Égly Csaba: Tehetséges, intelligens, okos emberekkel vagyok körülvéve

Égly Csaba: Tehetséges, intelligens, okos emberekkel vagyok körülvéve
Szerdahelyi Csaba  |  2021. 12. 16., 10:03

Fontos, hogy a közös célokkal párhuzamosan az egyéni álmainkat is meg tudjuk együtt valósítani – mondta az Üzletemnek Égly Csaba, a Seyu Solutions növekedésért felelős vezetője.

Égly Csaba több év nemzetközi és hazai multinál szerzett tapasztalat és külföldi élet után jelenleg a Seyu Solutions sporttech startup növekedésért felelős vezető (Head of Growth) pozícióját tölti be. Csaba vezetői szemléletét a csapatszellem, a rugalmasság és a fejlődésbe vetett hit hatja át, folyamatosan keresi a kihívásokat és motiválja kollégáit – amikor éppen nem sportol, vagy nem restaurál járműveket „Mekk-Elek” módjára. Következzen az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 367. interjúja!

Mit tart karrierje csúcsának?

– Erre a kérdésre majd jó 30 év múlva térnék vissza legszívesebben. Szorgosan dolgozom azon, hogy a karrierem csúcsa előttem legyen, ne mögöttem. Számomra fontos, hogy folyamatosan új kihívásokkal mérethessem meg magam, ezeken keresztül szakmailag és emberileg is fejlődjek.

Milyen távra tervez?

– Egy korai szakaszban álló sikeres feltörekvő vállalkozásnál gyakran rövid, egy éven belüli célokra fókuszálunk, jelenleg így vagyok ezzel én is. Ez nem jelenti azt, hogy ne lennének fontosak a 3-5 éves távlatú célok, de ezek a mindennapokat kevésbé határozzák meg.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Szeretném a Seyu-t nemzetközi sikerek mentén egy jól megtervezett és megvalósított exit-ig elvinni. Emellett nagyon szeretek emberekkel és szervezetfejlesztéssel foglalkozni, így ebben az irányban is szuper lenne továbbfejlődni.

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– Nem tudok egy személyt megnevezni. Szerencsésnek tartom magam, hogy tehetséges, intelligens és okos emberekkel vagyok körülvéve szakmai és személyes oldalról is. Szerintem mindenkitől lehet tanulni és amennyire tehetem, élek is ezzel a lehetőséggel. Emellett videós tartalmakat, audiobook-okat és podcastokat is hallgatok, amiből folyamatosan inspirációt szerzek.

Mivel motiválja a kollégáit?

– Nagyon aktuális a kérdés, csapatunkkal éppen a jövő évi célokat határozzuk meg. Számomra fontos, hogy a kollégáimmal személyes célokat is meghatározzunk, hogy a céges célokkal párhuzamosan az álmaikat is meg tudjuk együtt valósítani. Ha megtaláljuk a személyes motivációk és a közösségi célok keresztmetszetét, akkor eredményesek leszünk, amiből mindenki energiát tud meríteni.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– Ahogy említettem korábban, a szervezetfejlesztést nagyon érdekesnek találom. Emellett régi álmom autók és motorok restaurációjával foglalkozni. Már volt egy-két kisebb projektem, amit nagyon élveztem, kikapcsol és feltölt az ilyen jellegű munka, de várhatóan maradok a sporttech világában.

Hogyan építi üzleti kapcsolatait?

– Szerencsésnek tartom magam, mert a pandémia ellenére is sok eseményre eljuthattam személyesen is az online konferenciák mellett, ezeknek köszönhetően sikerült üzleti és baráti kapcsolatokat építeni.

Mire sajnálja az idejét?

– Repetitív, automatizálható feladatokra.

Mivel lehet felbosszantani?

– Ha valaki szándékosan rosszindulatból cselekszik. Ennek ellenére az idő előrehaladtával egyre kevésbé lehet felbosszantani.

Milyen önkéntes munkát vállalna?

– Családunk történetéből fakadóan gyermekrák alapítványokkal dolgoztam korábban 4-5 éven keresztül. Jelenleg nincs aktív önkéntes projektem, a gyermekrák alapítványok mellett állatmenhelyek és szemétkezeléssel kapcsolatos ügyekkel foglalkoznék szívesen.

Mire nem sajnálja a pénzt?

– Az egészségemre. Számomra a megelőzés a kulcs. Sokat sportolok, jellemzően egészségesen táplálkozok, ezekre semmiképpen sem sajnálom a pénzt.

Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– A barátokkal, családdal és a kutyámmal eltöltött minőségi idő, a sportolás és a különböző „Mekk-Elek” projektek.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 16., 14:10
Az Európai Unió Bírósága által 2024. május 16-án meghozott döntés (C-746/22) szerint ellentétes az Unió jogával az a magyar szabály, amely nem engedi meg a külföldi adózóknak az áfa-visszatérítési eljárásokban, hogy irataikat akár a másodfokú (fellebbezési) eljárásban is beadhassák.
2024-05-22 10:50:14
Ahhoz, hogy a Föld még az unokáinknak is élhető maradjon, elengedhetetlen a biológiai sokszínűség, aminek ma, május 22-én van a világnapja: a biodiverzitást fenyegető veszélyeket nem vehetjük félvállról!

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Ahhoz, hogy a Föld még az unokáinknak is élhető maradjon, elengedhetetlen a biológiai sokszínűség, aminek ma, május 22-én van a világnapja: a biodiverzitást fenyegető veszélyeket nem vehetjük félvállról!

  Rovathírek: ATOMBUSINESS