Saját gyártású bútorokat dob piacra az építésziroda

2018. 12. 17., 13:30

A Singer Design többszörös Gastro & Design Award nyertes építésziroda 2019-ben saját tervezésű és saját gyártású luxus bútorokat és kiegészítőket dob piacra. Singer Ádám és csapata korábban Ördög Nóráék otthonát is tervezte.

Ma már az építészek nemcsak az egyediségre és a magas minőségre fókuszálnak, amikor egy különleges épületet terveznek, hanem egyre erőteljesebben dominál az élményeken alapuló luxusérzet megteremtése. Ebben fontos szerepe van a magas minőségű designer bútoroknak és kiegészítőknek.

„Nem attól nyújt luxusérzetet egy épület, bútordarab, vagy egy designtermék, hogy drága, hanem attól, hogy milyen élményt, üzenetet hordoz a felhasználók számára. Ez a mi hitvallásunk. Az általunk tervezett luxusvilláknál, valamint a tematikus élményhoteleinknél is arra törekszünk, hogy az emberek különlegesen érezzék ott magukat” – mondta Singer Ádám designer-építész.

Ádám az édesapjától örökölte a szakma iránti szenvedélyét, aki szintén építészként dolgozott. Ádám egy 24 fős építészekből álló csapatot irányít, akik közösen tervezik meg az épületek külső és belső, megfogható és megfoghatatlan világát, amivel Montenegróban, Svájcban és Ausztriában is hódítanak, de a legnagyobb hazai sztárok körében is igen népszerűek.

Ők tervezték többek között Ördög Nóra és férje Nánási Pál, Balassa Gábor marketingszakember, valamint Petruska Szonja fitnessmodell otthonát is.

Singer Ádám a csapatával a luxusvillák „szerelemmunkái” mellett főként a brandélmény alapú tematikus hotelek és városrész beruházások tervezői kutatás-fejlesztésében jeleskednek. 

„Hogy mitől különlegesek a mi tematikus hoteleink, az mindig helyspecifikus. Minden helyszínnek van egy jellegzetes identitása, helyszelleme, aminek a megélése nagyon egyedi élmény. A mi design nyelvünk az érzékszerveinken keresztül hat ránk. Egy hagyomános épületnél a szemünkön keresztül a klasszikus értelemben vett épületet és belsőépítészetét érzékeljük. A mi élményhoteleinkél ott vannak még a grafikai jegyek, a személyzet ruhái, a növények, az anyaghasználat, minden kis öltés vagy a részletek apró üzenetei, az illatok, a hangok, a tapintás és ízlelés örömforrásai – fogalmazott Singer Ádám.

„Abban hiszek, hogy az építészet nem lehet hagyományos tégla és vakolat alapú szemlélet, hogy hogyan fessük le a házat és milyen bútorokat tegyünk bele. Élmény kell, amit létre kell hozni és az építészetet ősi eszközeit kitágítva átadni! Ez az én filozófiám” -- tette hozzá Singer Ádám.

Jövőre saját product line-ját is elindítja: luxus bútorokkal és kiegészítőkkel lépnek piacra.

(A fotó illusztráció)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 16., 14:10
Az Európai Unió Bírósága által 2024. május 16-án meghozott döntés (C-746/22) szerint ellentétes az Unió jogával az a magyar szabály, amely nem engedi meg a külföldi adózóknak az áfa-visszatérítési eljárásokban, hogy irataikat akár a másodfokú (fellebbezési) eljárásban is beadhassák.
2024-05-22 10:50:14
Ahhoz, hogy a Föld még az unokáinknak is élhető maradjon, elengedhetetlen a biológiai sokszínűség, aminek ma, május 22-én van a világnapja: a biodiverzitást fenyegető veszélyeket nem vehetjük félvállról!
2024-05-22 10:30:59
Michelin-csillagos ételek menzai áron, gasztro-béke Kína és Tajvan között, latin hangulat az Őrségből, japán-magyar rántotthús rokonság, erdélyi ízek, kockásabroszos legendák, tepertő, malacfül, labneh és remek vegán fogások.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Ahhoz, hogy a Föld még az unokáinknak is élhető maradjon, elengedhetetlen a biológiai sokszínűség, aminek ma, május 22-én van a világnapja: a biodiverzitást fenyegető veszélyeket nem vehetjük félvállról!

  Rovathírek: ATOMBUSINESS