Friss gyümölccsel és 10 millió bizalomponttal támogatja a mentősöket az Auchan

2020. 04. 23., 13:00

Az Országos Mentőszolgálat helytállását szeretné adománnyal megköszönni az Auchan. Az áldozatos munkát végző mentősöknek naponta szállítanak ki friss gyümölcsöt a mentőállomásokra, valamint 10 millió, szabadon levásárolható bizalompontot adnak a szervezetnek, hogy azokat szétoszthassák bajtársaiknak. Az Auchan a vásárlóit is arra biztatja, hogy csatlakozzanak a „Támogasd a hősöket!” akcióhoz, és május végéig a vásárlásaik után járó bizalompontjaikat ajánlják fel a mentőknek.

Az utóbbi időszak minden eddiginél nagyobb terhet rótt a kereskedelemben dolgozókra, akik a lakosság ellátását biztosítják. Náluk talán csak az egészségügyben szolgálatot teljesítőkre hárul most nagyobb feladat, akik saját egészségük kockáztatásával igyekeznek megfékezni a járványt. Ők azok, akik most nem maradhatnak biztonságban otthon, nem mehetnek el szabadságra, mert el kell látniuk a betegeket, a kezelésre szoruló koronavírus-fertőzötteket.

Az Országos Mentőszolgálatnak kiemelt szerepe van a fertőzöttek ellátásában, hiszen ők mennek ki a gyanús esetekhez és ők szállítják kórházba azokat, akiknek orvosi segítségre van szükségük. Munkájuk fontosságához eddig sem fért kétség, a mostani rendkívüli helyzet pedig még inkább rávilágít erre. Az Auchan Magyarország a felelősségteljes munkájukat kívánja támogatni, és ebbe a vásárlóit is szeretné bevonni.

Az Auchan friss gyümölcsöt szállít az ország hét regionális mentőközpontjába és két budapesti mentőállomásra, hogy ezzel is hozzájáruljon a mentősök vitamindús táplálkozásához, ami az immunrendszer megfelelő működését is segíti. Emellett 10 millió bizalompontot töltenek fel kártyákra, ez ötmillió levásárolható forintot jelent, amit szintén átadnak az Országos Mentőszolgálatnak, hogy kioszthassák azok között a bajtársaik között, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

Az akció ideje alatt minden Auchan Bizalomkártya tulajdonos is segítheti a mentők munkáját. Ehhez csupán a hűségprogram online felületére kell belépni, ahol a vásárlások során gyűjtött bizalompontokat fel lehet ajánlani az Országos Mentőszolgálatnak.

„A járvány elleni küzdelemben ott vagyunk a frontvonalban – mondja dr. Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója. – Minden segítség jól jön, hiszen a mentésben étkezésre és pihenésre sem mindig jut idő. Sokat jelent minden gesztus, örülünk a vitamindús gyümölcsöknek és a levásárolható pontoknak is. Ez is hozzájárul, hogy minden nap újult erővel folytassuk a munkánkat.”            

 „Az elmúlt hetekben láttuk, milyen megfeszített munkát végeztek a munkatársaink, hogy biztosítsuk a lakosság ellátását. Kollégáimmal együtt átérezzük, hogy milyen veszélynek és terhelésnek vannak kitéve az egészségügyben, például a Mentőszolgálatnál dolgozók. Az Auchan cégkultúrájában nagyon erősen jelen van a szolidaritás, ezzel az adományozási akcióval ezt szeretnénk kifejezni a mentősök iránt. Bízom benne, hogy vásárlóink is csatlakoznak hozzánk” – mondja Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország vezérigazgatója.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 24., 11:10
Az Európai Parlament 2024. április 24-én elfogadta a platformalapú munkavégzés munkakörülményeinek javításáról szóló irányelvét. A legfontosabb tudnivalókat dr. Szemán Péter, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners munkajogi csoportjának vezetője foglalta össze.
2024-05-25 16:44:25
13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  Rovathírek: GUSTO

13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS