Három kattintásra a kgfb-s biztosításig

2020. 07. 20., 16:15

Folytatja digitális térhódítását a K&H: a bank mobilbankjában pár lépésben azonnal megköthető a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) és a biztosítási díj is azonnal rendezhető. A mobilos kgfb-kötési megoldást a K&H 432 ezer mobilbanki eléréssel rendelkező ügyfele használhatja mostantól. A K&H biztosítója jelenleg több mint 1 millió kgfb-szerződést kezel, az új megoldással pedig tovább növekedhet a számuk.

Sorra jelenti be a digitális csatornákon elérhető szolgáltatásait a K&H-csoport.  A K&H mobilbankon keresztül már május óta lehet lakás- és utasbiztosítást kötni, pár hete elindult a lakásbiztosítások esetében az azonnali kárkifizetés. Most pedig a kötelező felelősségbiztosítás és a mobilbank területén jön a szintlépés: egy adott járműre a K&H-s mobilbankon keresztül néhány perc alatt megköthető a biztosítás.

Három kulcsadat

Kaszab Attila, a jelenleg 1 millió kgfb-szerződéssel rendelkező K&H Biztosító vezérigazgató-helyettese elmondta: „A K&H mobilbankján belül a Biztosítások menüpont alatt érhető el az új funkció. A mobilbankos biztosításkötés során pedig nem kell adatok sokaságát beírni, mindössze háromra van szükség: a jármű rendszámára, a bonus-malus fokozatra, valamint a biztosítás évfordulójának dátumára.”

Az adatok megadása után szinte azonnal elkészül a díjkalkuláció, ha ezt az ügyfél elfogadja, akkor lényegében életbe lép a szerződés. A biztosítási díj a mobilbankban elérhető bármelyik bankkártyával azonnal rendezhető, a biztosítási szerződést pedig akár papíralapon, akár elektronikusan is kérhetik az érintettek.

Mobilbank és mobilbiztosító egyben

Kaszab Attila azt is elmondta: „A kgfb-s ügyfelek egy része a díjak, valamint a díjak és a kapcsolódó szolgáltatások alapján választ biztosítót. A mobilbankos megoldás bevezetésével újabb ügyfelek jöhetnek a K&H-hoz, a már meglévő ügyfeleink számára pedig egyszerűbb lesz a biztosításkötés.”

A kgfb-kötés valamennyi mobilbankos ügyfél számára elérhető, azaz jelenleg 432 ezer aktív felhasználót érint a lépés. A K&H mobilbankban a kgfb-kötés mellett lakás- és utasbiztosítás megkötésére is van lehetőség.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-02 17:18:00
Az Országos Atomenergia Hivatal meghívására 2023. január 30-31. között hazánkba látogatott a finn nukleáris hatóság főigazgatója, Petteri Tiippana, valamint Janne Nevalainen projektigazgató.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

Az Országos Atomenergia Hivatal meghívására 2023. január 30-31. között hazánkba látogatott a finn nukleáris hatóság főigazgatója, Petteri Tiippana, valamint Janne Nevalainen projektigazgató.