo. A cseh startup számításai szerint egy 3-4 járműből álló flottát fenntartó vállalkozás átlagosan 22 százalékkal is visszaszoríthatja így kiadásait.

2021. 11. 05., 11:30
Ezt tűzte ki maga elé célul 2022-re a DoDo

Olyan jól működő, összeszokott és produktív csapatot tudhatunk magunkénak, amely eddig minden akadályt sikeres vett, és képes azonnal alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez – mondta az Üzletemnek Sáfár Károly, a DoDo magyarországi ország menedzsere.

2021. 08. 17., 19:00
Most a Balaton közepén is tesztel a DoDO

A Balatonon tesztelte új, vízi ételszállítási szolgáltatását a mesterséges intelligencián alapuló logisztikai megoldásokat kínáló DoDo.

2021. 07. 21., 20:30
Schiller autókkal bővíti járműflottáját a DoDo

A mesterséges intelligencia alapú kiszállítási megoldásokat kínáló DoDo húsz járművel bővíti autóflottáját. A beruházást a cseh startuphoz érkező új megbízások tették szükségessé.

2021. 05. 19., 09:15
Sáfár Károly: A siker további sikereket hoz magával

Szívesen részt vennék egy több országra kiterjedő szolgáltatásbevezetés folyamatában. Remélem, hogy a DoDo-n belül erre is lesz lehetőségem – mondta az Üzletemnek Sáfár Károly, a DoDo magyarországi képviselője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 12. 04., 12:30
epizód: 2024 / 23   |   hossz: 20:22
A PwC Magyarország által, a Publicis Groupe Hungary megrendelésére készült kutatás szerint a Black Friday a korábbi 1–2 napról mára hosszabb kampányidőszakká nőtte ki magát. A vásárlók jelentős részét ennek ellenére nem befolyásolja az akciókkal teli esemény, az emberek egyre jobban hajlanak a tervezett vásárlásra, ahelyett, hogy hirtelen ingerek hatására költenének. Horváth Rita, a Publicis Groupe Hungary Chief Media Officere részletesen bemutatja, hogy mennyire elégedettek a vásárlók a promóciókkal, mennyire népszerűek a körükben a külföldi webshopok vagy éppen maga az online vásárlás, és hogy milyen körülmények miatt maradhatnak távol az év végi akcióktól.
A nyugdíjpénztárak vagyona nem várt mértékben gyarapodott az idén – jelezte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ), amely szerint az öngondoskodók korábban egyetlen esztendő harmadik negyedében sem tettek félre olyan magas összeget egészségügyi és nyugdíjcélra, mint 2024-ben. Dr. Kravalik Gábor, az ÖPOSZ főtitkára ebben az epizódban vezeti le a kedvező tendencia okait, azt, hogy milyen motivációs tényezők vezettek a remek eredményhez, valamint azt is, hogy milyen módon és melyik korosztály pénzügyi tudatosságát lehetne még növelni.
2024. 11. 06., 09:35
epizód: 2024 / 21   |   hossz: 28:39
Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokság „Best Young Sommelier” kategóriájának idei győztese, Novák Dávid örömmel kampányol a borfogyasztás mint kulináris élmény mellett, hiszen egy jól kiválasztott ital új dimenzióval gazdagítja az étkezést. Az ízek és aromák összjátékának ismeretéhez hatalmas elméleti tudás kell, de az igazi kihívás az, hogy ráérezzen a vendég személyes preferenciáira. A VIRTU Restaurant sommelier-je cukrász múltjából és külföldi tapasztalataiból merítve vált profivá, pedig még csak a húszas éveit tapossa. Ebben az epizódban e különleges szakma szépségeiről és a borfogyasztás szertartásáról is mesél.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS