Három kattintásra a kgfb-s biztosításig

2020. 07. 20., 16:15

Folytatja digitális térhódítását a K&H: a bank mobilbankjában pár lépésben azonnal megköthető a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) és a biztosítási díj is azonnal rendezhető. A mobilos kgfb-kötési megoldást a K&H 432 ezer mobilbanki eléréssel rendelkező ügyfele használhatja mostantól. A K&H biztosítója jelenleg több mint 1 millió kgfb-szerződést kezel, az új megoldással pedig tovább növekedhet a számuk.

Sorra jelenti be a digitális csatornákon elérhető szolgáltatásait a K&H-csoport.  A K&H mobilbankon keresztül már május óta lehet lakás- és utasbiztosítást kötni, pár hete elindult a lakásbiztosítások esetében az azonnali kárkifizetés. Most pedig a kötelező felelősségbiztosítás és a mobilbank területén jön a szintlépés: egy adott járműre a K&H-s mobilbankon keresztül néhány perc alatt megköthető a biztosítás.

Három kulcsadat

Kaszab Attila, a jelenleg 1 millió kgfb-szerződéssel rendelkező K&H Biztosító vezérigazgató-helyettese elmondta: „A K&H mobilbankján belül a Biztosítások menüpont alatt érhető el az új funkció. A mobilbankos biztosításkötés során pedig nem kell adatok sokaságát beírni, mindössze háromra van szükség: a jármű rendszámára, a bonus-malus fokozatra, valamint a biztosítás évfordulójának dátumára.”

Az adatok megadása után szinte azonnal elkészül a díjkalkuláció, ha ezt az ügyfél elfogadja, akkor lényegében életbe lép a szerződés. A biztosítási díj a mobilbankban elérhető bármelyik bankkártyával azonnal rendezhető, a biztosítási szerződést pedig akár papíralapon, akár elektronikusan is kérhetik az érintettek.

Mobilbank és mobilbiztosító egyben

Kaszab Attila azt is elmondta: „A kgfb-s ügyfelek egy része a díjak, valamint a díjak és a kapcsolódó szolgáltatások alapján választ biztosítót. A mobilbankos megoldás bevezetésével újabb ügyfelek jöhetnek a K&H-hoz, a már meglévő ügyfeleink számára pedig egyszerűbb lesz a biztosításkötés.”

A kgfb-kötés valamennyi mobilbankos ügyfél számára elérhető, azaz jelenleg 432 ezer aktív felhasználót érint a lépés. A K&H mobilbankban a kgfb-kötés mellett lakás- és utasbiztosítás megkötésére is van lehetőség.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-12-04 13:10:00
Időről-időre felmerülő kérdés, hogy a cég tagja miként felel a cég által felhalmozott tartozásért. Különösen a kft. esetén szokott előkerülni a tag felelősségének kérdése, hiszen a kft. lényege a tagok korlátozott felelőssége. Ez sem jelenti azonban, hogy a kft. tagja soha nem vonható felelősségre a cég által ki nem fizetett tartozásért – hívja fel a figyelmet dr. Szabó Gergely ügyvéd.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS