Megoldás a papíralapú számlázás helyett

2020. 02. 25., 15:15

Az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures, valamint a Vascular Holding közösen 600 ezer eurót fektetett be az SDSYS-be.

Az SDSYS szolgáltatásai és rendszerei a számviteli és logisztikai bizonylatok digitális térben történő kezelésére, feldolgozására és tárolására kínálnak megoldást.

Az SDSYS megoldásaival a vállalatok adminisztrációs, humán erőforrás, anyagi ráfordítása és a környezet terhelése is csökkenthető. A technológia szavatolja a dokumentumok biztonságos áramlását a végpontok között legyen az KKV, multinacionális vállalat vagy épp a NAV.

Mesterséges intelligencia fejlesztésük segítségével a papír alapú/analóg számlaképeket is képesek feldolgozni. Havonta már több mint 50 ezer bizonylatot dolgoznak fel.

NAVCOM rendszerük közel 2 éve biztosít kötelező adatszolgáltatást a NAV felé számos magyar és külföldi fejlesztésű számlázó (ERP) könyvelő szoftver számára.

Az NDL (Nativ Document Link) technológia a bizonylatokat, szállítói adatokat nemcsak papírmentessé, de naprakésszé és könnyen kereshetőké teszi a megszokott rendszereken belül. Biztonságos, zárt csatornán keresztül adatrögzítés nélkül, áramoltatja a dokumentumokat a felhasználók között, ráadásul az EDI protokoll minden hátrányát mellőző megoldás, mely új lehetőségeket nyit a nagyvállalatok és a hozzájuk beszállítók kapcsolatában.

Ezek az eszközök önmagukban nem hoznak szemlélet- és kultúraváltást a használóik számára, ezért az SDSYS segítséget nyújt a digitális átállásban, mely elengedhetetlen része a folyamatok digitalizációjának bevezetésében.

Ezen technológiák használata a környezettudatosság mellett költség és helytakarékosak. Megkeresések igazolják, hogy nemcsak a hazai piac nyitott ezekre a digitális megoldásokra, hanem a Közel-Keleten és az Európai Unió több országában is fontosnak tartják.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS