Leader of The Year: Kalocsai Zsolt lett az abszolút kategória idei győztese

Leader of The Year: Kalocsai Zsolt lett az abszolút kategória idei győztese
2023. 12. 05., 18:10

A kiemelkedően sikeres, példa értékű pályafutást és munkásságot 2023-ban is hét kategóriában jutalmazták a Leader of The Year Üzleti Díjátadón Budapesten.

A hétvégén rendezték meg a IX. Bizalom Gálát a Corinthia Hotelben.

A díjazottak 2023-ban:

Leader of The Year abszolút díj nyertese: Kalocsai Zsolt, RSM Hungary Zrt.

Az év fiatal cégvezetője: Hajnal Ádám, Alias Innovations Kft.

Az év női cégvezetője: Kiss Krisztina, Ködmön Könyvelőiroda Kft.

Digitalizációs különdíj: Dr. Tóka József, Dentalklinik Dr. Tóka Kft.

Mikrovállalati kategória: Papp Gábor, Stratos Magasépítő Zrt.

Kisvállalati kategória: Glósz Andrea, Glósz és Társa Kft.

Középvállalati kategória: Dr. Tóka József, Dentalklinik Dr. Tóka Kft.

Nagyvállalati kategória: Markovich Béla, Mapei Kft.

Kalocsai Zsolt cége, az RSM Hungary Zrt. adó, számviteli és jogi tanácsadással foglalkozik, 118 alkalmazottnak ad munkát. Kalocsai Zsolt hangsúlyozta: „ez nem egy cégvezető díja, hanem a csapatáé, a közös munka elismerése. A díj további felelősséggel jár, többen követik majd a tevékenységünket, éppen ezért példát kell mutatnunk, és be kell bizonyítanunk, hogy méltóak vagyunk és leszünk erre az elismerésre”.

(Fotó: Leader of The Year)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-06-13 14:10:00
A gazdálkodók 81 százaléka számolt be arról, hogy a tartósan alacsony terményárak miatt kieső bevételek miatt az elmúlt egy év során volt olyan tervezett gépvásárlása, amit végül el kellett halasztania. Ebben a helyzetben tovább nőtt a gépi bérmunka jelentősége – derül ki az Agroinform.hu felméréséből.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS