Égly Csaba: Tehetséges, intelligens, okos emberekkel vagyok körülvéve

Égly Csaba: Tehetséges, intelligens, okos emberekkel vagyok körülvéve
Szerdahelyi Csaba  |  2021. 12. 16., 10:03

Fontos, hogy a közös célokkal párhuzamosan az egyéni álmainkat is meg tudjuk együtt valósítani – mondta az Üzletemnek Égly Csaba, a Seyu Solutions növekedésért felelős vezetője.

Égly Csaba több év nemzetközi és hazai multinál szerzett tapasztalat és külföldi élet után jelenleg a Seyu Solutions sporttech startup növekedésért felelős vezető (Head of Growth) pozícióját tölti be. Csaba vezetői szemléletét a csapatszellem, a rugalmasság és a fejlődésbe vetett hit hatja át, folyamatosan keresi a kihívásokat és motiválja kollégáit – amikor éppen nem sportol, vagy nem restaurál járműveket „Mekk-Elek” módjára. Következzen az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 367. interjúja!

Mit tart karrierje csúcsának?

– Erre a kérdésre majd jó 30 év múlva térnék vissza legszívesebben. Szorgosan dolgozom azon, hogy a karrierem csúcsa előttem legyen, ne mögöttem. Számomra fontos, hogy folyamatosan új kihívásokkal mérethessem meg magam, ezeken keresztül szakmailag és emberileg is fejlődjek.

Milyen távra tervez?

– Egy korai szakaszban álló sikeres feltörekvő vállalkozásnál gyakran rövid, egy éven belüli célokra fókuszálunk, jelenleg így vagyok ezzel én is. Ez nem jelenti azt, hogy ne lennének fontosak a 3-5 éves távlatú célok, de ezek a mindennapokat kevésbé határozzák meg.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Szeretném a Seyu-t nemzetközi sikerek mentén egy jól megtervezett és megvalósított exit-ig elvinni. Emellett nagyon szeretek emberekkel és szervezetfejlesztéssel foglalkozni, így ebben az irányban is szuper lenne továbbfejlődni.

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– Nem tudok egy személyt megnevezni. Szerencsésnek tartom magam, hogy tehetséges, intelligens és okos emberekkel vagyok körülvéve szakmai és személyes oldalról is. Szerintem mindenkitől lehet tanulni és amennyire tehetem, élek is ezzel a lehetőséggel. Emellett videós tartalmakat, audiobook-okat és podcastokat is hallgatok, amiből folyamatosan inspirációt szerzek.

Mivel motiválja a kollégáit?

– Nagyon aktuális a kérdés, csapatunkkal éppen a jövő évi célokat határozzuk meg. Számomra fontos, hogy a kollégáimmal személyes célokat is meghatározzunk, hogy a céges célokkal párhuzamosan az álmaikat is meg tudjuk együtt valósítani. Ha megtaláljuk a személyes motivációk és a közösségi célok keresztmetszetét, akkor eredményesek leszünk, amiből mindenki energiát tud meríteni.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– Ahogy említettem korábban, a szervezetfejlesztést nagyon érdekesnek találom. Emellett régi álmom autók és motorok restaurációjával foglalkozni. Már volt egy-két kisebb projektem, amit nagyon élveztem, kikapcsol és feltölt az ilyen jellegű munka, de várhatóan maradok a sporttech világában.

Hogyan építi üzleti kapcsolatait?

– Szerencsésnek tartom magam, mert a pandémia ellenére is sok eseményre eljuthattam személyesen is az online konferenciák mellett, ezeknek köszönhetően sikerült üzleti és baráti kapcsolatokat építeni.

Mire sajnálja az idejét?

– Repetitív, automatizálható feladatokra.

Mivel lehet felbosszantani?

– Ha valaki szándékosan rosszindulatból cselekszik. Ennek ellenére az idő előrehaladtával egyre kevésbé lehet felbosszantani.

Milyen önkéntes munkát vállalna?

– Családunk történetéből fakadóan gyermekrák alapítványokkal dolgoztam korábban 4-5 éven keresztül. Jelenleg nincs aktív önkéntes projektem, a gyermekrák alapítványok mellett állatmenhelyek és szemétkezeléssel kapcsolatos ügyekkel foglalkoznék szívesen.

Mire nem sajnálja a pénzt?

– Az egészségemre. Számomra a megelőzés a kulcs. Sokat sportolok, jellemzően egészségesen táplálkozok, ezekre semmiképpen sem sajnálom a pénzt.

Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– A barátokkal, családdal és a kutyámmal eltöltött minőségi idő, a sportolás és a különböző „Mekk-Elek” projektek.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 09. 27., 16:17
Saját honlapján és a népszámlálás internetes oldalán is közzétette az idei cenzus kérdőívének mintáját a Központi Statisztikai Hivatal. A népszámlálási kérdőívet bárki kitöltheti önállóan online, október 1. és 16. között.
2022-09-30 10:22:19
A családi otthonteremtési kedvezmény (csok) szabályai között a feltételek nem teljesítése esetén fizetendő büntetőkamatok mértéke irreálisan magassá vált, ezért a kormány új rendeletében ezeket 5 százalékban maximálja.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A mintegy 300 háztartás részvételével lezajlott mérés eredményei szerint fejenként 25,2 kg élelmiszert dobunk feleslegesen a szemétbe évente, a leggyakrabban elpazarolt élelmiszerek toplistáját pedig továbbra is az ételmaradékok vezetik.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS