Elisa Ferreira

Itt találod az összes cikket a „Elisa Ferreira” témában!

A legjobb uniós finanszírozású projektek 2022-ben

A legjobb uniós finanszírozású projektek 2022-ben

„A nyertesek megmutatták, hogy az uniós finanszírozású projektek milyen sokrétűek, átfogóak és innovatívak a munkahelyteremtés és a polgárok életminőségének javítása terén.”
2022. 03. 11., 12:55
Uniós reformtámogatás: hat magyar projekt a 225 friss nyertes között

Az Európai Bizottság 225 projektet hagyott jóvá, hogy támogassa a tagállamokat a modern és reziliens közigazgatást, fenntartható növekedési stratégiákat és reziliens gazdaságokat célzó reformok előkészítésében, megtervezésében és végrehajtásában, valamint hogy fokozza a jelenlegi és a jövőbeli válsághelyzetekre való reagálási képességüket.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS