Megoldás a papíralapú számlázás helyett

2020. 02. 25., 15:15

Az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures, valamint a Vascular Holding közösen 600 ezer eurót fektetett be az SDSYS-be.

Az SDSYS szolgáltatásai és rendszerei a számviteli és logisztikai bizonylatok digitális térben történő kezelésére, feldolgozására és tárolására kínálnak megoldást.

Az SDSYS megoldásaival a vállalatok adminisztrációs, humán erőforrás, anyagi ráfordítása és a környezet terhelése is csökkenthető. A technológia szavatolja a dokumentumok biztonságos áramlását a végpontok között legyen az KKV, multinacionális vállalat vagy épp a NAV.

Mesterséges intelligencia fejlesztésük segítségével a papír alapú/analóg számlaképeket is képesek feldolgozni. Havonta már több mint 50 ezer bizonylatot dolgoznak fel.

NAVCOM rendszerük közel 2 éve biztosít kötelező adatszolgáltatást a NAV felé számos magyar és külföldi fejlesztésű számlázó (ERP) könyvelő szoftver számára.

Az NDL (Nativ Document Link) technológia a bizonylatokat, szállítói adatokat nemcsak papírmentessé, de naprakésszé és könnyen kereshetőké teszi a megszokott rendszereken belül. Biztonságos, zárt csatornán keresztül adatrögzítés nélkül, áramoltatja a dokumentumokat a felhasználók között, ráadásul az EDI protokoll minden hátrányát mellőző megoldás, mely új lehetőségeket nyit a nagyvállalatok és a hozzájuk beszállítók kapcsolatában.

Ezek az eszközök önmagukban nem hoznak szemlélet- és kultúraváltást a használóik számára, ezért az SDSYS segítséget nyújt a digitális átállásban, mely elengedhetetlen része a folyamatok digitalizációjának bevezetésében.

Ezen technológiák használata a környezettudatosság mellett költség és helytakarékosak. Megkeresések igazolják, hogy nemcsak a hazai piac nyitott ezekre a digitális megoldásokra, hanem a Közel-Keleten és az Európai Unió több országában is fontosnak tartják.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 05. 20., 09:12
Újfajta szemlélettel kell a logisztikai iparág problémáit megoldani. Az új idők új megoldásokat követelnek, ennek mi is a részesei vagyunk – mondta az Üzletemnek Honosiné Máhr Ágnes, a Ho-Máhr Trans ügyvezetője, pénzügyi és szakmai vezetője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS