Jó hír az M44-esre türelmetlenül váró autósoknak

2019. 02. 18., 11:30

Már az év végre elkészülhet az M44 első szakasza. A Tiszakürt-Kondoros közötti 60 kilométeres pálya kivitelezésén a Duna Aszfalt, a Hódút, az EuroAszfalt, a Swietelsky, a Soltút, valamint az A-Híd is dolgozik.

Miközben már áll a Hármas-Körös új hídja, sőt, át is lehet rajta kelni, az M44-es várhatóan leghamarabb forgalomba kerülő Tiszakürt-Kondoros-szakaszán is elkészült a munkálatok több mint kétharmada -- írja a Magyar Építők.

Pozsávai Pál, a beruházó NIF Zrt. projektiroda-vezetője elmondta, hogy több mint 60 kilométernyi 2x2 sávos út készül el.

A munkálatok során összesen négy különszintű csomópont, 49 híd, négy vadátjáró és öt ökológiai átjáró épül.

A békéscsabai önkormányzati fórumon elhangzottak szerint a Békéscsaba felé vezető szakaszon a munkálatok szintén megfelelő ütemben haladnak, reális, hogy az év végére elkészülhet a pálya.

A Nagykőröst Békéscsabával összekötő M44-es keleti, Kondoros-Békéscsaba részén is dolgoznak: itt a Duna Aszfalt és a Hódút a kivitelező.

A teljes szakaszt 2020 végén adhatják át a forgalomnak.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS