Megoldás a papíralapú számlázás helyett

2020. 02. 25., 15:15

Az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures, valamint a Vascular Holding közösen 600 ezer eurót fektetett be az SDSYS-be.

Az SDSYS szolgáltatásai és rendszerei a számviteli és logisztikai bizonylatok digitális térben történő kezelésére, feldolgozására és tárolására kínálnak megoldást.

Az SDSYS megoldásaival a vállalatok adminisztrációs, humán erőforrás, anyagi ráfordítása és a környezet terhelése is csökkenthető. A technológia szavatolja a dokumentumok biztonságos áramlását a végpontok között legyen az KKV, multinacionális vállalat vagy épp a NAV.

Mesterséges intelligencia fejlesztésük segítségével a papír alapú/analóg számlaképeket is képesek feldolgozni. Havonta már több mint 50 ezer bizonylatot dolgoznak fel.

NAVCOM rendszerük közel 2 éve biztosít kötelező adatszolgáltatást a NAV felé számos magyar és külföldi fejlesztésű számlázó (ERP) könyvelő szoftver számára.

Az NDL (Nativ Document Link) technológia a bizonylatokat, szállítói adatokat nemcsak papírmentessé, de naprakésszé és könnyen kereshetőké teszi a megszokott rendszereken belül. Biztonságos, zárt csatornán keresztül adatrögzítés nélkül, áramoltatja a dokumentumokat a felhasználók között, ráadásul az EDI protokoll minden hátrányát mellőző megoldás, mely új lehetőségeket nyit a nagyvállalatok és a hozzájuk beszállítók kapcsolatában.

Ezek az eszközök önmagukban nem hoznak szemlélet- és kultúraváltást a használóik számára, ezért az SDSYS segítséget nyújt a digitális átállásban, mely elengedhetetlen része a folyamatok digitalizációjának bevezetésében.

Ezen technológiák használata a környezettudatosság mellett költség és helytakarékosak. Megkeresések igazolják, hogy nemcsak a hazai piac nyitott ezekre a digitális megoldásokra, hanem a Közel-Keleten és az Európai Unió több országában is fontosnak tartják.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 16., 09:10
Kötelezővé teheti a munkáltató a túlórát? Van beleszólása a munkavállalónak a kötelező túlóra elrendelésébe? Megtagadhatja a munkavállaló a túlórázást vagy minden esetben köteles eleget tenni a munkáltató ilyen irányú utasításának? A kérdésekre dr. Kocsis Gergely ügyvéd válaszol.
2024-04-19 20:10:18
A 2023-2027. közötti időszakra vonatkozó, magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervvel összefüggő információk megújult formában új honlapon, a kap.gov.hu oldalon érhetőek el.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

Az Országos Atomenergia Hivatal elindította Instagram oldalát, amelynek célja az ismeretterjesztés: rövid, szórakoztató posztok formájában mutatja be az atomenergia és annak békés célú alkalmazásához kapcsolódó érdekességeket elsősorban a diákoknak, illetve mindenkinek, aki az atomenergia iránt érdeklődik.