Újabb nemzetközi partneri együttműködéseket alakított ki a Games for Business

2020. 09. 21., 15:15

Ahogyan a legtöbb iparágat, a képzés-fejlesztési és tréning szakmát is jelentősen megviselte a koronavírus-járvány kapcsán kialakult krízishelyzet. Azonban a játékosított digitális tanulási platformot fejlesztő cég az utóbbi időben további bővülésről számolt be.

„Ha bármilyen pozitív dolgot fel lehet hozni egy ilyen helyzetben, akkor az mindenféleképpen az, hogy nyitottabbak lettek a piaci szereplők a digitális képzési megoldások iránt. A digitalizáció némileg erőltetett menetben zajlik jelenleg: habár a világ az elmúlt évek során már sokat haladt ennek az irányába, a tényleges átállás jóval korábban kopogtatott az ajtón. A vállalatok továbbra is keresik a digitális megoldásokat, ezt az is mutatja, hogy partneri hálózatunkban újabb szereplőket köszönthetünk 3 országból is” – Fazekas László, a cég értékesítési és marketing vezetője.

A cég partnerhálózatának köszönhetően idáig Magyarországon kívül Ausztriában, az Egyesült Királyságban, Olaszországban és Malájziában volt jelen. Az újonnan megkötött partneri együttműködések által pedig már Romániában, Törökországban és Argentínában is ügyfeleik rendelkezésére állnak.

Új partnereik között van a bukaresti székhelyű, nemzetközi AIMS International vezetői tanácsadó cég, az Exploratist nevű román ügynökség, akiknek fókuszában a belső kommunikáció és a munkavállalói élmény áll, és a török Mare Motivasyon, akik vállalati csapatépítéssel foglalkoznak, irodájuk pedig Isztambulban található.

A Games for Business csapata partnerhálózatának bővítése mellett termékük továbbfejlesztésén is sokat dolgozott az elmúlt időszakban. Céljuk továbbra is az, hogy olyan hatékony tanulási formát alakítsanak ki, ami mindenki számára szerethetővé és élménytelivé is teszi a szükséges tudás elsajátítását, és amelynek a fókuszában ezentúl is a felhasználó áll.

„Az utóbbi, nagyjából fél évben, saját tanulási platformunk továbbfejlesztésének irányába is nagyobb tempóval haladunk, aminek eredményeként még ebben az évben piacra lépünk a platformunk egy új verziójával, ami még hatékonyabb tanulást, még nagyobb élményt, még flexibilisebb felhasználást és még nagyobb mennyiségű interakciót tesz lehetővé ügyfeleink számára” – mondta Szalai Miklós, a cég termékfejlesztési vezetője.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 16., 09:10
Kötelezővé teheti a munkáltató a túlórát? Van beleszólása a munkavállalónak a kötelező túlóra elrendelésébe? Megtagadhatja a munkavállaló a túlórázást vagy minden esetben köteles eleget tenni a munkáltató ilyen irányú utasításának? A kérdésekre dr. Kocsis Gergely ügyvéd válaszol.
2024-04-19 20:10:18
A 2023-2027. közötti időszakra vonatkozó, magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervvel összefüggő információk megújult formában új honlapon, a kap.gov.hu oldalon érhetőek el.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

Az Országos Atomenergia Hivatal elindította Instagram oldalát, amelynek célja az ismeretterjesztés: rövid, szórakoztató posztok formájában mutatja be az atomenergia és annak békés célú alkalmazásához kapcsolódó érdekességeket elsősorban a diákoknak, illetve mindenkinek, aki az atomenergia iránt érdeklődik.