Égly Csaba: Tehetséges, intelligens, okos emberekkel vagyok körülvéve

Égly Csaba: Tehetséges, intelligens, okos emberekkel vagyok körülvéve
Szerdahelyi Csaba  |  2021. 12. 16., 10:03

Fontos, hogy a közös célokkal párhuzamosan az egyéni álmainkat is meg tudjuk együtt valósítani – mondta az Üzletemnek Égly Csaba, a Seyu Solutions növekedésért felelős vezetője.

Égly Csaba több év nemzetközi és hazai multinál szerzett tapasztalat és külföldi élet után jelenleg a Seyu Solutions sporttech startup növekedésért felelős vezető (Head of Growth) pozícióját tölti be. Csaba vezetői szemléletét a csapatszellem, a rugalmasság és a fejlődésbe vetett hit hatja át, folyamatosan keresi a kihívásokat és motiválja kollégáit – amikor éppen nem sportol, vagy nem restaurál járműveket „Mekk-Elek” módjára. Következzen az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 367. interjúja!

Mit tart karrierje csúcsának?

– Erre a kérdésre majd jó 30 év múlva térnék vissza legszívesebben. Szorgosan dolgozom azon, hogy a karrierem csúcsa előttem legyen, ne mögöttem. Számomra fontos, hogy folyamatosan új kihívásokkal mérethessem meg magam, ezeken keresztül szakmailag és emberileg is fejlődjek.

Milyen távra tervez?

– Egy korai szakaszban álló sikeres feltörekvő vállalkozásnál gyakran rövid, egy éven belüli célokra fókuszálunk, jelenleg így vagyok ezzel én is. Ez nem jelenti azt, hogy ne lennének fontosak a 3-5 éves távlatú célok, de ezek a mindennapokat kevésbé határozzák meg.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Szeretném a Seyu-t nemzetközi sikerek mentén egy jól megtervezett és megvalósított exit-ig elvinni. Emellett nagyon szeretek emberekkel és szervezetfejlesztéssel foglalkozni, így ebben az irányban is szuper lenne továbbfejlődni.

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– Nem tudok egy személyt megnevezni. Szerencsésnek tartom magam, hogy tehetséges, intelligens és okos emberekkel vagyok körülvéve szakmai és személyes oldalról is. Szerintem mindenkitől lehet tanulni és amennyire tehetem, élek is ezzel a lehetőséggel. Emellett videós tartalmakat, audiobook-okat és podcastokat is hallgatok, amiből folyamatosan inspirációt szerzek.

Mivel motiválja a kollégáit?

– Nagyon aktuális a kérdés, csapatunkkal éppen a jövő évi célokat határozzuk meg. Számomra fontos, hogy a kollégáimmal személyes célokat is meghatározzunk, hogy a céges célokkal párhuzamosan az álmaikat is meg tudjuk együtt valósítani. Ha megtaláljuk a személyes motivációk és a közösségi célok keresztmetszetét, akkor eredményesek leszünk, amiből mindenki energiát tud meríteni.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– Ahogy említettem korábban, a szervezetfejlesztést nagyon érdekesnek találom. Emellett régi álmom autók és motorok restaurációjával foglalkozni. Már volt egy-két kisebb projektem, amit nagyon élveztem, kikapcsol és feltölt az ilyen jellegű munka, de várhatóan maradok a sporttech világában.

Hogyan építi üzleti kapcsolatait?

– Szerencsésnek tartom magam, mert a pandémia ellenére is sok eseményre eljuthattam személyesen is az online konferenciák mellett, ezeknek köszönhetően sikerült üzleti és baráti kapcsolatokat építeni.

Mire sajnálja az idejét?

– Repetitív, automatizálható feladatokra.

Mivel lehet felbosszantani?

– Ha valaki szándékosan rosszindulatból cselekszik. Ennek ellenére az idő előrehaladtával egyre kevésbé lehet felbosszantani.

Milyen önkéntes munkát vállalna?

– Családunk történetéből fakadóan gyermekrák alapítványokkal dolgoztam korábban 4-5 éven keresztül. Jelenleg nincs aktív önkéntes projektem, a gyermekrák alapítványok mellett állatmenhelyek és szemétkezeléssel kapcsolatos ügyekkel foglalkoznék szívesen.

Mire nem sajnálja a pénzt?

– Az egészségemre. Számomra a megelőzés a kulcs. Sokat sportolok, jellemzően egészségesen táplálkozok, ezekre semmiképpen sem sajnálom a pénzt.

Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– A barátokkal, családdal és a kutyámmal eltöltött minőségi idő, a sportolás és a különböző „Mekk-Elek” projektek.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-23 18:14:26
Még mindig nincs bérmegállapodás a Magyar Postánál, ezért csütörtök reggel a Postás Szakszervezet és a Magyar Postások Érdekvédelmi Szövetsége szervezésében 19 megyéből 19 kézbesítő petíciót adott át a vezérigazgatónak és helyettesének, amiben érdemi tárgyalást és elfogadható béremelési ajánlatot sürgetnek.
2023-03-23 14:14:00
A kormány június 30-ig meghosszabbítja annak a korábbi döntésének a határidejét, amelynek értelmében egyes intézményi befektetők és a legalább 20 millió forintot elhelyező lakossági ügyfelek a látra szóló és legfeljebb egyéves futamidejű betétjeik után nem kaphatnak magasabb kamatot a 3 hónapos Diszkont Kincstárjegy aukciós átlaghozamának mértékénél.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS